Chmatákov online


Fórum – Ofik odpadá

Fórum » Archiv » Ofik odpadá [zamknuto]

DisC
uživatel
SZ
Ofik odpadá a odpadá.. čim dál méně hráčů.. za chvilku zůstanou jenom neofiky.. Kdby gizmo zvýšil rychlost skilů, pořádali se ve hře předem naplánované akce.. určitě by to hodn lidí přitáhlo.. a Gizi by vydělával.
# 29.12.2011 14.08
 

Stránky: 1 2 3

MangoxD
uživatel
Ve hře: Mango
SZ
Kdyby Gizmo zvýšil rychlost skilú, každému by to připadalo jako jabko...
Jabkaři by začali hrát a to by tady opět začali bugovat...víš jaké je to, když jsem přijodu jabkaři, bugujou a nadávají.
To snad nechceme?
# 29.12.2011 14.58
 
Jirekcz
uživatel
SZ
Mango to řekl úplně přesně. Prázdnej server je lepší, než server s lidma.
# 29.12.2011 15.33
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.
Zopeiss
uživatel
Obrázek
Ve hře: Zopei,Chymezz,č€rn4-wdow4
SZ ICQ Skype

DisC:Ofik odpadá a odpadá.. čim dál méně hráčů.. za chvilku zůstanou jenom neofiky.. Kdby gizmo zvýšil rychlost skilů, pořádali se ve hře předem naplánované akce.. určitě by to hodn lidí přitáhlo.. a Gizi by vydělával.


Pane bože.Ty jsi ale *******.Proč by měl Gizmo zvyšovat rychlost skillů? Aby to byla tak trapně jednoduchá a nudná hra jako Jabko a ostatní neoficiální servery? Myslím,že ve hře to není.Je to ve hráčích kteří přešly na neoficiální servery protože tam mají deset správců "kamarádů" kteří je sponzorují a tak,..Na oficiálním serveru se musí poctivě vydělávat a poctivě skillit což zpohodlněné hráče nebaví a tak hrají neoficiální servery.Myslím,že až nám Gizmo připraví novou verzi s menší mapou,novou grafikou a jinými novými možnostmi,tak se hodně hráčů vrátí.Neoficiální servery budou staré a nudné oproti novému CH a bude vyřešeno.Určitě bych to neřešil zvýšením rychlosti skillů.Navíc Gizmo na CH nevydělává.Spíš do něj peníze vráží a lidi jako jsi právě ty si toho vůbec neváží nebo mají ještě nízké myšlení na to,aby se nad tím zamyslely a pochopily to!
# 29.12.2011 15.35
 
DisC
uživatel
SZ
no tak to je fakt lepší, když je tady skoro prázdnej server, než aby se rozvíjel.. bugovat už nejde tak co
# 29.12.2011 15.52
 
Gizmo
autor hry
SZ
DisCu, jsi trochu mimo. Statistika počtu hráčů je dokonce lepší než přes 5 měsíci, odpoledne je to kolem 20ti, což na počet neoficů není špatné.
A jak řekl Zopei, CH mi nikdy nic nevydělalo, mnohem více stojí ho udržovat, proto mě opravdu nezajímá, že bych vydělával - není to o penězích.
# 29.12.2011 16.13
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

DisC:no tak to je fakt lepší, když je tady skoro prázdnej server, než aby se rozvíjel.. bugovat už nejde tak co

DisC: No tak teď jsi to teda fakt rozsekl 3-(, k tomu už není co dodat. Jinak tohle téma se tu probírá pořád dokola, stačí když si dáš nějaký odkazy. Někdo hází vinu na CHTS, někdo na GM, někteří hráči odešli na jiný hry, někteří skončili úplně a běhají za holkama, někdo dělá sporty a někdo přešel na jabko. Nikoho nepřinutíš aby ofik hrál, když nechce. Kdyby to bylo jak jsi napsal, tzn.rychlejší skilly apod., to by byl celej ofik v pr....li.

