Chmatákov online


Fórum – NP za sprosťárny

Fórum » Komunikace se správci » NP za sprosťárny [zamknuto]

Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Zdravím.

Chtěl bych tímto požádat všechny, kteří mají k tomu příslušná práva, aby bez vyjímky dávali kameny sprosťákům ve hře (zatím je vesměs ignorujete).

Ten odpad, co člověk chtě nechtě přečte, kdykoliv se připojí do hry je ubíjející a neexistuje mechanismus, jak se jich zbavit. Alespoň symbolické kameny těmhle lidem můžou situaci pomoct.

První mojí motivací je to, že tuhle hru hrají taky děti a tohle není dobrá vizitka.
Za druhé, jsme přeci jen lidi a když se ve hře objeví prase, má se s tím něco dělat.

Obvykle hry mají zabudovanou nějakou ochranu proti podobným problémům. Giz několik neslušných slov omezil, ale všechny se pojmout nedají. A když je jediným dalším kontrolním mechanizmem CHTS+GM, tak by to měli dělat oni.

Nechci po vás žádný lov na ně, jen to, abyste když někoho potkáte dali tu práci a napsali příkaz na uvěznění řekněme s 50 kameny. Prostě negativní motivace.

Díky
# 14.1.2014 21.38
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov

Stránky: 1 2 3

Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
Za každé zprostě slovo kick ze hry. Někomu to někdy ulítne ale je fakt hnus číst ty nadávky.
# 14.1.2014 21.41
 
MAK_obnova2
uživatel
SZ
J třeba:

(21:22) Jehovista: POSRANEJ ČURÁKU VYMRDANÁ TLUSTÁ SVINĚ MARKOVSKÁ POJEBANÁ UBREČENÁ DĚVKA ***** POSRANÁ PÍČA S HNUSNOU PÍČ
# 14.1.2014 21.44
 
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
Souhlasím . Minulé si v klidu rybařím u hnědky . Najednou dojde Popcorn a začne mi z ničeho nic nadávat . Přitom jsem mu nic neudělal . Jen sem ho pozdravil tak jak zdravím každého . Když jsem mu napsal ať neuráží mě a mojí rodinu , tak začal ještě víc urážet . Neřešil jsem to ale myslím si že když začne nadávat někomu ve Lhotce a bude tam nějaké dítě že to bude časem dělat také .


To co teď psal Mák je hrozné něco takového to bylo i u popcorna . Nevím zda to uděláte což asi ne . Ale nabral bych více CHTSek nebo udělat new organizaci . Kde by byly možná práva na uvěznit nebo na odpoj . Myslím si že by tu nebylo tolik vulgarismu .
# 14.1.2014 21.44
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D
kubicek307
zablokován
SZ

HooDs:Souhlasím . Minulé si v klidu rybařím u hnědky . Najednou dojde Popcorn a začne mi z ničeho nic nadávat . Přitom jsem mu nic neudělal . Jen sem ho pozdravil tak jak zdravím každého . Když jsem mu napsal ať neuráží mě a mojí rodinu , tak začal ještě víc urážet . Neřešil jsem to ale myslím si že když začne nadávat někomu ve Lhotce a bude tam nějaké dítě že to bude časem dělat také .


To co teď psal Mák je hrozné něco takového to bylo i u popcorna . Nevím zda to uděláte což asi ne . Ale nabral bych více CHTSek nebo udělat new organizaci . Kde by byly možná práva na uvěznit nebo na odpoj . Myslím si že by tu nebylo tolik vulgarismu .


Na co nová org :D Stačí další chts stejně aktivní jako grey akorát ehm no jo tak třeba vždy se dělalo to že chts prostě byl chts a hlídal a ne že soutěžil a hlídal zároven. Chápu že chceš skineček a chts za nickem a o hru ti nejde.



Naposledy upraveno: 14.1.2014 22.06

# 14.1.2014 21.49
 
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
Vždyť jsem to psal více CHTSáku nebo novou organizaci , aby se nabrali třeba hráči co nepoužívají vulgarismus a nemají zkušenosti s CHTS , a aby dokázali napsat .uvezni NICK nebo .odpoj NICK .
# 14.1.2014 21.52
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D
RemdaPvP_Obnova
uživatel
SZ
Maku,učili mě říkat pravdu :) tak jsem jí o tobě shrnul do jednoho bloku.. jsi tak neskutečněj **************************************,že bych ti normálně udělal speciální ostrov na ch kde by jsi hrál jenom ty a sám klikal do vody xDxDxDxDxD

//Na tyhle kraviny máš PM +20%
# 14.1.2014 21.55
 
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
xD To je dobré no , nevím jak to tam bylo jestli je to pravda . Ale prosím vás nehádejte se . Každý může napsat svůj návrh . Hádat se můžete ve hře , ne tady .
# 14.1.2014 21.57
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
RemdaPvp: Přesně ty tvoje nechutné kecy jsem měl na mysli, když jsem ten topic zakládal. Mysli si o něm co chceš, ale vyříkej si to s ním přes IM klienta, ne ve hře.

