Chmatákov online


Fórum – Proč se vše zamyká

Fórum » Archiv » Proč se vše zamyká [zamknuto]

MAK_obnova2
uživatel
SZ
Zdarec komunito,
rád bych se zeptal výše postavených, proč se zamykají témata?

Věřím, že rozvineme diskuzi na toto téma a moderátoři si uvědomí, že to je hloupé.

Abych předešel odpovědi, že bude nějakej off topic. Proč by proboha jen tak někdo začal psát do tématu off topic? Jen tak z ničeho nic? :) Člověk chce totiž vyjádřit někde svůj názor a vše je zamčené.
# 24.11.2012 21.13
 

Stránky: 1 2 3

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Santea: Jenže MAK pravdu má. Ty jsi témata nezamkla a hle, kde je onen obávaný spam a spousta OT? Vy prostě nejste v poradně, kde se něco vyřeší a konec. Zamykání je určeno pouze pro příspěvky porušující pravidla. Moderátor by neměl do diskuse zasahovat jinak než jako diskutér, pokud nejsou pravidla porušena.
# 27.11.2012 17.21
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Nechápu, proč s tím máte takový problém?:D zkracuje vám to život nebo co? Tak se téma zamkne, a? :D nechápu smysl toho, proč je nechat odemcene, ale klidně za to bojujte :D
# 27.11.2012 18.56
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
MAK_obnova2
uživatel
SZ
john1: Máš velice zajímavý způsob vyjadřování se.

Jinak to co si zvýraznil: Já mluvím obecně :P

Santea: Nene, já chci jen diskutovat. A diskuze je založena na argumentech. Dokud mi žádné nepřineseš jooo hold s tebou souhlasit nemůžu, tak to je..

Takže znova, pro Tebe, zopakuji to, abys to nepsala znova. Já uznám, že máš pravdu, ale musíš mě přesvědčit. Proč bych měl věřit každému blábolu co kdo napíše. A věř mi, že chybu uznávám často, akorát většinou u lidí, co mi přinesou něco, co mě dostane, zapřemýšlím nad tím a řeknu si: Ty jo, ale on má vlastně pravdu.. :)

Já na Tebe stížnost nedávám, jen jsem chtěl rozjet diskuzi. Vedeš to ty, já ti do práce nekecám, ale diskuze mě baví. Reagovat nemusíš :P ani nic měnit na své práci :) lidi jsou určitě rádi, že to vůbec někdo tady řídí. (nevím, proč to bereš jako neúctu, já jen prostě se chci pobavit nad určitou věcí)

Fabos: Jn, asi jdu pokácet strom, nechápu, proč by měl stát.. (lol, tohle byl nápad století, jak si zlepšit náladu, díky fabo, fakt se u toho bavím :D )

A za nic nebojujeme : ) příjde Ti snad, že bychom nějak aktivně příspívali? :D
# 27.11.2012 21.08
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
takže jak si to napsal? mam zajem to nechat odemčený protože reaguju na něco co tam je psaný, ale nemám zajem tam přispět??? takhle tě teda chápu,seš teda dobrej trotl,kterej si docela dost protiřečí
# 27.11.2012 22.50
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Maku, příjdeš tady jednou za půl roku a strašně tady chytracis :D to se mi vážně libi :D a to s tím tvým stromem, co tady neustále meles dokola, je trochu něco jiného .. ale to nevadí, bez pokacet strom ty náš bojovníků za nesmysly :D já témata vydá zamykat pořád stejně :D
# 28.11.2012 6.32
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
MAKu: pochop, že tohle není politická debata, ale forko dětský hry, kam přispívají náctiletý děti a který čekají na jednoduchou odpověď (nepočítám do toho diskusi mimo mísu).
Tzn. např. hráč zadá otázku: kolik stojí modrá ryba? Já odpovím 4 chk. Jednoduchá otázka, snadná odpověď. A nebudu přece očekávat, že ten hráč se v dalším příspěvku zeptá: a má průhledný oko? On odpověď dostal a je spokojen. Víc to řešit nebude a nebude to řešit ani nikdo jinej. Tím je topic vyřešen a ukončen, tzn.lock

Každej mod má svůj styl, kterým se o forko stará, nikdo nikomu neškodí a o to přece jde. Budu dělat svoji práci stejně jako doteď, tzn.když uznám za vhodný, že k tématu bylo již vše řečeno, zamknu to. To je zároveň i výzva pro ty z vás, kteří budou chtít téma odemknout, tak napište komukoliv z modů, kdo bude zrovna online, aby vám to odlockl. A zároveň i výzva pro ty, kdo zadají v topicu otázku, na kterou dostanou odpověď, aby napsali, že to chtějí lock (skoro nikdo to neděláte).



