Chmatákov online


Fórum – vulgarita

Fórum » Archiv » vulgarita [zamknuto]

amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Ahoj, jsem matkou dvou dětí, které si chtějí také občas kliknout a chytit nějkou tu rybu. A za těch pár dní co hraji jsem zjistila, že to nejsou jediné "děti" ve hře, těch 8 letých a náctiletých je ve hře slušná hromada, proto mi docel vadí, že jsou hráči ve hře vulgární. Je to sice proti pravidlům, ale bohužel nemůže být ve hře stále nějaký "policajt" co by zasáhl. V jiných hrách jsou vulgární slova automatem vyhvězdičkována a nebo vytečkována. Věřím, že autoři by to dokázali vložit i do této hry.

A reakce na tento příspěvek typu "když ti to vadí tak to nehraj" neberu.

amazonka/lady
# 26.12.2011 11.27
Obrázek

Stránky: 1 2

TheneoR
uživatel
Obrázek
Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR
SZ ICQ Jabber Skype Web
No , sice by Gizmo nák zablokoval např slovo : Kurva ( Promintě)
Ale , šlo by to lechce obejít např tečkami mezi písmeny. Prostě , když někdo bude chtít nadávat , tak si tu mezeru najde..
Sorry , jestli to tu někdo psal :idea:
Persi? KDyby se to banovalo , tak tu už nikdo nehraje. Např ty :)
# 26.12.2011 14.04
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Nene, já už se snažím vyjadřovat slušně, ale někdy to prostě najde a tak mě někdo někdy naštve že to jinak nejde... xD
Tak ale říkáš, že je to dobrý, když si tu lidi nadávají? Někdy to je i z ničeho nic, příjde k tobě a začne něco mumlat...
Ale uvidime, jak Gizmo spusti tu kontrolu jmen tak by to už mohlo bejt lepší.
# 26.12.2011 14.23
 
Gizmo
autor hry
SZ
Klient s filtrováním snad dostačujícího množství vulgarismů bude na webu za cca 5 minut.
# 26.12.2011 16.49
 
Jirekcz
uživatel
SZ
Hodně, hodně ti tam toho chybí.
Kdyžak mohu udělat nějaký list. ^^
# 26.12.2011 18.49
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.
$onđ!k
uživatel
Obrázek
Ve hře: mr[sonda], EL_DeMeNtOs
SZ ICQ Skype Web
Prostě podlě mě je to hloupost dělat hvězdičky místo nadávek. Pokud mě nekdo nerozčílí, nenadávám. Je to strašná somarina dávat něco takového do hry, Tím akorát ztratí tu originalitu a svobodu. Prostě Amazonka, pokud se ti nelíbí, že to tvoje děti hrajou, tak jim stáhni Mario a nesečkuj. Stejně se to do 10 let naučej, tak je to jedno. Akorát je to připraví, jak se v životě ohánět těmahle slovama. V dnešní společnosti umí sprostě i moje 7mi letá sestra a je to podle mě dobře. Nechat si sr*t na hlavu je blbost. Samozřejmě to musí být všechno v míře. Ale myslim si, že v dnešní zkažené společnosti, když někomu něco spadne na nohu, neřekne sakra. xD

EDIT: Udělal bych to takhle. V nějaké části mapy, kde by bylo možno skillit velké množství zkušeností, bych dal to hvězdičkování. Ve zbytku jako je 4 město, trh a ostrovice bych to nechal jak je, tvrdé only 4 killers ;))
# 28.12.2011 14.00
 
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Vytvor si vlastný server, na ktorom budeš s kamarátmi ktorým to nevadí a tam si nadávajte koľko chcete. Niekomu proste vadia blbé reči niektorých inteligentov...
Tvoj názor je dosť zvláštny. Prečo sú asi vulgárne slová v určitej spoločnosti tabu? Dobrých mravov treba učiť všade, aj v hre a hlavne v hre, kde sa večšinou stretajú malé decká. Čo by z toho vyrástlo keby si mysleli, že to môžu používať kdekoľvek...
# 28.12.2011 14.26
 
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Sondik týmito vulgarizmami sa oháňajú akurát naskakovači smetiarských áut a pouličný zametači.....

