Chmatákov online


Fórum – Poslední z Největších

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Poslední z Největších

Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Tak sem taky neco napsal. Já věčný kritik zvědavý jestli se můžu rovnat s místi písařskou komunitou...lol

Temná bouřlivá noc. Jedna z těch nocí, ve kterých by i kapky nejradši zůstaly v mracích. V parku v jednom z mnoha křoví tiše oddychoval stařec. Zajímavé bylože byl úplně suchý, protože se kapičky vody několik centimetrů na jeo tělem měnily v páru, kterou okamžitě rozfoukal sílící vítr. Ozmius, poslední z Prastarých byl v koncích. Už od začátku byl proti uzavírání magie do hmotných věcí. Magii nejde trvale uzavřít. Ale přesto s tm ti hlupáci začali. Možná byl proti tomu, protože by se mohli stát mocnějšími než on. Věděl že ho
dříve nebo později najdou ale potřeboval čas. Potřeboval veškerou svojí sílu a tu právě neměl. Vyšel z křoví a podíval se na oblohu. Byla ještě plná mraků. Ale to se každou chvíli změní.

Několik kilometrů dál v jedné navenek polorozpadlé věži probíhaly poslední úpravy projektu tisíciletí. Meren byl na pokraji svých fyzických i magických sil, ale věděl že to zanedlouho vydá svoje ovoce. Poupravil sklon zesílené bleskové hole namířené do oka Nuctuse zmítajícího se v řetězech a přešel místnost a postavil se za pult s jeho posledním vynálezem. Usměrnovač Vesmírné energie, která umožňovala magii. Jen nastudovat dostatečné informace mu trvalo desítky let a konstrukce tohoto stroje byl téměř nadlidský výkon. Vytáhl čerstvě nabitý krystal a vložil ho do hlavice bleskové hole a odšoural se do ochraného trojkruhu a pronesl jednoduchou formuli, která uvolnila sílu z trojkruhu a obalila ho magievzdornou vrstvou. Možná to nebude stačit. Zhluboka se nadechl a a začal pronášet zakončovací formuli. Ozricho, Nezamin, Ertudias. Espec'asui s'ghot's suo'th... Za nedlouho bude nejsilnější on.

Zpět v parku. Ozmius sedí na lavičce a přemítá o svém životě. Vlastně nepotkal nikdy opravdového přítele. Neudělal nic pro svět. Nepocítil...lásku. Najednou se mraky jakoby obrovskou rukou rozhnuly a odhallo se obrovské oko. Bylo to oko plné zuřivosti, zloby ale i strachu. Tak se mu to přecijen povedlo řekl si Ozmius. Noctus se dá opravdu použít k přenosu magie. Rudá zornička oka se začalo rozšiřovat až pokryla většinu oka. Ozmius zrušil protiděšťové kouzlo aby měl dostatek sil na poslední obranu. Jeho šance byly mizivé ale přesto se nehodlal vzdát. Pravděpodobně Meren použije kombinaci několikanásobného blesku, který dopadne poblíž a usamží ho elektřinou a moutné magické vlny. Mohl odklonit buď vlnu nebo se izolovat od země ale ne obojí. Najednou mi něco došlo. Obojí bude zapomocí Noctuse tak silné, že to místní krajinu tak znetvoří a magicky nabije že tu dalších milion let nic neporoste. Nikdy nic neudělal pro svět...

...os'de uzrach. Muthen. Formule byla dokončena a Meren otevřel oči. Místností poletovaly grimoáry a kusy nábytku v obrovském víru chaosu. Noctus naplňen obrovskou energií se vznášel uprostřed víru a zářil. Najednou se všechno zastavilo a věci, které momentálně byly ve vzduchu spadly na zem.

Z oka na obloze vyšlehla obrovská vlna, která byla vidět jen díky tomu, že kapky, kterýmy proletěla se vypařily. Těsně potom se oběvil nedaleko záblesk. Objí mířilo Ozmiusovým směrem. Ozmius pozvadl ruce do základního gesta a pronesl složitou forumli při niž prováděl složité pohyby rukama. Magická vlna i blesk se najednou spojily a mířily přesně do Ozmiusovy hlavy. Uzemnit takovou energii nebylo lehké ani pro Ozmiuse a i kdyby měl veškerou svoji sílu sotva by to zvládl. Klesl na kolena a chytil se stromu, který stál vedle něj. Strom okamžitě zhnil a rozpal se. Ozmiusovy to najednou došlo. Pronesení magické energie Noctusovým okem plným temnoty a nenávisti se magie změnila v destilovanou temnotu. Musí se ji zbavit dřív než ho začne ovládat. Neměl již svoje síly. Měl k dispozici již jen tu černou hromadu magie, zkažené a záludné. V mysli na ni šáhl. Prsty mu projelo podivné brnění. Ta síla byla silnější než vše, co doposud okusil. Mohl by se zapomocí ní teleportovat i do jiné dimenze a tam ji vypustit. Vnořil se do ní a nasávalji plnýmy doušky. Poté se soustředil na úplně jinou číst vesmíru. Tu, o které věděl že je také plná zla. Tu z které Noctus pochází. Jen myšlenka na Peklo ho naplnila radostí. Dělá to ta magie? Začal se upřeně soustředit a naplňovala ho čím dál větší extáze. Najednou vše skončilo. Ocil se v Pekle. Chyběly tu kotle a monstra s vylemi ale to ani nečekal. Neměl čas. Uvolnil veškerou energii v sobě. Vzduchem se rozletěly kusy masa...

