Chmatákov online


Fórum – Příšery..

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Příšery..

The Blazik
uživatel
SZ
Hele,až bude čas nebylo by na škodu opravit respawn příšer protože Zelenka,Slizák mají respawn jen po restartu co sem si tak všiml a pýr ma respawn hned po zabití(tušim když sem ho naposled zabíjel nevim jak to je ted),když někdo nechce aby ho otravoval jak třeba rybaří,rube tak ho zabije a on se hned respawne to je špatný :D ..

+ bych trošku poupravil DROP,HP,RESS..(Nemusí to být hned,ale časem by mělo)

Rohatá : HP bych jí zvýšil na 30 000,protože jsou to prostě velké příšery,měly by se zabíjet ve skupinách a ne v 1 člověku který ji zabije za 15 minut a má s toho 80k pro sebe...tzn. bych odstranil houby a amulet na crit který je moc dobrej a měl by se dát spíše do nějakýho shopu za větší peníze,protože pak se nevyuźívá amulet na přesnost..30 000 už neni zrovna moc malo a když bude loot vajco a pytel tak to bude dobrý,když padne vajco tak stejně je s toho těžké udělat draka.Když se bude zabíjet ve 3 tak buď padne 26k každému,nebo drak,nebo vajco tzn.nic(ress bych nechal tak jak je)

Zelenka:HP bych nechal tak,odstranil bych ji perlu na zvýšení maximalního zdraví aby to bylo jen v mamutovi,pak už je pytel,chobot,bazooka,a ta hul to bych už asi nechal tak + měl by se nastavit ten RESS..(což je 50% na kraviny,50% na chobota a pytel - pokud to tak náhodně vůbec je)

Mamut: Odstranil bych určitě ty 2 many, padá 2x mamut ( měl by být cennej) , perla na zvyšeni max. zdraví ( cenný) , pytel (30k) + HP bych dal na 25 000 a ress nechal stejnej..

Slizák : nechal bych v tom ty koule na nic a toho chobota + HP bych zvýšil aspon na 20 000 aby ten chobot byl něco extra,ress bych nastavil tak na 5h.

Mně to tak příjde dobrý,nékomu hold ne.Je to tak aby byla větší šance na lepší drop,ale více dřiny(HP) tzn. více lidí tzn. větší dělení tzn. každý bude mít větśí šanci na něco,ale stejně je u každé pŕíšery něco co se nepovede a je s toho nic a ta velká dřina 30000hp stalo za nic + když o to bude bojovat více part tzn. stráta kulasů atd...
# 1.7.2014 15.26
 


SZ
Máš to pěkně vymyšlený, bylo by dobrý, kdyby to tak bylo. :)
# 1.7.2014 22.24
 
schio
zablokován
SZ
je to dobrý nápad
# 1.7.2014 23.33
 
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web
Vím, že toto bude trošku mimo, ale nechce se mi zbytečně spamovat novými tématy na forku.
Ale neměl se náhodou na 2. rubu spawnovat modrej chobot na ochočení se 100 ochočkem? Vím že už to pěkně dlouho nejde a ani při restartu serveru se neobjeví, byl by pěkné lákadlo pro lovce...
# 2.7.2014 12.58
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

kubicek307
zablokován
SZ
jop, byl to jedinej důvod proč se vyplatilo dělat ochočko, ten jedinej chobot měl nákou cenu. Taky nechápu proč tam neni byl i docela pěknej
# 2.7.2014 14.43
 
schio
zablokován
SZ
S tím pýrem je to částečně pravda otravoval mě tak jsem ho zabil a do pár minut hádám, že ten resp time byl kratší než u saura tam byl zase a otravoval..
# 2.7.2014 14.49
 

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Příšery..

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.