Chmatákov online


Fórum – Neoficiální server *

Fórum » Archiv » Neoficiální server * [zamknuto]

[Sodowo]×
zablokován
Ve hře: ultimatesadboyselfharm:((
SZ
Zdravím.
Po zahájení update na neoficiálním serveru Jabko.net jsem si všiml něčeho velice nepříjemného. Je toho dost. A ačkoliv tuto hru nehraji, nemám ji rád (byl jsem jen nakouknout) jsem byl docela zaražen..
V první řadě v tom jsou neustálé vulgarismy mířené na autora hry, tedy na Gizma. Dnes večer se tam odehrávali neustálé spamy, které obsahovaly nadávky, jak už jsem napsal na Gizma. Nelíbila se mi odpověď na toto Adminů, kteří místo toho aby rozumě zasáhli se tam pouze vybavovali a ještě se tomu tak nějak vysmívali. Možná že se stalo že dotyčného agresora párkrát odpojili, ale myslím, že to jako správný zásah pro tuto situaci nestačí..
Zde posílám pár screenshotů. Rád bych poslal i videonahrávky, ale bohužel jsem neměl k tomuto dostupný program.

http://postimage.org/image/3nxl0nxol/

Jako další nepříjemná záležitost jsou tu skiny. Skiny na serveru Jabko.net. Tam si prostě pořád bude kdokoliv nosit skin jaký chce, a je jedno jestli majitel je nebo není. Jde o to, že majitelé si tam prodávají skiny a lidé kteří to tam mají na starost to tolerují. Je jedno jestli oficiální majitel prodá skin za 600Kč nebo 100Kč, ale prodá ho.. Prohlížel jsem si trochu nabídku skinů, a jak je možné že:
Skin id 26 má Pastelka? Co je to za blbost, vždyť ho má Andree, a ne nějáká Pastelka
Skin id 44 má AMFETAMIN? Vždyť tento skin vlastní Cortex, AMFETAMIN není majitel.
106 Xtres? Má ho přece THE Gangsta!
Já sám o tom vím své.. THE Gangsta mi sám nabízel prodej skinu na server Jabko za 500Kč, a když jsem se zeptal, proč bych ho nesměl mít i na ofiku odepsal mi že se to nesmí Gizmo dozvědět.. Dafak? Samozřejmě jsem ho nekoupil a ani jsem ho koupit nechtel. O dalších skinech nevím, ale myslím že mají podobné story..

A ke všemu jsem dnes potkal hráče JOCKER (zde moderátor fora) který měl skin id 103 který vlastní Pers. Jak je k sakru zase možné toto?

Zde přikládám screen s přepsanými majiteli skinu na Jabku:
http://postimage.org/image/a8ibubo1n/

To je ode mne vše. Hezký zbytek večera.

PROSÍM MODERÁTORY O LOCK, NECHCI ZDE O NIČEM DISKUTOVAT. JE TO POUZE INFO PRO GIZMA.
# 2.12.2012 22.47
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Joker to ma odeme dovolene...
PS: V pravidlech se jasne pise, ze je zakazano psat thready mirene na autora hry.
# 2.12.2012 22.50
 
[Sodowo]×
zablokován
Ve hře: ultimatesadboyselfharm:((
SZ
Četl jsem pravidlo, které nyní na Jabku platí a to je, že skin může nosit pouze majitel.
# 2.12.2012 22.51
 
gestapo
uživatel
Obrázek
Ve hře: GestapO,Methodman
SZ

Jasper:Joker to ma odeme dovolene...
PS: V pravidlech se jasne pise, ze je zakazano psat thready mirene na autora hry.



Taky mam dovolene nosit skin... a nemůžu, HMM ZÁHADA!!!
BTW: Psát gizmovi na ICq -> blbost.
Zbytečné otravování, takto si otevře forum a přečte jak se věci mají, souhlasím se sodowo ať už mi patří 111 a nebo nepatří.
# 2.12.2012 22.52
Smrdím
PHILIPS
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kratos, BazeranT
SZ Mail Skype Web
čo sa týka tych vulgarizmov na autora hry (GIZMA), nejaký kid zakladal vulgárne uražajúce nicky + nadával na gizma. Ano je to pravda no neustále sme mu banovali acc + ip no zrejme ma dinamiku, čiže neustále si ip menil a zakladal vulgárne nicky a písal vulgarizmy smerujúce na autora hry (Gizma). Neostávalo nám nič iné len ho neustále banovať a čakať, kym ho to omrzí. Ja dúfam, že to gizmo pochopí a vyjdeme s tym bez problémov. Robili sme čo sa dalo.
# 3.12.2012 0.48
LEVA nezaujíma čo si o ňom myslia OVCE!
Foresek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores
SZ Skype
Jak řekl PHILIPS.
K tomu prodeji máš trochu špatné informace,prodalo se to dříve,než jsem na to mohl dohlížet já sám osobně.Psal jsem si s Gizmem a smlouva byla taková,že já nemohu za to,co bylo dříve.Pokud ted někdo prodává skiny,nenastavim je jednoduše,už se to stalo pár majitelům skinů,na hře se nemá vydělávat...
Pouze informace pro Gizma? Máme právo se i my vyjádřit a né jenom ty.
Andree dal je to už dávno,cca 1-2 roky z5 ten skin Pastelce,zajímavé,že jsi musel psát až ted,že ano?
ID 44 Amfetamin po tom,co ho Cortex měl údajně dát THE Gangstovi,ten ho následně prodal,zase druhá věc,za kterou já nemohu,nebyl jsem tehdy ve vedení...
# 3.12.2012 5.53
 
