Chmatákov online


Fórum – kronika o chmatu

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » kronika o chmatu

lampasák
uživatel
Obrázek
SZ Mail
vim ze tu us bylo nějaka takova kronika jak vznikl chmat ale ja udělal mozna lepsi mozna horsi ale to posoudite vi

CHMATÁKOV
Jednou ve městě flíkín žilo jedno malé dítě ménem Gizmo který si přál až bude dospělí že založí své vlastní město.Pořát si kreslil na papír jak by asi mohlo vypadat ale nikdy se mu to nepovedlo podle jeho představ.Aš jednoho dne si venku na na louce kreslil zase to jeho město a prošel kolem něj nahodou jeden malý stejně starý kluk jako Gizmo.Ten se ptal:co to kreslíš
a Gizmo odpověděl:aš budu dospělej chci mít své vlastní město a tak si ho ted' kreslim ale pořád se mi nemůže povíst.Kluk se zničeho nic zeptal jak se jmenuješ.Gizmo odpověděl že se menuje Gizmo a jak se menuješ ty ja se menuju Spid3r a kreslení mi jde moc dobře.Dobrá odpověděl Gizmo jestli to nakreslíš opravdu hezky bude to město i tvoje a tak se do toho Spid3r pustil a šlo mu to výborně.Gizmo si v duchu říkal že asi se snim o to město bude dělit kdyby ho potřeboval rozšířit.O několik let pozděj to bylo spid3rovi i Gizmovi 19 let se rozhodli že se pustěj do stavení.Za rok to postavili a neš se tam nastěhovali různí lidé tak museli vymislet nazev a k tomu potřebovali pomocníka protože Gizmo chtěl název chmatolín a spid3r chtěl nazev idatákov.Hledali po světě kdo by je rozsoudil až narazili k jednomu týpanovi jménem Big dragon.Ten navrhl at' ty dva navrhy prostě smí chají a tak to město pojmenovali chmatákov a všichni byli št'astní dokud do města nepřišli killeři a zloději.Zabíjeli kradli ale Gizmo,Big dragon a spid3r měli nápad.3li za jedním člověkem jménem Sam 12 který měl po ruce vždy rychlou zasahovou jednotku ch.b.i. .Poprosili ho jestli by se nechtěl přestěhovat do chmatákova že by tam jeho ch.b.i. mohla hlídkovad a on souhlasil.Přestěhoval se tedy do města ch.b.i. zavřeli do vězení všechny killery a zloděje a vždy když se objevil nějaky noví tak ho ch.b.i. bud' zlikvidovala nebo zavřela do vězení.

líbí se vam to hlasujte pls co nejvic v anketě

BTW: nevim kolik spid3rovi ani Gizmovi je takze se sem si věk vymyslel
# 25.1.2008 17.55
Lord Drinian je muj učet dam na něj heslo tomu kdo mi napíše na icq ale já nikde icq napsaný nemámlol ;-)

a taky nějaký vtípky: Petr se ptá Jirky kolik ti je a Jirka odpoví: nevím ale narodil jsem je 1983

a jestli chcete říct další tak ho řekněte
BTW.prostě mi napište PM s nějakym vtipem
  • Hodnocení výtvoru
  • mam pokračovat
  • ANO3 hlasy, 43 %43 %
  • NE4 hlasy, 57 %57 %
  • Celkem 7 odpovědí
kristyna
uživatel
Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† ,
SZ Mail
lol hele ja nv ale co mate s tema kronika je to hezke ze neco delate ale k cemu to je udelejte pls soutez na kroniki nebo to davejte do 1 topicu tohle je takovy divny !
# 25.1.2008 18.02
 

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » kronika o chmatu

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.