Chmatákov online


Fórum – BUG–Inventář

Fórum » Archiv » BUG-Inventář [zamknuto]

Zopei
uživatel
Obrázek
Ve hře: King13
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Jdu směrem od banky si koupit hnědý klobouk skoušim si ho při cestě na těžbu nasadit,ale nejde..Tak jsem ho skoušel dát do jiných polí (asi dvou) a když projdu portem tak se mi oběví i na hlavě,v modrém poly a v jednom políčku !! Odlogl jsem a od té doby už jsem nenalogl !! :-O
# 10.7.2008 9.49
 
Gizmo
autor hry
SZ
ok, moment. Jinak BTW týden nápravák za to, že jsi nenapsal název účtu.

EDIT: Dva týdny, protože jak debil hledám účet, kterej máš u jména, s těma uvozovkama atd a pak zjistím, že je to normálně Zopei.
Fkat debil, neustále se opakuje tohle pravidlo a stále se najdou kreténi, kteří si myslí, že každej bude vědět, o koho jde.
# 10.7.2008 10.35
 
Zopei
uživatel
Obrázek
Ve hře: King13
SZ Mail ICQ Jabber Skype
No tak todle je fakt dobrý.Snažim se pomoct a jako kr*tén ještě dostanu trest.Na todle se fakt můžu vys*at !! Za tokovoudle blbost..Příště radši držim hubu..Jo ještě jsem chtěl přispět 4 tis. na server,ale máš asi blbou náladu,tak to posílat teď nebudu !!
# 10.7.2008 13.07
 
TheCrims
uživatel
Obrázek
Ve hře: BeHappy
SZ Mail ICQ
Zoepi: jasně a moje babka přispěje na chmatákov 2 mld.3-(
# 10.7.2008 13.08
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Coca~Cola®
uživatel
Obrázek
Ve hře: Frankenstein
SZ Mail ICQ Jabber
Gizi: pekne donich ale zas az tak tvrde to nemuselo bejt...
Zopei:pro tebe je ponauceni ze kdyz neco tak uplne... a jinak co tak najednou chces prispivat ? kdybys chtel opravdu prispet tak prispejes i drobnou castu ale PRISPEJES...
# 10.7.2008 13.11
Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat 8-)



Zopei
uživatel
Obrázek
Ve hře: King13
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Já jsem se rozhodl přispívat ?? Našetřil jsem spolu z kámošem pár korun,chtěly jsme si něco koupit,ale nakonec jsem si řekly že přispějem Gizmovi na server,když je tam hodnej a dělá to pro nás zadara !! Teď v den kdy se mu to chystám oznámit že mu přispěju 4 tis. mě takhle naštve !! :-! No neřiká se tomu smůla ?? Ale co pošlu to za dva týdny.Teď na chmat s*ru !!
# 10.7.2008 13.17
 
Gizmo
autor hry
SZ
Já tebe naštvu?

Ty demente, tys ukázal TOTÁLNÍ nerespektování pravidel, který jsou tu od toho, abych si ještě nepřidělával práci.

Kvůli tobě sem strávil 20 minut procházením adresářů, abych našel účet """ZOPEI___""" nebo co si měl v podpisu a proč? Protože nejsi schopnej pochopit, že nejsi tak důležitej, abych si pamatoval, jakej máš účet!

Proč si kurva myslíš, že ty účty máte psát?! Asi jen tak ne?!

A BTW, tys měl dva klobouky, odlišný ID, žádnej bug.

A místo abys uznal, že si porušil základní pravidlo, tak máš ještě kecy. Neposílej nic, nemám zájem tu držet blbce, který neuměj dodržovat tak trapně snadný pravidla, jako napsat svůj účet, když už na něm maj problém.
# 10.7.2008 19.35
 

Fórum » Archiv » BUG-Inventář [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.