gestapo
uživatel
Obrázek
Ve hře: GestapO,Methodman
SZ
Kratos: Svou práci děláš dobře, sám bych dělal to samé.Chyba není v tobě.A ani ve Foresovi.
Naposledy, než mě ukamenuje celé jabko říkám, že jsem majitel id 111 (gizmo udajně zakázal měnit majitele (aby jste byli v obraze jo?...)
ALE!
Psal jsem nexovi jestli mi nastaví skin, jsem majitel i do konv. jsem ho přidal a nakonec z toho plynula věta typu že ho otravuju a jdu do.... :).
V tom nastoupil log do Chmatu.Po to co jsem lognul stál ve lhotce JoKeR se skinem Biebera (původně persův skin) který se jako každý podle gizma nemá prodávat.ALE!
Nex mu ho nastavil, vim že jsem strašnej ---- ale příjde mi to vůči mě nespravedlivé, jestliže má Joker povolení na skin a já jsem majitel, zezačátku než mě nex nas-al tak jsem na něj byl hodnej... pak už být hodnej ani nešlo, neor sám u toho byl.A navíc to ještě zakázal gizmo.(změnu majitelů skinů) ( a na jabku muže mít skin pouze majitel 3-( )
Pro tebe nexi:Když to gizmo zakázal, tak proč nastavuješ skin jokerovi???Na forko jabka jsem napsal a rozeslal lidem na skype topic kde byla historie ze skajpu, tu historii mam až doteď, potvrdil jsi že jsi nějaký vyhul nebo tak nějak, když nemáš potuchy kdo doopravdy vlastní skiny na offíku.
Asi tak vše co bych chtěl říct, omlouvám se jabku nechci působit škodu.
Můj názor - kdyby jste měli jiného správce serveru tak tento problém ani není a joker by neměl skin.
Pro jokera - ty za nic nemužeš, jsi v tom nevinně , ikdyby jsi ten skin měl na černo bude to na SERVER , né na tebe.
PRo Forese - kámo, dík co jsi pro mě všechno udělal, víc toho pro mě udělal snad jen THE.Jestli se staneš správcem ty, přijdu na server okamžitě den co to bude, s radostí.
PRoč jsem takovej dement a řešim to a bonzuju???
JK JSEM ŘEKL VÝŠE, nechci potopit jabko, chci aby Nex se konečně probudil a dostal do situace jak se věci maj, to samé jsem mu včera napsal a jeho odpověď?...Smích.
Ano, je směšné se smát vlastní demenci vid nexi.
ASi tak vše co bych k tomu řekl.
(komentáře typu jsi 15 letý kid... mě vážně potěšej, tak do mě lol )
# 3.12.2012 7.22
Smrdím
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Proč si problémy z jabka řešíte tady na ofiku?

Všechny topicy o jiným serveru (jak bylo kdysi řečeno od Gize) budou lockovány..

Btw: téma bylo založeno pouze pro Gizma (i když je to zakázáno) a ne proto, aby jste tady vedli diskusi o problémech na jabku. Na žádost autora topicu to lockuju. Pokud se bude chtít Gizmo vyjádřit nebo to celý smazat je jen na něm...

Lock
# 3.12.2012 9.10
 
Gizmo
autor hry
SZ
Co bylo před prodejem updatu, s tím se nic dělat nedá.

Občas pro mne není problém lognout na jabko a podívat se. Jak jsem řekl, současný server obsahuje možnost na dálku provést kompletní wipe - neudělám to já, pouze bych příkaz zveřejnil, pokud bych viděl nedodržování smlouvy (např. gm nechají někoho nadávat apod.). Nechápu chudáky, co lognou do MOJÍ hry a nadávají na mne - to jim musí být samo o sobě trapné..
# 3.12.2012 14.33
 

Fórum » Archiv » Neoficiální server * [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.