Chmatákov online


Fórum – Být či nebýt GM, záleží na Vás.

Fórum » Archiv » Být či nebýt GM, záleží na Vás. [zamknuto]

Mr.VladdyS
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ ICQ Jabber Skype Web
Čau lidí. Timto topicem přícházim na Vás s otázkou, chcete mě za GM nebo nechcete? Jelikož Sam a jiný osoby si myslí, že bych rozdával itemy, nadržoval ostatním playerům atd, tak jsem se po poradě ze Samem rozhodl napsat tento topic. Správně, by se měli rozhodovat ne ty co mě znají jako PK playera, ale ty co dva dny zpátky zažily mě jako GM. Killer a GM je rozdilná věc, sice na ní 100% mám, ale někdo si myslí, že ne. Nedělejte rozhodnutí z pomsty nebo ze soucitů ale opravdu z rozhodnutí jak chcete Chmatákov hrát. Tímto naražím na GM jaký jsou teď. NECHCI urážet nijak Medvěda ale myslíte si, že Medvěd je správný GM? Ve hře se vyskujte jen tehdy, když nejde Anthorka, narozdíl od Sama neřeší průběh hry, skoro nic. Já, kdybych byl zvolen GM, tak bych se snažil ,,napodobovat" Sama, protože jeho systém GMkování se mi na 100% líbí, a vsadím se, že nejen mě. Jak jistě víte tak na PC zavislačím dost dlouho, a rozhodně bych podporoval Sama nápady jako PVP Eventy, pak bych udělal forko, kde stejně jako Sam, by se Vám snažil měnit hesla po opravdu důkladním zabezpeční atd. Prostě jelikož si to Gizmo moc nepřeje, ale snažil bych se Chmatakov 1.5 OFIK, dovést do takové slávy, jako to bylo v testů, skvěla komunita, poctivé playery a méně těch špatných(buggerů atp.)

Nevím co bych ještě dodal, v každém případě se nechci nějak prosazovát ale jak řikam je to na Vás.

Dohodli jsme se ze Samem, že nebudu přidávat anketu, ale každý kdo chce hlasovat, napíše komentář a vysvětlení, proč k tomu tak dospěl.

Děkují za kladná příp. záporná rozhodnutí. GL & HF při hrání Vám přeje Mr.VladdiS


Hlasování: PRO: Click, Jewik, Nations, Koly(qqqqqq), Big Daddy, PiXie, DirtX, Mavik, Robo, Charvik, VRak, JaZz, Kozel, SaLy, Supreme, Computer, Volik, Bajirek, J.o.n.a.S, Balin

PROTI: Bajo, Terka, Hatake, Smoke, Reiser, Jirek,PeTt, XmeNT, MAK, Gizmo, Sam, FaboS, Supremík, Spek, John1



Naposledy upraveno: 25.9.2009 6.58

# 24.9.2009 15.47
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4 510 11 12 13 14

MAK_obnova2
uživatel
SZ
Btw nerýjte do mě lidi xD já jsem moderátor v tomto topicu vás nechám si spamovat, můj názor je jako hráče, nemám nic proti vladissovi jako GM, jestli se jím stane budu ho respektovat imho jsem proti.
# 24.9.2009 23.06
 
