Chmatákov online


Fórum – Zpestření Hry? *

Fórum » Archiv » Zpestření Hry? * [zamknuto]

SaLy
uživatel
Obrázek
SZ
Čabas Chmatáci.

Tak nějak jsem se porocházel po rubu s Palandou. A tak mě napadlo kdyš má Gizmo čas... Tak jestli by nemohl udělat více typů zbraní do obchodů. Pač takhle je to teoreticky o ničem. V situaci co je teď nikdo není nejlepší. Aní se nedá chmatákov rozdělovat na dobré a špatné killer. A dost Keců.

Chtělo by to trochu oživit myslim že se to vyplatí pač Chmatákov 2 bude až zaaaa dlouho. Takže třeba udělat nějaké ty Questy. Více typů zbraní. A třeba nějaký Armory který by se daly vylepšovat a tak. A nebo že by se vylepšovaly zbraně.. Stálo by to hodně Chk a byly by potřeba dobře skilly řemdy( Nejspíše výroba) Čímž by se naučili hráči i spolupráce. Třeba nějaké Dungy a nebo bosse skterých by padali armory, zbraně, suroviny na zlepšování itemů. Prostě to nějak oživit a udělat težší (myslím na myšlení)

Pokud někdo máte nějaké návrhy na jak by se to dalo ještě zlepšit pište.



Gizi: Pokud si myslíš že to není možné zrealizovat kuli grafice. Myslím že je tu dosti dobrých grafiků..


Ještě něco dodám ohledně GM. Gizmo vím že je asi těžké vybrat GMko které by bylo aktivní a věřit mu. Ale GM je ve hře dost potřeba. Ne kůli Questům ale kůli pořádku a ostatním věcem. A myslim si že je tu dost spolehlivých lidí Např. JOhn, Moon, Xment,Narayenko,Bajo..

S pozdravem SaLy:)
# 19.6.2009 18.58
 

Stránky: 1 2 3

Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
Gizmo : mno, nemyslim si, že je zrovna 10x velká chyba brát někoho oblíbeného z komunity. Hráči ve hře ho pak uvítají mnohokrát víc než nějakého neznámého člověka. Tady jde o to, že ty ale vůbec nemáš páru o tom, kdo je tu jakej. Protože se do fóra a komunikace nezapojujes. Můžeš si sice přečíst o někom něco, můžes si přečíst jeho posty, ale to tě vůbec nepřesvedčí o něm tolik, jako když sním diskutuješ, nebo hádáš.

Pokud-li tu je inteligentní člověk v komunitě, kterej hned po křivým slově uráží (palanda, no offense), a zachovává chladnou hlavu, tak by to místo klidně mohl vzít. Jenže.... hráči pak musí pochopit, že ten inteligentní člen komunity tu nebude denodenně pro všechny prosby ale jen vyjímečně párkrát do týdne spestří hru. Sice ty questy sou zábava, jenže při menší odměně se ti na to polovina hráčů vyprdne. A když bude odměna velká, tak zas za chvíli bude hra plná top věcí.

Problém je taky v tom, že nejsou monstra. Takže všechny ty Q postavy musí hrát hráči, které to GM nemůže nijak kontrolovat, jestli si tu věc z batohu přendá, nebo ne. Tudíž by sem navrhl, aby se menší skupina hráčů stala questery (ber jako hráče, kteřím se může věřit).
# 19.6.2009 21.11
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
SaLy
uživatel
Obrázek
SZ
Narayen má pravdu :-D


Upraveno.
# 19.6.2009 21.18
 
Gizmo
autor hry
SZ
Hráč má vždy ve hře kámoše a vždy to skončí tak, že někomu víc pomáhá..prostě nedokáže být objektivní. Fórum čtu hodně, s některými lidmi se bavím i po ICQ (Sewer), takže dobře vím, kdo jaký je, o to se neboj.
Ale určitě si vzpomenete na pár GM z řad hráčů a jak to dopadlo..Takže tohle opravdu ne.
# 19.6.2009 22.16
 
Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
Nechci nějak na sebe upozornovat, že bych se hodil na GM, ale.. Třeba já hru vůbec nehraju, a víceméně tu nemam žádnýho kámoše. Dělam moderátora a když je třeba, banuju i kámoše, nedělá mi to problém, když porušej pravidla.. A taky jsem proto psal, že to musí bejt člověk, kterej nehraje pravidelně CHO.

Narayen:Ja jsem pro hlavně za to, aby byl GM někdo, kdo CH normálně vůbec nehraje.. V dnešní době se nikomu nedá věřit.



A nemyslim si, že budu jedinej takovejhle člověk v komunitě.
# 19.6.2009 22.20
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
pan Losos
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Ee, to nemá smysl, po čase by tě to omrzelo, chtělo by to někoho jako je John1, ale ten GM post odmítl, takže... :'(
# 19.6.2009 22.24
Áj níd mór drags! :idea:
Fumaster
zablokován
Obrázek
SZ ICQ Web
:D Naray si můj kámoš, víš to?
# 19.6.2009 22.34
 
Sewer
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161
SZ ICQ Web

Gizmo:Hráč má vždy ve hře kámoše a vždy to skončí tak, že někomu víc pomáhá..prostě nedokáže být objektivní. Fórum čtu hodně, s některými lidmi se bavím i po ICQ (Sewer), takže dobře vím, kdo jaký je, o to se neboj.
Ale určitě si vzpomenete na pár GM z řad hráčů a jak to dopadlo..Takže tohle opravdu ne.



To je tak, když je jeden v práci a druhej po práci :-D

Já bych GM post nevzal ani za zlatý prase. Hra by pro mě ztratila význam... Nedivím se, že ho john odmítnul. Navíc, ta trpělivost s lidma, kteří škemraj o změnu hesla a já nevím, co ještě.....
Lepší by bylo, kdyby ve hře bylo více NPC questů (teď je tuším jen jeden), ale do CH1 asi těžko. GM nemusí přece pořádat questy.;-)
# 20.6.2009 3.54
Obrázek
Mr.NoXi
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Zdarec co řešíte ?
# 20.6.2009 8.06
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!
SaLy
uživatel
Obrázek
SZ
NIC LOCK.
# 20.6.2009 8.16
 
Acer
uživatel
Obrázek
SZ Mail ICQ Web
Ještě doplním, že by se tobě Gizmo to i vyplatilo ten čas do toho dát. Vem si neofiky, kteří by chtěli tyto updaty a zaplatí za ně.
# 20.6.2009 8.20
Obrázek
[url]Obrázek[/url]

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » Zpestření Hry? * [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.