Fórum » Chmazka » SOUTĚŽ - hra s indiciemi
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Nová soutěž !!! Nazdar Chmatáci ![]() Po delší době jsem opět zde se skvělou soutěží pro všechny. Bude to poněkud zvláštní druh soutěže. Mám to dokonale promyšlené a není na tom nic složitého. (doufám, že to už někde někdy nebylo, protože sem to fakt vymyslel já )K této soutěži nepotřebujete být ani vynikající bojovník, ani mít drahé vybavení, dokonce ani nemusíte být zkušený Chmaták, může se jí zůčastnit úplně každý a to se stejnými šancemi na výhru!!! Princip bude naprosto jednoduchý, jen nevím, kde začít s vysvětlováním, abych se do toho sám nezamotal ![]() Zkrátka...budete sbírat indicie (slova), která budu sdělovat ve hře pomocí systémových zpráv. př.: (CHMAZKA): Indicie č.1 - kytara (CHMAZKA): Indicie č.1 - kytara (CHMAZKA): Indicie č.1 - kytara (vždy tři řádky, aby jste si toho lépe všimnuly) Jenomže! Někdy bude čas a datum oznámení indicie napsaný dostatečně včas zde na fóru (a to i třeba v tématu, do kterého se to absolutně nehodí), jindy zase datum a čas ohlášení indicie oznámím systémovkou ve hře nebo vyhlásím indicii naprosto nečekaně, bez jakéhokoliv ohlášení...nebo dokonce oznámím, že bude vyhlášena indicie a nakonec žádnou nenapíšu ( ). Někdy může být ohlášeno za den třeba i několik indicií, jindy zase několik dní žádná nepřijde. Taky někdy můžu zopakovat starší indicii (proto budou vždy očíslované, jako v příkladu). Nikdy však k získání indicie nebudete potřebovat nic, než si jí někde přečíst (popřípadě od někoho získat). Taky můžu být někdě ukrytý a indicii sdělím jen tomu, kdo mě najde...Vy si budete všechny tyto indicie zapisovat a až vyhlásím konec soutěže, vyhraje pouze jeden hráč s nejvyšším počtem indicií. Vtip je v tom, že si můžete indicie mezi sebou prozrazovat, vyměňovat, prodávat a podobně (pozor na lháře, pokud vám někdo řekne špatnou indicii, je to váš problém) ![]() Ale jinak vám k vítězství stačí "pouze hrát Chmatákov" ![]() Cena pro vítěze bude skutečně nemalá (bude prozrazena před koncem soutěže, aby měli všichni chuť hrát), takže se opravdu vyplatí hrát a sbírat indicie. Je to asi trochu zmateně napsané, ale snad vám to dá smysl...zde v tomto tématu můžete o soutěži libovolně diskutovat a případné dotazy či nesrovnalosti rád zodpovím ![]() |
|---|---|
| # 4.10.2011 18.18 |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | Je to o štěstí ... Můžeš lognout do hry a zrovna indicie může být oznámena .. Není to o ničem jiném, o žádném skillu, nic nepotřebuješ... Konečně "soutěž", který má smysl a není to jen "Kdo mi donese xy, dostane ..." a nebo jen otázky Fandím ti, Sewere ![]() |
|---|---|
| # 14.11.2011 19.53 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
| Pepsimus_ uživatel |
+1 líp to říct ani nejde |
| # 14.11.2011 20.30 | |
| Jasper uživatel | ¨Fabo, asi tak, nejsem jedinej kdo dneska tu indícii nějak přehlídl? |
| # 14.11.2011 20.43 | ![]() |
| Kubas_2 uživatel Ve hře: Boxer, KuBaS2 | Sewer na nás nejspíš zapoměl Taky jsem tam čekal a nic.. |
| # 14.11.2011 20.54 | |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 |
Odpověď máte v úvodním příspěvku ![]() |
| # 15.11.2011 7.45 | |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Persi: to by bylo moc snadný, kdyby jste logli jen v tu určitou hodinu, kdy má vyhlásit indicii a pak zase odlogli, musí vám to ztížit ![]() |
| # 15.11.2011 9.50 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar | Taky můžu vyhlásit soutěž na podiu a říct jim odpovědi předem ![]() |
| # 15.11.2011 14.54 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| [E]r[E]ktus uživatel Ve hře: Erektus,[E]r[E]ktus | Ty si ale mazanej ![]() |
| # 15.11.2011 17.03 | Dexter ♥ |
| MAK uživatel | Prodám všechny indicie kdo chce piště mi na ICQ |
| # 15.11.2011 19.22 | |
| Jasper uživatel | Maku, jako kdyby si je měl... Máš k nim i screeny? |
| # 15.11.2011 19.43 | ![]() |
Fórum » Chmazka » SOUTĚŽ - hra s indiciemi
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.