A to, že sa svet nezaobíde bez nich je naprosto šialený názor. Nezaobídu sa bez nich len tí, čo v živote neboli vedený s správnemu spoločenskému vystupovaniu.
# 28.12.2011 14.30
 
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Hvězdičky zabraly, hráči se o dost zmírnili. A s tebou $onđ!k nesouhlasím, není normální mluvit sprostě, a to že někomu nadávky nevracím neznamená, že mi se*e na hlavu :D Samozřejmě, že i mě někdy sprosté slovo ujede, ale je to výjimečně a pak mi to slovo uleví, ale mluvit tak běžně a ještě být na to hrdý je vizitka nižšího IQ.

Většinou se divíme proč je mládež tak vlugární, mno pokud se se sprostými slovy a rasismem setkávájí v dětem dostupných hrách a hráči je přesvědčují že je to v pořádku pak se není čemu dívit. A zkaženou nebo nezkaženou společnost tvoříme my všichni uvědom si to. Pokud cokoliv chceme změnit musíme začít u sebe. ;-)
# 28.12.2011 14.32
Obrázek
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
$onđ!k: nebudu ti tu dávat morální kázání, od toho máš rodiče, ale základ slušnýho chování je vždycky v rodině. Je jasný, že sprostý slova slyší děti už i ve školce, ale pokud se to slušně vysvětlí, tak ty děti pochopí, že takhle se nemluví. Pak už je jen na nich, jestli se nechají zkazit kamarádama. Kdyby to bylo jak ty to píšeš, tak ta naše už teď zkažená společnost může jít rovnou do kopru.

I když jsem velkej kliďas a nějaký nadávky přes net mě fakt neberou, tak taky ve hře nemusím číst, že jsem pí.a, že si honím ku..u, že můj táta m..á moji mámu atd. a to jen proto, že jsem např.dotyčnýmu při nalognutí do hry nedala 100k.

Jestli máš povolený takto mluvit doma je tvoje věc, ale podporovat to ve hře, která je pro děti, mi přijde úchylný
# 28.12.2011 15.15
 
SOJka
uživatel
SZ Mail ICQ Skype Web
Já bych to udělal jinak, sprostým mluvením by se ti snižovala karma, věř mi že by si to každej potom rozmyslel a pro Gize by to nebyl ani tak hroznej zásah do hry, když už má naprogramovanej to hvězdičkování. Hvězdičkování by si každej mohl zapnout v klientovi.
# 28.12.2011 17.50
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Karma se sprostými slovy snižuje :) Kámoš je za sprosté slovo už červený :)
# 28.12.2011 18.34
Obrázek
$onđ!k
uživatel
Obrázek
Ve hře: mr[sonda], EL_DeMeNtOs
SZ ICQ Skype Web
Já vás beru... Sprostě rozhodně nemluvím, jen občas. Vím, že můj názor je celkem vyhraněný, ale přijde mi to jako hloupost. Ta hra byla svobodná a volná. Takhle se akorát nasadí oprátka. Berte že je to názor. Lidi se zkrátka naučí sprostě, ať chtějí nebo ne. Sestra též přišla už ze školky a řekla mi, že jsem debil. Docela jsem na ní koukal. Prostě to berte z nadhledem. V editu si myslím, že jsem to obsáhl celkem jasně. U mě je to jako z vectorem. Nejdřív jsem ho nechtěl do starší verze přijmout, protože jsem se bál, že to naruší mojí harmonii hraní. Nakonec to dopadlo tak, že pulka hry je ve VC a mě to vyhovuje. Uvidím jak se to uchytí.. Rozhodně jsem tím nechtěl někomu dokazovat, že jsem podprůměrný hlupák... Počkám si tak měsíc po prvním updatu této věci..;-)
# 28.12.2011 18.42
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Já jen nechápu, co je špatnýho na tom, že nevidíš cizí nadávky.
# 29.12.2011 2.18
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
eazzy8
uživatel
Obrázek
Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom...
SZ Mail ICQ Skype Web
Paní, Váš názor se mi líbí xD ... a líbí se mi to, co se s tím udělalo. Ale oni si najdou způsob jak tu nadávku vyslovit, _K_O_K_O_S_ ... takhle je to spíše víc viditelnější... Třeba teďka rodiče nechají hrát Ch. :)
# 30.12.2011 21.26
Klan _ToX!C_... Nábor otevřen :)
Vykupuji V.I.P.ka !!!
NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám.
STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!!

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » vulgarita [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.