Meren se krčil za svým pracovním stolem. Noctus se mu vymkl z rukou. Mile ho překvapilo, když to vše přežil ale o to méně mile ho překvapilo, že se mu podařilo uchovat v sobě velkou část energie. S novou energií e zvedl i jeho intelekt. Už z něj nebylo mručící nezemské zvíře. Stal se z něj prohnaný netvor. Netvor, který si s ním teď hraje. Vykoukl zpoza stolu a rozhlédl se po místnosti. Nostus i právě pročítal grimoár, který ležel otevřený na zemi. Najednou se otočil a podíval se Merenovi přimo do oči. Meren zavřeštěl a jeho tělo implodovalo.
# 12.1.2008 16.51
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
  • Hodnocení výtvoru
Vojcek
uživatel
Ve hře: Nehraju
SZ ICQ
Hezké;-)
# 14.1.2008 20.12
Obrázek
!Supreme!
uživatel
Obrázek
Ve hře: Suprreme/Supreme/TheGame
SZ
Heh, to mě dostalo fakt pěkné ;-)
# 14.1.2008 20.13
Obrázek
Obrázek
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Díky. Už sem sí říkal že si toho nikdo nevšimne...lol
Chtěl sem do toho zapojit ještě svoji teorii teleptie ale tu si schovám do knihy...lol
# 14.1.2008 20.16
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
DJ Miky
webmaster
SZ Mail Jabber Web
Tak to je nádhera, jen tak dál :).
# 14.1.2008 20.35
I'm amazed how damn low people can go by only being themselves...
www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg
durda72
uživatel
Obrázek
Ve hře: durda72
SZ Mail ICQ Web
Nechapu to 1 část ale ten zbytek to je pohoda;-):'(
# 14.1.2008 20.35
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
DJ Miky: To bych rád...jen chvilku trvá vymyslet kvalitní námět...lol
durda72: Zkus si to přečíst znova...(Ostaní to chápou doufám:lol:)
# 14.1.2008 20.38
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
Spajx
uživatel
Obrázek
Ve hře: žeby Spajx?:-)
SZ Mail ICQ Jabber Skype
čekal sem zase podobné bláboly jako např od Aspireho, ale výsledek mě mile pekvapil
# 14.1.2008 20.43
 
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Kámo vítám tě do písařské komunity :)
Je to hezké ;-)

Jo a sory že jsem neudělal některým hráčům příběh..zrovna začínáme psát testy takže setíhám ale o sobotě a neděli bych měl asi dva příběhy zase udělat ;-)
# 14.1.2008 21.08
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
Fumaster
zablokován
Obrázek
SZ ICQ Web
" Největší síla je v tom, neočekávati nic, leda od sebe."
# 14.1.2008 21.10
 
!Supreme!
uživatel
Obrázek
Ve hře: Suprreme/Supreme/TheGame
SZ
.!.Aspire.!. sprominutim ale ty tvoje bláboly jsou už trapné 3-( (pardon za ot ale tohle sem říct musel)
# 14.1.2008 22.44
Obrázek
Obrázek
bigdragon
uživatel
Obrázek
SZ Jabber
Bez pochyby nejlepší povídka, která se tady vyskytla. Námět poměrně dobrý, děj slušný, škoda slohově špatných pasáží

Jen nastudovat dostatečné informace mu trvalo desítky let a konstrukce tohoto stroje byl téměř nadlidský výkon. Vytáhl čerstvě nabitý krystal a vložil ho do hlavice bleskové hole a odšoural se do ochraného trojkruhu a pronesl



= časté opakovaní slov, zejména pak a :-)

jinak pěkné :-)
# 15.1.2008 15.51
Obrázek
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Každopádně...Slohovou korektůru mohu udělat.;-)
# 15.1.2008 15.57
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Poslední z Největších

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.