Naposledy upraveno: 28.11.2012 15.38

# 28.11.2012 10.57
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Santea: Vidím, že to chápeme stejně. Jednoduché otázky, na které bylo jednoduše odpovězeno se mají zamknout, protože jediný další možný příspěvěk je něco ve smyslu "Autore ty si lama že to nevíš." Vadí mi ale locky po dvou dnech, kdy prostě nemám možnost sedět tu furt a předbíhat se s váma. Opět je to něco jiného, když se debata zvrhne - tam jsou ale možnosti dvě: 1. rozdat warny, flamy a spamy smazat a nechat to jet dál nebo 2. to locknout a tím si ušetřit práci.

Stav je ten,že když požádám o unlock, musím na reakci moda počkat. Téma se odemkne a než se k němu opět dostanu, je zase locklé ze stejného důvodu jako minule. Prostě myslím si, že modi by měli zvážit další možnosti usměrňování diskuzí (je to pracnější, ale momentálně je vás tu na to docela hodně). Taky bych mnohem častěji warnoval (a to veřejně, jak se to dělalo za starých časů), když se hráči neobtěžují hledat a jen spamujou novejma tématama, která už se tu stejně milionkrát řešila.

Fabos: Uznávám, že to stojí více času a vyžaduje to velkou znalost fóra jako celku. Ty jsi ale na fóru léta, nevím, proč by ti to mělo dělat problém. :-)

MAK: Ty ale nechceš diskutovat, chceš se hádat. Navíc jsi mimo - tady už opravdu naprostá většina příspěvků spam nebo flame. I ty tvoje, btw.
# 28.11.2012 13.13
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
MAK_obnova2
uživatel
SZ
john1: Jedinej trotl jsi tu ty, sorry, ale ten tvuj styl psaní xD no comment. (reaguju na větnou skladbu která je alá děcko ze základky) BTW kdyby sis dobře přečetl co jsem psal, tak nepíšeš takové sračky. To, že neumíš pochopit na co kterej větný člen navazuje, za to já nemůžu. Radši nereaguj, jo? Díky

EDIT: Co to vlastně píšeš za sračky v téhle větě? :D - mam zajem to nechat odemčený protože reaguju na něco co tam je psaný, ale nemám zajem tam přispět??? Ja psal: Psal jsem, že to je pro případ, že chci na něco reagovat, co je v tom topicu. Já na ten topic reagovat nechci. Co na tom tvuj mozek nechápe? :D Ty seš fakt zajímavej člověk.

Santea: Ale pořád si uvědom, proč to zamykat? Jakej je důvod? Proč? Prostě jen poukazuju na něco, co nechápu, proč se dělá. Děláš něco zbytečně, tak jsem na to opukázal, nic víc. Ale ne fakt, nepiš dlouhý odstavce znova, jen mi napiš, proč to zamykat? A flame se tam fakt netvoří. A dělej si co chceš, do toho ti nekecám. Jen prostě poukazuju na nelogičnost toho jednání, nic víc, nic míň.

Maly john: Prosím Tě pověz mi, jaký je rozdíl mezi diskuzí a hádáním se?
# 28.11.2012 15.22
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web

MAK:Psal jsem, že to je pro případ, že chci na něco reagovat, co je v tom topicu. Já na ten topic reagovat nechci.


Na tohle naráží John1. Takhle netypickou větnou skladbu (čti "kravinu";) a popření předchozí věty větou následující je opravdu těžko pochopit.