Btw: a že nejde bugovat? heh, bugovat jde pořád, pár debilů dřepí hodiny u kompu jen proto, aby našli díry ve hře a mohli je zneužívat



Naposledy upraveno: 29.12.2011 16.22

# 29.12.2011 16.18
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Přesně tak, na ofic se staří hráči nevrátí :P .. PRotože už je to kouzlo chmatákova přešlo :) .. S tím nic nenaděláš a zvýšením rychlosti skillování sem akorát příjdou lidi z jabka :) Nic víc, nic míň ..
# 29.12.2011 16.21
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Asi tak, to "kouzlo chmatákova" Kde si ještě neznal mapu, měl si radost z každého vyobranovaného kůlu, čekání před rubem na obranu, jo, to už se asi těžko vrátí :D Taky už na tom ch nejsem hodiny denně jako kdysi, ani envim jak jsem to mohl vydržet :D
# 29.12.2011 17.10
 
Akacko
uživatel
Obrázek
Ve hře: SienPre
SZ Mail
no ale zas kdyby se otročku zrychlily ty skilli bylo by to lepší ale jen o trošku :D
# 29.12.2011 17.17
[center]Obrázek[/center]

[center]Obrázek[/center]
Zopeiss
uživatel
Obrázek
Ve hře: Zopei,Chymezz,č€rn4-wdow4
SZ ICQ Skype
Jesper: Radost z každého vyobranovaného kůly? Čekání před rubem s obranou? No to je teda kouzlo.Myslím,že to kouzlo chmatákova myslel Fabo úplně jinak.Fabo to myslel asi tak,že dřív když jsme byly malý kluci,bylo nám 11 let,tak jsme hrávaly každým dnem.Ve hře se scházela určitá parta lidí,kteří se nějak znaly,měly se rádi i neměly,ale bylo nás tam dobrých 60-80 co hrávaly téměř furt a měly o to zájem.Dneska už je každému 16,17 až 22 a dál a to kouzlo z požitku té hry je už dávno pryč.Staří hráči co hrávaly chodí do škol,mají holky,koníčky nebo už i práci a na Chmatákov už dávno nemají čas a věk.No a nový hráči už moc nepřichází nebo hrají právě ty neoficiální servery.Chápeš?

Akacko: -ll- LOL..Ani o trošku.Je to takhle super řekl bych.Buď trpělivý.Ber to takhle.Aspoň budeš mít z každého skillu větší radost ;-)
# 29.12.2011 17.57
 
Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
fabos : ja sa vrátim len čakám na správny okamih :) :D
# 29.12.2011 18.07
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Zopei, no každej to kouzlo bere trochu jinak :D Bylo pěkný se vypracovat z toho nooba co brečel když ho pejr zabil a vzali mu ochočko..xD Založených tolik účtů, pak killit noobíky na rubu, když tam nebyla žádná skilla, smlouvání o krystáláčka.. :D Moje první vipko, další vipko..:D Pak vyskillení Mystika, ban, další mystik, pak s bráchou podělávači :D Jejej to bylo vipek :D Pak další ban na mystika a bojovníka za nadávky na gm :D Pak další mystik a po chvíli bojovník a už to tak nějak upadalo... Teď občas na půl hodinku lognu do chráněné s bonusem jako kráva a všecky vyskillim, né jako dřív vstávání v 7 ráno abych vůbec logl..:D
# 29.12.2011 19.05
 
White Tiger
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nehraji
SZ
Ikdyž oficiální server nehraji a hraji neoficiální server myslím že je to tak lepší. Víc akcí by znamenalo tucet věcí ve hře,takto si rád že něco máš :). Jak se psalo i ze skillu bys měl mít radost. Radši buď rád z tím co máme...
# 29.12.2011 19.09
Obrázek
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Nehraji až tak dlouho abych mohla remcat, ale osobně odmítám i autoclik, který zrychlí skilení. Automat by pro mě ztratil kouzlo, takhle když si to vydřu mám aspoň z každého lvl radost. A jak psal Jasper, taky sem nadávala a byla naštvaná když mě někdo zabil, přelstil a okradl, ale i o tom tato hra je a člověk s každou zkušeností roste.


P.S. Na jakékoliv novinky do hry se i tak těším.
# 29.12.2011 20.04
Obrázek
Shinty
uživatel
Obrázek
SZ

amazonka:Nehraji až tak dlouho abych mohla remcat, ale osobně odmítám i autoclik, který zrychlí skilení. Automat by pro mě ztratil kouzlo, takhle když si to vydřu mám aspoň z každého lvl radost. A jak psal Jasper, taky sem nadávala a byla naštvaná když mě někdo zabil, přelstil a okradl, ale i o tom tato hra je a člověk s každou zkušeností roste.


P.S. Na jakékoliv novinky do hry se i tak těším.


Autoclick ti v žádném případě nezvýší rychlost skillení.
# 29.12.2011 20.09
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » Ofik odpadá [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.