Chmatákov online


Fórum – Chmamut

Fórum » Archiv » Chmamut [zamknuto]

amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Ahoj,
ve hře je Chmamut a ta druhá příšera z pustin, co mají celkem hodně životů. Ale co jsem se tak všech ptala, prý z nich po zabití nic nepadá, což si myslím, že je velká škoda, vzhledem k náročnosti. Tu druhou příšeru je hodně těžké zabít, tak se chci zeptat jestli by se s tímto nedalo něco udělat. Bylo by fajn, kdyby byli hráči za takovýto heroický výkon odměněni. Ti se kterými jsem o tom mluvila měli různé nápady, co by z nich mohlo padat, ale taky měli dobrou připomínku, že by se pak mamut a to druhé zvíře mělo objevovat až po pár dnech od zabití.

Jaký máte na to názor vy?
# 7.2.2012 0.27
Obrázek

Stránky: 1 2

amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Proto jsem proti přidání HP mamutovi a příšeře. Jen bych prosila o přidání nějaké odměny za skolení. Jestli by tou odměnou bylo nějaké vipko a nebo jen drobnost, to už je na zvážení autora.

Prosím další hráče o vyjádření se k tématu aby autor hry znal názory svých hráčů a mohl na to reagovat tak jak reaguje doposud. Tímto děkuji jak autorovi tak hráčům.
# 7.2.2012 11.19
Obrázek
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
Souhlasim se všema, ale dal bych i možnost, aby z mamuta mohlo vypadnout "nic":D.. Většinou by padali ty VIPka, ale aby taky bylo možné, že by prostě nevypadlo nic ;) (malá pravděpodobnost)
# 7.2.2012 11.43
 
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Jsem pro, aby z mamuta něco padalo, udělat třeba novou formu dárku (obsahoval by třeba náboje/manu/šípy, nějaký menší obnos chk a třeba nějakou střelnou zbraň) nebo jak už zde bylo psáno, že by spadlo nějaké to VIPko. Třeba by mohlo padnout více těch věcí (5 malých pytlů a třeba VIP) aby z toho každý něco málo měl. Takže já jsem pro, aby se tohle dořešilo :)
# 7.2.2012 14.03
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Taky jsem jednou zabílel mamuta sám, on má 10k hp, ale nic ti neubere, protože je strašně pomalej, stačí jenom chodit do kolečka, pouštní strašák má myslím 2 500 hp, ale ubírá dost :-)

Teri, to vůbec není špatnej nápad aby se zvíšilo hp a vypadlo třeba 5 středních pytlů s chk (dejme tomu, že ho bude zabíjet 5 lidí), pytle si pak rozdělej a nebo toho jednoho zabíjí atp... xD + nějaký symbolický item, například skillovku která by fungovala :-)
# 7.2.2012 15.20
 
SOJka
uživatel
SZ Mail ICQ Skype Web
mám takovej nápad, co udělat, že by si to pamatovalo kdo kolik dal dmg, po zabití by ti to seřadilo kdo dal nejvíc, kdo nejmín a rozdalo by to jen 1. pěti co dali nejvíc, první by dostal něco VIP, druhej třeba taky, třetí peníze, čtvrtej a pátej náboje|lékarny, pokud by killili jen třeba 3 hráči, tak odměna č. 4 by se dala prvnímu, odměna č. 5 druhýmu,...
# 7.2.2012 18.08
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
A čo healer?
# 7.2.2012 18.27
 
Corey
uživatel
Obrázek
SZ Mail Skype
Určitě by bylo fajn, kdyby nějaká odměna byla. Nejlíp nějaká peněžní (pytel) a pak zbraň, ale ty VIP věci se mi tam moc nehodí, hráč by si je mohl pak za tu odměnu koupit, ale už teď díky truhlám je těch věcí ve hře hodně. Dřív z nich měli hráči aspoň radost, teď už se tomu (některým) nedá říkat ani VIP.. 3-(
# 7.2.2012 19.00
.:Life iS Drive:.

Dream Team»The Dreamers° ♥
Coca~Cola®
uživatel
Obrázek
Ve hře: Frankenstein
SZ Mail ICQ Jabber
urcite jsem pro, ale tak aby to zustalo tak aby se mamut dal zabit singl (za to by to na neco prislo) a prisera treba v teamu..
pak stim obevovanim, kdyby slo ay to bylo nepravidelne, ne proste tyden, ale treba jednou by to bylo 5 dni, pak 8 pak treba 6 aby lidi nemeli nacasovane kdy zas "lognout"...

jnak jsem kazdopadne pro..
# 7.2.2012 19.03
Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat 8-)





SZ

Corey:Určitě by bylo fajn, kdyby nějaká odměna byla. Nejlíp nějaká peněžní (pytel) a pak zbraň, ale ty VIP věci se mi tam moc nehodí, hráč by si je mohl pak za tu odměnu koupit, ale už teď díky truhlám je těch věcí ve hře hodně. Dřív z nich měli hráči aspoň radost, teď už se tomu (některým) nedá říkat ani VIP.. 3-(



Někdo prosil cca pred 2 mesicema aby se dali do obchodu turban myslivka a tezbarska..
A teď když je 1 za 500 v obchode a dalsi 2 se daji ehnat do 5000 vsichni brečej že už to nejsou vipka a že jich je ve hře moc.. 3-(
# 7.2.2012 19.08
 
Corey
uživatel
Obrázek
SZ Mail Skype
Grande, někdo možná, ale já byl proti, takže si klidně pobrečím. :-O
A Frank má pravdu, aspoň by to bylo zajímavější a nemělo to vytipovaný jenom pár hráčů, co by se připojili do hry na pár minut, sebrali věci a zase přišli až za dobu, kdy by se opět objevil ;-)
# 7.2.2012 19.16
.:Life iS Drive:.

Dream Team»The Dreamers° ♥
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Dneska jsme chmamuta zastřelili ani ne do 2 minut, příšera v 6 hráčích padla také velmi rychle.

Takže opravuji svůj výrok výše, :-[ asi by to chtělo přidat HP příšerám.

Vipka by asi moc padat neměla s tím souhlasím a nebo jen výjimečně, díky pokladům je toho už ve hře hodně. Ale pytle s chk nebo big lék, nebo dárek kde by měli i lovci větší balík šípů (tak jak mají bojdové větší balík nábojů) to by nebylo zlý.

edit: Pokud by se nepřidávalo HP těmto příšerám, co takhle dát do hry ještě něco? Něco na čem by jsme se mohli vyřádit ve skupině? Nakonec jsme to dali i ve třech a nebyl to žádný problém. :twisted:
# 7.2.2012 22.23
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Chmamut [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.