Chmatákov online


Fórum – Problém u rybárny

Fórum » Stížnosti a problémy s hráči » Problém u rybárny [zamknuto]

Yobie
uživatel
SZ
Zdravim,
píšu sem, protože si myslím, že by ses tímto mělo něco udělat...

Dneska u rybárny byli 3 nejmenovaní hráči se svými healery a zabíjeli každého nováčka, který se buďto zaregistroval, nebo přišel rybařit, ale přišel o všechny svoje věci, nemyslim si, že je to fér vůči všem, ještě k tomu když ty **** nadávali..Na tohle neni žádný pravidlo, ale myslim, že by se mělo zavést. JEŠTĚ K TOMU KDYŽ TO JSOU 18TI LETÝ A VŠICHNI 3 DĚLAJ REPARÁT lollol
# 17.5.2014 13.10
 

Stránky: 1 2

Montik_obnova2
uživatel
SZ
Bez důkazu ti těžko někdo pomůže. Každopádně sem zvědavej kdo to bude ted hlídat/řešit. Já dnes odstupuju od CHTS takže to s*ru.



Naposledy upraveno: 17.5.2014 13.53

# 17.5.2014 13.13
 
Yobie
uživatel
SZ
Nemyslím to konkrétně, kdybych s tim chtěl něco udělat, důkaz přiložim, hovada tam pořád stojej..Jde o ten problém obecně, nemyslím si, že je to takhle ok..
# 17.5.2014 13.16
 
MAK_obnova3
uživatel
SZ
Jj jogurte si jedinej drsnej CHTS v tomto rajónu.

K tématu: Též to nemám rád, hold musíš si vzít 1 ms clickera a zkusit chytit zbraně.
# 17.5.2014 13.47
 
Yobie
uživatel
SZ
Jsou tam 3 a CHTS tam je taky a ještě si z toho dělá prdel, no lol, vážně, nevim proč tu hrajou jen idioti a děti...
# 17.5.2014 13.52
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
chtěl bych mít tvoje problémy xD nikdo ti nemuže za to že nemáš vyskilleného léčitele... že nemáš kamarády a jediné co umíš je rybařit... chts to řešit nebude bo to není proti pravidlům.. nemužou tam projít nováčci? založilo se tam 30 účtů pouze pro trapnej pokus chytit pistolku a každej hned dal obranu... to jsou nováčci jak tvoje mama xD

PS: makovu radu si neber k srdci... sám ještě nic nechytil a je první kdo se sebere a utíká když mě vidí xD
# 17.5.2014 13.56
schio
zablokován
SZ
Bohužel s tímto problémem se nedá nic dělat já nejsem sice chts, ale i v případech, že vidím někoho jak hrubě nadává a chts jen stojí a nic nedělá nebo vůbec není ve hře tak zasáhnu bohužel tady s tímto nemůžu nic dělat pokud se mi podaří lognou pokusím se je srovnat za herní acc.
# 17.5.2014 13.57
 
Montik_obnova2
uživatel
SZ
JO MAKU TY JE NAS TAM 5, NEJAKTIVNEJSI SEM BYL JÁ A PAK AMF A KUBA (Chápu, že Blek a Burner maj náké své věci, já to beru, je to fer)

MAKOVEC zas vyplodil...
MAKU Kdybys ty byl CHTS tak neohlídaš ani muchu v kelímku d*mente tak radši drž hubu.

A to psal Yobie akorát ukazuje, že to CHTS co se smálo je neschopné.
# 17.5.2014 13.57
 
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Nevidím důvod proč bych to měl trestat. A už mě tu neserte, ochromka a ohnivka (ten bug) vám nevadí a chválíte si ho ale takovouhle ************ tady budete řešit? Už se tu proberte a rozmyslete si co chcete. Všichni tady můžete být rádi že chts nemá příkazy na větší tresty a že doposud nikdo neudělal ten "soft". Jinak bych se řídil podle nových pravidel a tresty by byly větší.

