Chmatákov online


Fórum – Tomu nebudete veřit..=D Čtěte až dok

Fórum » Archiv » Bugy ve hře » Tomu nebudete veřit..=D Čtěte až dok [zamknuto]

theBazina
uživatel
Obrázek
Ve hře: f!€rc€_SHUKIE, Chief_D.D.
SZ ICQ
Dneska ve 23:00 se u banky v hlavním městě odehrál prapodivnej příběh... Takže..ehm... Přišel sem tam a tam stojí uživatel ChmatZruda a Martiinka... A Martiinka povídá: "killni chmatzrudu je AFK!!"... Jo zjevně byl.. Tak jsem vytáhl svůj rotační kulomet a začal jsem to do něj šít... (Ptáte se, "a to jsi neměl výčitky svědomí???" odpovídám, "neměl, před 20ti minutama jsem viděl bigdragona jak taky killuje AFK" ) Mno a jakmile sem ho poprvé zasáhl seslal se na mě s hůry blesk... Nic zvláštního ovšem pokud by chmatzruda napsal obrana a to on nenapsal... A ani se neukázalo "jméno tě zasáhl!"... martinka se samozřemě vrhla po mém kulometu ale ten zmizel a prostě byl fuč... tak jsem ho oplakal a došel si k doktorovi... vrátil jsem se a najednou vidím mého přítele smackera kterému se taky stala velice podivná věc... Byl paralizován ale asi 10 minut a furt se nic nedělo... Mno nic.. tak jsem vytáhl svojí broku a začal sem to zase šít do chmatzrůdy a zase to samý.. blesk do mě a žádná obrana ani že mě někdo zasáhl... Moje brokovnice zase někam zmizela... Zase sem si došel k doktorovi a pak mi pujčila martiinka svoji broku o kterou jsem znova přišel tím samým způsobem... zdá se vám to divné??? Ano je to více než divné.. Ale po chvíli se začalo dít ještě něco divnějšího... Najednou se začaly po zemi objevovat lekárny a dokonce i muj kulas který čapla martiinka a samozřejmě mi ho nechce vrátit... A perlička na konec, chmatzruda měl po tomhle všem plné životy... Smacker tam asi ještě teď stojí zparalizován a láme si hlavu s tím co to asi bylo stejně tak jako já... Očekávám vysvětlení s největší pravděpodobností od bigdragona... děkuju za pozornost..:)
# 20.10.2007 23.21
Obrázek

Stránky: 1 2

Onkuty
uživatel
Obrázek
SZ
Ja mel zrovna vysoký ping ale hrát se dalo ale z velkýma bugama ! A lagama !
# 22.10.2007 13.47
 
{Supreme}
uživatel
Obrázek
Ve hře: {Supreme}
SZ
Me se stalo neco jineho Ja du z pouste do mesta a v tom jak prekrocim z mesta tak vidim N.gina postavu pres celou obrazovku a ja se vubec nevidel a asi po 20 s to zmizelo.... a od ty doby mam bloklou postavu:-(
# 22.10.2007 14.49
Obrázek
MAK_obnova2
uživatel
SZ
LoL, hustý ale není to nic jiného než zásah všemohoucího :D, jako co si myslíte? že bůh nepaří hry? Nedávno jsem ve hře WoW potkal hráče BůH a já to věděl, bůh hraje wow. A ted možná hákl chmat.
# 22.10.2007 17.46
 
{Supreme}
uživatel
Obrázek
Ve hře: {Supreme}
SZ
Lol :D to je uplne z tematu :D
# 22.10.2007 21.30
Obrázek
Michal123.V
uživatel
SZ
tjn :D joke lol
# 29.10.2007 8.54
 
Blacky12
uživatel
Obrázek
Ve hře: Blacky12
SZ ICQ
ako vis mosna to neni joke mosna je to pravda buh asi nema rad ked sa v chmatakove killuju afk hraci
# 29.10.2007 13.59
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
bigdragon
uživatel
Obrázek
SZ Jabber
Za nesouvisejcí reakce +20% warningu
# 29.10.2007 14.31
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Bugy ve hře » Tomu nebudete veřit..=D Čtěte až dok [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.