Chmatákov online


Fórum – Ružový a modrý chobot

Fórum » Komunikace se správci » Ružový a modrý chobot [zamknuto]

MazafakaZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Destro,Mazafaka
SZ Mail Web
Zdravím, dnes jsem šel se vydal ochočit modrého chobota na autoQ.
Když jsem přišel na rub byli tam oba ružový v inventáři jsem měl 4 modré choboty a bance 6 modrých chobotů.
Vždy tam je modrej a růžovej ( když jste byli ve stejné lokaci při spawnu modrého chobota jste ho viděli jako růžového) když jsem po té ochočil oba ružové, spali mi oba ružový choboti, myslel jsem, že když relognu změní se jeden z ochočených ružových na jednoho modrého ale to se nestalo, místo toho se mi všechny modré choboty které jsem měl v bance a u sebe změnili na růžové. I když jsem chtěl toho růžového použít jako autoQ ,,Růžový" chobot tak se nic nestalo, chobota dám do prvního políčka banky, banku zavřu a otevřu chobot je stále v bance na prvním políčku, nezmizí a donestanu odměnu 300 chk, jakmile to chci použít jako autoQ ,,5k" stále se s tím nic neděje a vše zůstává v bance. Po té co se mi změnili všechny modré choboti na růžové jsem šel zpátky na rub cca po 8 minutách a zase tam byli oba růžový. ( modrý má spawn po 15 min místo toho tam je růžový se spawnem 7 min) Byl bych rád kdyby se tahle chyba hry vyřešila cca hodinu co jsem ochočoval modrý to bylo v pohodě potom se stal tento ,,bug" nebo jak to nazvat .
# 21.1.2019 11.07
Obrázek
MazafakaZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Destro,Mazafaka
SZ Mail Web
Ok tak už je to v poho tak místo 10 modrých chobotu po 5k se udělali růžový po 300 chk, fakt dobrý no 150 minut v ..... jen kvuli pos..... bugu
# 21.1.2019 11.54
Obrázek
Fredy_Guvno
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Ahoj MazafakaZ,

děkuji, že ses na nás obrátil a upozornil na nefunkčnost některých prvků hry a je nám nesmírně líto Tvé ztráty jak času, tak chk, ale takovej je život chlapče. I přesto pevně věřím, že se přes takovou hrůznou životní událost přeneseš a do budoucna budeš vědět jak si s takovou situací poradit.

S láskou

Fredy_Guvno
Správce serveru
Chmatákov Online Beta
# 21.1.2019 12.33

Fórum » Komunikace se správci » Ružový a modrý chobot [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.