A nezajímá mě už vůbec že by to někdo z chts řešil. Když vám nevadí ohnivka s ochromkou mě nevadí toto. Každý chts má své priority a trestá všechno jinak ale zrovna na toto vám víte co.
# 17.5.2014 13.58
 
schio
zablokován
SZ
Je fakt, že to kilování nevbů sám nesnášim, ale nelze s tím nic udělat, ale když tak jedou vulgarismy ve velkém a chts tam jen stojí a nic neřeke tak to už něčemu nasvědčuje. Nevím proč musím střílet lidi za to že mi nadávají a nedělá daný člen teamu který k tomu je určený.
# 17.5.2014 14.05
 
Yobie
uživatel
SZ
Tak já nevim jestli si retardovanej nebo jo, založil si tam 30 účtu a všechny si pozabijel, nějak si protiřečíš, nemyslíš ? Asi fakt retardovanej si, dělat tohle nováčku, to je jak kdybych k tob přišel, složil tě na zem a pokaždý když by ses zvednul tak bych ti dal další a policie by se tomu smála, tohle by ti třeba příjemný bylo ? Přišel sem hrát asi po 2 letech a je to tu samej debil, stejně jako minule, CHTS ani neví kdo je DJ Miki nebo Bigdragon, z chmazky si dělají prdel a nadávají adminovi, já to všechno viděl genie tak mi tu teď nezkoušej kydat že to neni pravda.
# 17.5.2014 14.07
 
MAK_obnova3
uživatel
SZ
Fredy: xD Náhodou párkrát jsem něco chytil, ale nevěděl jsem, že de snížit clicker pod 100 ms... teď už to vím, ale zatím jsem tě nepotkal. Ale s tím zdrháním máš pravdu xD se nedalo často už pak...

A jogurt pls nebreč furt, běž za maminkou šup šup. Jediný co umíš je nadávat a brečet. Angry Kid Montík xD xD xD
# 17.5.2014 14.09
 
Montik_obnova2
uživatel
SZ

Shadowmak:Fredy: xD Náhodou párkrát jsem něco chytil, ale nevěděl jsem, že de snížit clicker pod 100 ms... teď už to vím, ale zatím jsem tě nepotkal. Ale s tím zdrháním máš pravdu xD se nedalo často už pak...

A jogurt pls nebreč furt, běž za maminkou šup šup. Jediný co umíš je nadávat a brečet. Angry Kid Montík xD xD xD


jj a kde brecim pls? nějak se opakuješ ne demente..... možná si o rok dva starší jak já... možná znáš o pár čísel a počtů víc jak já... ale i tak sem vyspělejší jak Ty, takže sem ledově klidnej :)
# 17.5.2014 14.14
 
schio
zablokován
SZ
No bohužel co naděláme už to tak je.
PS: prdel si ze mě dělat můžou, ale když použil nadávky tak jsem ho zastřelil a vůbec jsem to s ním nijak neřešil.
# 17.5.2014 14.17
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
CO TO JEDEŠ TY KRETÉNE... NEUMÍŠ POCHOPIT NORMÁLNÍ VĚTU? ŘÍKÁM ŽE VY KRETÉNI CO NEMAJ NA LÉKY JSTE SI ZALOŽILI 30 ÚČTŮ JENOM ABY JSTE MĚLI ZASE ŽIVOT TAK VELKEJ ABY JSTE PŘEŽILI DVĚ RÁNY, A KDYBY TO BYLI NOVÁČCI TAK ASI NEDÁVAJ OBRANY, CO NA TOM NECHÁPEŠ RETARDE...
# 17.5.2014 14.26
Yobie
uživatel
SZ
Tak ty si asi uplně debilní, o tom nikdo nemluvil, navíc nemůžeš definovat slovo nováček jako že je poprvý ve hře, taky sem nováček a znám tu hru...
# 17.5.2014 14.37
 

Stránky: 1 2

Fórum » Stížnosti a problémy s hráči » Problém u rybárny [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.