Chmatákov online


Fórum – Redakce

Fórum » Komunikace se správci » Redakce

Kazimír666
redaktor
Obrázek
Ve hře: Kazimir666 Kazimír
SZ Mail
Zdravím, jsem členem redakce a chtěl bych pomocí chmatovin více dostat lidi na web a to tím, že bych rád některé novinky ohlašoval formou chmatovin pokud by jste mi dali možnost, jako jsem dostal při ohlášení nové výhody VIP. Proto bych chtěl poprosit jestli by jste mi čas od času nedali na toto příležitost a nenapsali mi to do zpráv a já bych to nějakou formou sepsal do chmatovin :-)
Dál bych také se chtěl pokusit o nějaké soutěže a proto bych se chtěl zeptat jestli bych nějakou formou nemohl dostat alespoň pár věcí nebo Chmatákovských korun do těchto soutěží. Nepořádal bych tyto soutěže často, ale rád bych zažádal o nějaký menší příspěvek podobně jako má chmazka. Samozřejmě počítám s tím, že by nebyl, tak vysoký a nebo tak pravidelný, ale přesto bych rád, alespoň slyšel váš názor.
Děkuji :-)
PS: ještě jsem se chtěl zeptat jako jsem měl před Wipem jestli by jste mi dali znovu Klan "Redakce" když už nemám skin aby mě někdo ve hře poznal když už tam dělám fotky do článků a tak :-D
# 26.10.2015 19.17
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
když budeš chtít, můžu ti občas hodit pár chobotů do soutěží ;-)
# 26.10.2015 19.24
 
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Můžu ti pomoct výrobou věcí pro ostatní nedostupných, protože snad nikdo výrobu ještě nemá, mohla by z toho být celkem hodnotná cena :)

/Edit: Když mi popíšeš průběh toho Q a mě se to zalíbí, možná by se dalo i zdarma něco přispět.



Naposledy upraveno: 26.10.2015 21.08

# 26.10.2015 20.33
 
Kazimír666
redaktor
Obrázek
Ve hře: Kazimir666 Kazimír
SZ Mail
Hrozně vám děkuju :-)
rozhodně bych byl za to rád. Jen bych vám to asi neměl jak zaplatit chmatákov zas tak často nehraju a když už tak se snažím sehnat něco do chamtovin.
Ale rozhodně budu vděčný za cokoliv když mě kontaktujete zde na webu v nejlepším rozhodně bych byl za vaši pomoc moc rád :-)
# 26.10.2015 20.47
 
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Napiš mi účet, klan nebude problém. S novým webem nebude problém ti přidělit kupóny na kredity, které můžeš využít do soutěží. Kredity budou fungovat jako virtuální měna pro směnu do hry.
# 27.10.2015 19.31
 
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Rád bych se vyjádřil k tomu co se tu dnes objevilo (nejde komentovat články z chmatovin :( :D ):

Snížení pravomocí chmazek:Zdravím všechny :-)
Už mi napsalo ohledně soutěží celkem dost lidí na to, že to není, tak dlouho, co jsem to zveřejnil a proto prodlužuji termín o týden navíc. To znamená můžete mi posílat nápady, články, komiksy či jiné projekty do zpráv na webu (PM) budu moc rád za každého účastníka. Tímto končí redaktor Kazimír666 a máme tu první článek, který mi byl poslán do zpráv od uživatele uranus je king:D.


Hned po wipe, se objevil článek, že chmazky si na sobě, musí vydělávat samy.
To je podle mě, skvělý nápad, ale když potřebuje udělat chmazka, q. s skily jiného povolání (meditace, přesnost, ochočování) musí mít, dalších 8 acc aby udělal obyčejný q. (např. ruská roleta).
Bylo by rozumné to udělat tak, že kdyby chmazka chtěla třeba meditaci na 100, správce by jí nastavil 100 maximum, a on by skilil sám. Možná že to správci tak myslely, ale nikde to neuvedly.
Dále ani nebylo uvedeno, jestli budou mít zvýšené hp, protože tohle hp umožňuje chmazkám, uspořádat větší škálu q.
Podle mě bylo dobré, kdyby měly jen 5k hp. (místo 50k hp.)
Chvála patří za to že se již chmazky, nebudou moc považovat nad ostatní (že mají vipka zadarmo, atd.), ale bylo by zajímavější, kdyby měla chmazka pravomoc, nakoupit za vysokou cenu vipka, jednou za čas od správcům (třeba jednou za 3 měsíce) a ty by měla povinnost dát do q.
Další skvělý nápad je:
že je teď ,,lehké,, se do organizace dostat (na rozdíl od dřívějška).
Do chmazky se teď dostanou i ti, co nejsou se správci známí, nebo mají horší pověst (což je podle mě dobře).
Jak už jsem uvedl, tento nápad se mi, až na maličkosti, docela líbí.



Do organizace se záměrně berou jen řemeslníci. Musí mít vyskillené všechny řemdovské skills na 100%. Pokud se následně naskillený hráč do organizace chmazky dostane, bude mu umožněna změna povolání a tím může doskillit vše co potřebuje Ovšem při opuštění organizace chmazky mu bude účet opět downgradován a bude opět běžný řemeslník.

Chmazka samozřejmě má výhodu hp+imunuty, standartně 50kHp. Nevidím důvod proč jen 5k. Skillit stejně na nich nikdo nemůže. To platí i u CHTS, jinak se bere jako zneužití výhody, hráči mají totiž terče + Fredy něco říkal o chobotovi.

Chmazka jinak vydělává sama na vše, bude dostávat týdenní příspěvek tuším 30kChk + bude dostávat každá chmazka jeden-dva kupóny na kredity týdně (v jaké výši ještě nevím). Obojí si může nechat nebo využít ve prospěch akcí. Za kredity bude možno nakupovat i vip itemy nejspíše ..,se ještě musíme pak domluvit s Pixem. :idea:
# 27.10.2015 20.07
 
Kazimír666
redaktor
Obrázek
Ve hře: Kazimir666 Kazimír
SZ Mail
Jo, chápu to :-)
to byl především pouze článek soutěžní od hráče, který se chtěl zúčastnit soutěže :-)
# 27.10.2015 21.34
 
uranus je king:D
uživatel
Obrázek
Ve hře: Uranus,Lovec draků,Cupak.
SZ Web
Ano byla to soutěž, nějak mě nenapadlo co psát:), ale uznej že to moc upřesněné nebylo.
# 28.10.2015 7.04
Nechtějí už gm, konečně vrátit rybářskou čepku, takhle sou 2 spešl pruty vedle sebe.
http://www.jpeg.cz/obrazek/eAl3

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php]ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek[/url]

Fórum » Komunikace se správci » Redakce

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.