Big Daddy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Big Daddy, Medved 009
SZ
chcete říct tajemství? ikdyž bude víc lidí pro jak proti, já ani sam ho na gm plac nepustíme xD ale pšt 8-)
# 25.9.2009 0.10
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Vladdys, chtel bych videt, jak bys potrestal nejakeho nooba, ktery Afkaril a jestli bys potrestal stejne treba i Volika :) .. Kazdy ma na sve kamarady "jiny metr" :) .. Ja uz se k Ch nevratim, takze mi to je jedno, ale na GM se nehodis .. Kdyz mas prava, jsi divoky a potrebujes si dokazovat, ze jsi neco vic .. Mozna budes delat Q kazdy den, ae jaky pak bude mit smysl farmit a hrat za remdy, kdyz si muzes udelat bojdu a chodit na Q, kde vypadne plna zadek veci + nejake chk .. Spravedlive GMkovani budes dodrzovat jen chvili ..
Supreme:neznamena, ty si teda Maka jako nooba pamatovat nemuzes ;) asi tak no :) .. Dele jak ja/Mak rozhodne nehrajes, takze si jeho zacatky nemohl zazit .. Vim, ze se ted do me zacnes navazet, ae mam to v cici :) ..
A z5 k Vladdisovi, mam na to stejny nazor, jako maji ti, co jsou proti .. Nemuzes se zmenit z takoveho grazla na bezproblemoveho playera .. Jo, zazil jsem si s tebou svoje chvile, beru te jako kamose, ale na spravovani hry se fakt nehodis.
Jestli ti to vyjde, tak hodne stesti .. Ne, ze bych ti to nepral, ale jako GM uz si hru nikdy poradne neuzijes .. Ale je to tve rozhodnuti xD ..
# 25.9.2009 5.49
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Mr.VladdyS
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ ICQ Jabber Skype Web
Fabo, samodřejmě, že ho potrestám jako každýho hráče, bude to těžke ale když jsem GM a budu chtít s tím pokračovat tak kámoš, nekámoš to už na tom nezáleží.
# 25.9.2009 6.44
Obrázek
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Já jsem proti a bez komentáře

něco stejně dodám,když sem si to tu pročítal: jak je to dlouho co jsem odešel z chts,když si (nwm ještě s kym) v ty době killili speka a i poté co mel skin,ale neměl ještě práva? a ještě si se kvuli tomu hadal. to mi chceš tvrdit ,že jsi se změnil? to dost pochybuju
# 25.9.2009 6.57
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Mr.VladdyS
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ ICQ Jabber Skype Web
Ano johne, ale to je minulost, ale když opominem Speka jak nadával atd, prostě se to nedalo vydržet, ale za to bych se mu také rád omluvil, teď když jsem byl ve hře tak děláme svojí práci, a nestěžoval si.
# 25.9.2009 8.54
Obrázek
Gizmo
autor hry
SZ
Vladdys: GM by větu "To se nedalo vydržet" vůbec neměl znát. Že ti někdo nadává a ty to neuneseš, to je samo o sobě známka toho, že na takový post prostě nejsi vůbec připraven..
# 25.9.2009 8.58
 
Mr.VladdyS
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ ICQ Jabber Skype Web
Gizmo teď jsem připraven, po ten měsíc co jsem Vás ,,ukecával" tak mě Sam už něco řekl do života. Řikam jako GM Vás nezklamu, ale to rozhodnutí je na Vás.
# 25.9.2009 9.01
Obrázek
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
takže žadný žes byl vybrán UKECÁVAL SI JE3-(
# 25.9.2009 9.07
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Mr.VladdyS
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ ICQ Jabber Skype Web
Ukecával se až tak řicí nedá, ale s Gizmem jsem si psál, nevím jak to pobral on, každopadně on mi nejdřív řekl že pro CH 1.5 GM nechce že bych mohl být pro CHO 2, pak jsem ho překecávál a pak on napsal, že se dohodne ze Samem, pak už jsem jen čekal..

Johne mužeš mi prosím řict jen tak, co ti přelítlo přes noc, nic ve zlým ale dřív jsme spolu docela vycházeli.
# 25.9.2009 9.10
Obrázek
Gizmo
autor hry
SZ
Sam12 právě v druhém topicu napsal, že jako questera ano, ale na GM nemáš - s tím souhlasím.

Možná za rok, dva, když nebudeš dělat problémy a sami tě vybereme...to je výběr GM, jak má být.
# 25.9.2009 9.14
 

Stránky: 1 2 3 4 510 11 12 13 14

Fórum » Archiv » Být či nebýt GM, záleží na Vás. [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.