MAK: To je snadné - účastníci diskuze poslouchají, co jim řeknou ostatní (nenápadně ukazuju na tebe) a pak na to slušně a věcně reagují (opět nenápadné posunky k tobě).
Ty ignoruješ jakékoliv argumenty a jen tady úspěšně tvoříš další flame topic. To, že mají ostatní jiný názor ti nedává právo na to, aby ses k nim choval neuctivě. John1 není malej spratek, tak prosím zmírni. Všechno se dá řešit slušně (alespoň od klávesnice, kde si to všechno po sobě můžeš ještě jednou přečíst). Modi jsou prostě jiného názoru než ty a protože mají momentálně víc prýmek na saku než ty nebo já, musíme se podřídit. Oni z titulu své funkce mohli smést tuhle debatu ze stolu rovnou. Místo toho se ti snaží domluvit. Oplať jim to vstřícnějším přístupem.
# 28.11.2012 16.00
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Persizc_Obnova
uživatel
SZ

Psal jsem, že to je pro případ, že chci na něco reagovat, co je v tom topicu. Já na ten topic reagovat nechci.



Pochopil jsem to snad jen já? Myslí to tak, že nechce reagovat přímo na vlákno, ale na daný příspěvek co je v něm. Bohužel nemůže, neboť je to zamknuté.
Žádná nesmyslná věta to není.
# 28.11.2012 16.21
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Jasper: A tak.:-) Pak už to ale vůbec nechápu. V takovém případě má reakci s citací poslat jen tomu dotyčnému. Nepotřebuje odemknout celý topic.
# 28.11.2012 16.50
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype

to: MAK
Ale reakce na amazonku: Proč děláš ze všech hráčů hned ultra spammery? : ) To vůbec není pravda, ten flame se tam vůbec netvoří. Občas nějaká vyjímka, ale nevím kdes to vzala.



Tak to vidím například zde.
Stačí málo a jedeš jak buldozer. Přitom docela zbytečně.

Jediné s čím musím souhlasit v dalším příspěvku od Malého Johna je poznatek, že ani módi zde nesedí nonstop a na odemčení se musí čekat a mezítím to může být opět zamknuto. Takže toto je asi jediná negace na možnosti následného odemčení topicu. Přesto když se chce tak to jde a to přeci víme všichni.

Kompromis?
Tak jak psala výše Santea a tuším i John1, zkusit se to může, předpokládám, že nějaký čas bude klid a pak to bude přesně tak, že lidi budou dodávat nesmyslné a zbytečné komentáře tam kde už bylo jasně odpovězeno jen aby upozornili na to, že oni ví a že jsou tady taky 3-(
# 28.11.2012 17.27
Obrázek
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Jasper a John: Reagoval jsem na Santeu a konkrétně na:

Tak proč to děláš a zakládáš znovu ten samý topic?.. Stačilo hledat v historii a v něm jsi mohl rozvinout diskusi a polemizaci ..

http://forum.chmatakov.cz/tema/11861-pro-mody

(proto je ta moje reakce pod jejím topicem a je tam Santea: (...) ) No a šlo o to, že já nechci psát do toho starého topicu, protože nechci reagovat na žádný jeho příspěvek. To co tu píšu je o tom, že KDYBYCH chtěl reagovat na nějaký příspěvek tam nemůžu, protože je to zamčené.

Maly John: Zaprvé, john mě nazval trotlem první a jen proto, že něco nepochopil. Takhle se chová buran, tak, že když něco nepochopí nadává.

A na modech nechci nic měnit :) o tom ten topic není.

Jinak, jaké argumenty ignoruju? Třeba máš pravdu :)

Amazonka: Proč kompromis? Ať to tak klidně zůstane :) mě jde fakt jen o diskuzi. Vedou to oni, ať se rozhodnou, co chtějí dělat oni.
# 28.11.2012 19.27
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
OT:
spammer je ten, kdo stále posílá za sebou stejné příspěvky.
flooder je ten, který posílá hodně příspěvků, které buď nedávají smysl nebo podobně obtěžují.
Ten kdo často posílá příspěvky ve kterých se vyjadřuje k tématu je ukecaný :-)
# 28.11.2012 19.53
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Koly: Tak teď jsi nás podělal xD
# 28.11.2012 20.27
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » Proč se vše zamyká [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.