Chmatákov online


Fórum – Bugeři

Fórum » Archiv » Bugeři [zamknuto]

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Možná vám to bude připadat jako naprosto zbytečné téma, ale velmi často jsem se zde setkávala s názorem nebo alespoň přirovnáním buger, hacker, wppro user atd. = debil.

Což je více než zarážející, obzvláště z úst starších hráčů. Možná vaše slova pocházejí ze zášti, že pak někteří mladí chuligáni ničí hru nebo ze závisti, že mají něco co vy ne nebo přišli na to co vy ne... Ať už máte jakýkoliv důvod zamyslete se...

Neříkám, že každé dítě, co si přečte na netu návod na používání wppro či které náhodou projde lokaci a přijde na bug je inteligentní, ale...

Klikat jak idiot hodinu na "vodu", aby vám přibilo 1% rybaření fakt není umění, pro někoho je to tak max. zábava, což je samo o sobě taky dost špatný, ale to že se najdou hráči, kteří k tomu použijí programy svědčí už o jisté přemýšlivosti a snaze ulehčit si situaci a to že se najdou tací, kteří SAMI přijdou na to jak věc obejít je ještě lepší... Samozřejmě by následně měl chybu nahlásit, ale to už nevypovídá nic o jeho inteligenci, ale o jeho charakteru...

Uvědomte si prosím, že největší vynálezy vznikli tak, že člověk lidově řečeno potřeboval svou situaci nějak obejít... Měl úkol třeba nést těžkou věc a chtěl se s ním vypořádat, idiot se strhal a přemýšlivější člověk přišel na kolo... Nebýt lidské tvořivosti a tak trochu lenivosti neměli bychom spoustu věcí :)

Chmatákov byl svědkem řady tvořivých gest a vynalézavosti některých hráčů, kdo tu hraje déle může vzpomenout na některé kauzy, jako vykradení Big Daddyho... (Myslím, že Gizmo dodnes neví, jak hráči na jeho heslo přišli)

Kdo ví? Třeba se z těchto opravdových herních podvodníků vyklubou jednou hekři, kteří budou navíc sloužit vlasti třeba v armádě...

Hlavní myšlenka celého tohoto slohu je, Banujte si je, zavírejte je, mažte je, ale proboha nenadávejte jim do (idiotů, imbecilů...), když očividně nedosahujete jejich inteligence ani zdaleka. Jen tím dokazujete svou vlastní hloupost a přízemnost.

Zároveň popírám jakokoliv osobní zaujatost s bugery a hackery, přišla jsem jen na pár bugů v testu a rozhodně neoplývám takovými počítačovými znalostmi, abych byla schopna něčeho více :)

Koho by tématika hackerství zajímala doporučuji si přečíst: http://blisty.cz/art/14662.html

aneb Hackerův Manifest od Slavného Mentora, který kdysi také začínal na PC hrách, a jehož IQ převyšuje v průměru 2-3 hráče ofíku :D
# 31.12.2011 1.05
 
Gizmo
autor hry
SZ
Ale oni to idioti jsou, protože nahrát a přeposílat packet, který posílá klient serveru při rybaření, umí každý.
Co se ryb týče, šlo to jen proto, že jsem při laděni serveru omylem zduplikoval kód pro vytváření ryb, kde chyběly podmínky.

Tohle není žádný hack, WPE nebo obecně packet snifferování je pouhé simulování činnosti klienta, takže o inteligenci se tady mluvit rozhodně nedá..
BTW, u Daddyho, pokud si pamatuju, to bylo trošku jinak :)
# 31.12.2011 1.11
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ehm, taky sem nejednou použil WPE, ale už s úmyslem, že dělám chujovinu která se nesmí a je za to ban, klíďo zneužívejte, dokáže to něco zlechčit, ale berte taky v to, že za to pak může být krásný ban... xD Ovšem je něco jinýho když to jako dneska dělá Patas předevšema a nadává u toho do tokových existencí, že by se jeden nestačil divit :-) To pak opravdu svědčí o tom jakej to je vůl, přitom si pak stěžuje že má ban.


Daddy měl hesla typu starwars :D



# 31.12.2011 1.14
 
Ghoom
uživatel
Obrázek
Ve hře: click, Mr_click
SZ Mail
Zde jsou tutoriály na bugy které jdou momentálně na ofiku:
www.youtube.com/watch?v=H9QAR2U9dow
www.youtube.com/watch?v=XmgEWXjxa6s
www.youtube.com/watch?v=tQcxB2wvVzY

Bylo by dobré to odstranit :) (Já ty videa nedělal)
# 31.12.2011 1.16
Du.. Du hast.. Du hastlit.. Du hastlit kokain..:twisted:
Gizmo
autor hry
SZ
Myslet si, že člověk používající WPE je hacker, je opravdu hodně naivní a úplně mimo. Používat hotový program není hackování..kdyby ho sami napsali s jasným úmyslem simulovat komunikaci klienta, tak je to něco jiného. Jenže je mi jasné, že možná tak 1 z nich vůbec ví, jaký je rozdíl mezi bitem a bytem či co je dokonce socket :)

Protože na serveru již běží log, každé masivnější použití WPE je jasně vidět a rovnou bude následovat ban, jako v případě Patase. I nejblbější "hacker" pracuje tak, aby nenechal stopy..což přeposílání dat je samo o sobě.

Lock - zdůrazňuji, že při odhalení použití WPE budou mazány všechny účty z dané IP adresy, nehledě na VIP či skiny - v souladu s pravidly.



Naposledy upraveno: 31.12.2011 1.24

# 31.12.2011 1.20
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Tak bite je základní jednotka která nabývá hodnoty 1 nebo 0 a bajt je 8 bitů :D



Naposledy upraveno: 1.1.2012 14.12

# 31.12.2011 1.23
 
Ghoom
uživatel
Obrázek
Ve hře: click, Mr_click
SZ Mail

Jasper:Tak bite je základní jednotka která nabývá hodnoty 1 nebo 0 a bajt je 8 bitů :D

Socket je slot na rozriřující desky v pc :D


Na to se tě ale nikdo neptal 3-(
# 31.12.2011 1.24
Du.. Du hast.. Du hastlit.. Du hastlit kokain..:twisted:
Gizmo
autor hry
SZ
btw, socket v terminologii síťí je něco jiného ;)
# 31.12.2011 1.25
 

Fórum » Archiv » Bugeři [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.