Chmatákov online


Fórum – Skiny – SK

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Skiny - SK [zamknuto]

Zano
uživatel
SZ
Odkazuji se na http://forum.chmatakov.cz/tema/13543-sniper-killer-skiny

Skiny mám dávno vytvořené. Nemůžu za to, že gizmo nemá čas. Psal jsem mu tak před půl rokem, jestli ne před delší dobou. Napsal že teď nemá čas. Dohodněte si s ním přidání do hry a nemám problém mu ty skiny předat.

Pixee - Na co si tu zase hraješ? Jedině tobě jsem smazal účet a to za to, jak si ho smazal ty mě. Nikomu jinýmu jsem nic nemazal. Možná ještě fredymu.

//SK
# 31.1.2015 13.23
 

Stránky: 1 2

Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
@lubosek já vím že to jistí fabrika. Kde jsou mizerné platy :(

Protože trojice Jakoubků (Intel, Bum, Sniper Killer), zkouší nějaké srandy na Pixeka a tahají do toho i úplně nevinného Gizma. Zasedl jsem na chvillku za google a zjistil jsem. Že od doby co Sniper ukončil studium na střední škole a zřejmě se tam musel postavit na vlastní nohy. Začalo se kolem něj motat nějak moc problémů ohledně peněz, nevyjímaje zdejším nedodáním grafických prací kupujícím. I když Sniper tvrdí že nepodepsal žádnou smlouvu, tak domluvením zakázkové práce a následným přijetím finančních prostředků souhlasil s dodáním produktu, dle domluvených podmínek s poptávajícím. Na což absolutně žádná písemná smlouva není potřebná (na žádost mohu dodat přesné znění ze zákoníku). Chlapcům co si zde zakoupili skiny, nebyly do dnes dodány. A jen byly doposud zametány stopy. S tím, že když jsem začal včera nebo kdy šťourat, najednou se sám SNIPER zjevil a začal nám tu tlačit do hlavy něco o tom že Gizmo nemá čas. Ale práci přesto nikomu nedodal, jak je toto vlastně možné? Když si poptávku na zadání skinu nezadal Gizmo, ale kupující? :O Tudíž hotové grafické podklady musí být dodány kupujícímu, pokud nebylo domluveno výslovně jinak. V případě že domluveno tak bylo, ale třetí strana (tedy Gizmo) je časově indisponován, musí být dodána druhé, nikoliv třetí straně. Případně po dohodě s druhou stranou, mohla být dodána práce Pixekovi, který je s Gizmem z nás všech nejvíce v kontaktu. Nestalo se tak, peníze obdržel. Ale kupující do dnes nemají své produkty. Takže já dávám dohromady lidi, kteří byly podvedeni (nemají ani produkt, ani finance) a pokud budou chtít, jsem ochotný zajistit sepsání hromadného trestního oznámení.

Možná by se divíte proč se tak angažuji. Tak jasně, hlavně nesmím nikde chybět. Ale druhá věc je ta, že Sniper a ta jeho sebranka. Využívá nelegálně software (tedy server - výtvor Gizma), a ještě mají tu drzost se ohrazovat tím že Gizmo používá ve hře grafiku od Snipera nelegálně? Přitom všichni dobře víme, že všechnu grafiku kterou Sniper do hry nakreslil, dělal ze své volné vůle a na diskuzním fóru jasně řekl že je volná k využívání pro Gizmovu hru.

Údajně bylo podáno nespočet trestních oznámení na Gizma a následně i na Pixeka. Ovšem víme že toto všechno jsou jen výkřiky (nikoliv výstřiky prasáci !) do tmy. Chudák Sniper už neví, jak by své jaPko a jeho stoupence bránil, tak se neznale ptá na diskuzních serverech jako je webtrh.cz, jak má zablokovat přístup z proxy na CHO server (a to tento člověk údajně pracuje v IT :D ) a ptá se jestli může podat trestní oznámení když mu někdo shazuje server. Ale celou pravdu, že server který mu je shazován.. vlastně vůbec nemá běžet, už tam nenapsal.

Nyní se ale vrátíme k těm financím. Načal jsem, že Sniper killer začal mít nějaké problémy ohledně financí po dokončení školy. Je tomu tedy cirka přes půl roku, kdy se začali objevovat na internetu negativní ohlasy na Sniperovo práce, nedodané prodeje z inzertních serverů atp. Sniper má dokonce natolik drzosti, že založil projekt pro překlad nějaké počítačové rpg hry. Tyto překlady na komerčně založených hrách tvoří buďto samotná studia, nebo komunita pro komunitu. Ovšem zdarma, ne že si začne Sniper poptávat peníze za překlad hry od komunity. Předběžně spočítáno (od lidí které se mě podařilo kontaktovat a doložili mě důkaz o platbě), že by se mělo jednat o ~250€. Ovšem ani po čtvrt roce ještě nikdo z nich neviděl žádný překlad ze hry, stránky jsou neaktualizované a komunita se vůbec netají tím kdo je Sniper killer zač. Najednou se po něm slehla zem. :O

Nyní čekám na vyjádření dalších poškozených ať už z CHO, komunity RPG překladů a další poškozené populace. Uvidíme, kolik to vlastně hodí celkově a zda má cenu se tím zaobírat dále.

Každopádně zajímavé je, že Sniper na své činnosti vůbec nemá žádné podnikatelské oprávnění. Tak na který úřad pošleme dopis jako první na přezkoumání jeho činnosti? 8-)

--------------------
Základní informace o sniperovi
--------------------

# Doručovací adresa (nejspíše trvalé bydliště):
Dukelská 1081
Žatec
438 01

ZOBRAZIT NA MAPĚ

# Pseudonymy
- Sniper killer
- Kubass055
- Atox


Další informace o něm budu aktualizovat, až budu pevně vědět. Že jsou pravdivé. Tyto informace jsou dostupné na internetu, pokud by Sniper chtěl zkoušet na mě podat trestní oznámení za publikaci údajů o něm. Moc si nepomůže, údaje dal na internet sám.

+ budou dodávané další informace o podvedených i mimo CHO a dalším vývoji. Jinak o kom si řekneme něco více dále? Jakub "Intel" Světlík nebo Jakub "Bum" Boháček? :O :-P

Můj osobní názor je že Sniper od doby co se musel postavit na vlastní nohy. Pracuje ve zmíněné firmě, ale určitě ne v IT, když nezvládne ani nastavit firewall bez pomoci. Tudíž bude někde u pasu v této firmě a výplaty mu nestačí a tak se obohacuje na internetu. 8-)

+ pokud by jste Jakoubci chtěli jako "odplatu" zkoušet něco podobného na mě. Napište, ušetřím Vám práci a doložím Vám cokoliv budete chtít. :twisted:

(jsem zvědav jak rychle toto téma začne indexovat google na klíčové spojení Koito Czech s.r.o. - takové firmy se často vyhledávají sami na googlu, a informace o aktivitách zaměstnanců mají velice rádi)
# 1.2.2015 7.35
 
AmFETamINek
zablokován
SZ Skype Web
:D :D Jak jsi sakra sehnal tolik infa ? :D

Koito :D Dělá pro Vietnamce

Jen takovej dodatek ..

Bratr platil CHFuture server.
Když server skončil, bratr chtěl po něm klienta a prostě celkově CHFuture server, ale Sniper s ním vyjebal a nechal si ho, bohužel, smlouva byla na Fraitra
# 2.2.2015 14.55
cc, tadi amfýk.

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Skiny - SK [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.