Já už dlouho vymýšlím, jak to efektivně vyřešit a asi jediné mě napadá zavést příkaz na mutnutí určité osoby (ať už globálně jako GM/CHTS/Chmazka příkaz nebo jen abych to nemusel číst já pro každého Chmatáka). Nebo prostě všechny kickovat a věznit tak dlouho dokud se nenapraví. Poslední zmíněná možnost je zatím jediná, kterou máme, takže to momentálně jinak nepůjde.

Nebo aby nemohli duchové mluvit a nechat to na nás :-D
# 14.1.2014 22.10
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
MangoxD
uživatel
Ve hře: Mango
SZ
Maly John : Nemyslím, že takých 50 kameňov by im stačilo .. Pozri sa na Jehovistu .. Toľko upozornení dostal (aj tak s ním nikto nič neurobil) a pokračoval si ďalej. Jeho vety nemajú ani hlavu ani pätu, ale vulgarizmov je v nich až až ..
# 14.1.2014 22.21
 
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Tohle bylo ve hře vždy. Zajímavé ze to píšeš až teď. Toto jsi mohl napsat klidně 3 roky zpět.. Řešit budu když se do někoho typek pusti bez důvodu. Ale hádky řešit nebudu. Také v hodně případech si tohle lidi mezi sebou píšou bez vážnosti (ze srandy).
# 14.1.2014 22.52
 
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
Blacku to co jsem napsal já úplně na hoře . Tak to určitě nebylo ze srandy . Ty hráči jsou tak zkažený že ten Vulgarismus musí furt říkat či někde v nějaké hře psát . Na CSku když napíšeš vulgarismus tak to místo toho slova napíše nějakou hamotinu . Zde by to bylo taky dobré , ale myslím si že je to moc práce . Lepši by bylo asi kdyby se nabralo více členů do CHTS nebo udělat tu organizaci jak sem psal , ale upřímně si myslím že by to dosti pomohlo .
# 14.1.2014 22.56
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
V čem by to pomohlo ? V tom případě budu chodit a zavírat každého druhého. Vulgarita je dnes už vsude a zrovna zde už je dlouho. To se na mě nezlobte ale skrytý čekat u skupiny lidí než začnou nadávat a pak je zavřít to fakt ne.. Jak jsem psal když to bude cíleně tak to řešit budu ale když to budou ty prosté hádky tak padne jen upozornění.
# 14.1.2014 23.03
 
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
Black , nevím jak tebe to učili , ale mě učily když sem byl malí abych nepoužíval Vulgarismus . Myslím si že pár děcek co tu hrají , taková slova jako ve hře občas někdo píše ( Popcorn , Jehovista , a další ) tak to ty děcka popřípadě neznají . Jenže chmatákov když si to vezmeš je ty slova učí . Protože se tu potykají z hráči staršími než sou oni . Myslím si že by se to nemělo učit ty malé co tu hrají a slova neznají . Takže kdyby ses zamyslel trošku a možná ty hráče za ten vulgarismus uvězňoval i když to myslí ze srandy . Myslím si že by to neměli vůbec používat ve hře .

Třeba já , v práci jsem sprostý dost , ale do hry to netahám . A co ostatní ? Všude samé nadávky .
# 14.1.2014 23.12
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D
pixeen
uživatel
SZ Mail
vypište všechny sprostý slova + skloňování, třeba to tam Gizmo přidá a bude se hvězdičkovat vše.. :-D
fakt nemám čas na to, abych ještě lítal po hře a zavíral lidi, co jsou sprostý (i já když se vytočim, tak se neudržim a začnu nadávat) od toho jsem nabral CHTS ale je jasný, že se to nedá hlídat pořád..
zatim CHTS nemůže nastavovat trest - když uvězní, nastaví se automaticky 100 šutrů a je blbost aby se dávaly stejný tresty za sprostý slova jako třeba za lagování / cokoliv jinýho..
zkusim Gizma jestli by neudělal ten příkaz .trest pro CHTS..
# 14.1.2014 23.33
 
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
Pixee : Těch slov je mraky a mraky . Dobré by bylo kdyby bylo více CHTSáku nebo nějaká ta nová organizace která by mohla jen kickovat a uzvězovat za vulgarismus . Ale chápu nebudete si přidělávat práci .
# 14.1.2014 23.38
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D

Stránky: 1 2 3

Fórum » Komunikace se správci » NP za sprosťárny [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.