Chmatákov online


Fórum – Hacking (ochrana)

Fórum » Archiv » Hacking (ochrana) [zamknuto]

Erx
uživatel
Obrázek
SZ
Zdravím všechny fanoušky chmatu jak víte už jsme se setkali z 2 hacky na Chmat a to Speed Hackem a Inisibility (tento fungoval ve staré a málo kdo o něm ví) proto jsem založil tuto sekci jelikož mi na chmatu záleží dal jsem se pro chvilku na stranu hackera a snažím se porbourat do chmatu (prozatím ne) zjistil jsem legálně už pár věcí a prozatím jsem použíl nefunční hack díky kterému jsem zjistil systém chmatu.
Obrázek
Toto je zjednodušené pro vás celou architekturu neodhalím to by bylo trestné.
Co ale ovšem vím chmat je chráněn proti trainerům(čili daty v pc) jediná cesta která prozatím se naskýtá je poslat data serveru který je spracuje a pošle nám.Což není ovšem tak jednoduché (já vím sice jak na to ale dělat to prozatím nebudu).

Po dopsání toho to článku se chci domluvit s gizmem jestli smím lehce zasáhnout do chmatu a poté mu poradit jak chmat proti takovýmto hackerům (já nejsem) ochránit.

Pokud gizmo svolí zde se oběví link na iluzionární hack peněz.(pozor dal jsem tam bug aby nešlo poté prodávat ani nakupovat kdyby náhodou.Zbavíte se peněz tak bugu přejděním do jiné oblasti nebo relogem)za tento hack neručím.

Pokud to chcete brát jako legraci tak já ne protože chmat jde nahoru jednou se doufám oběví ENG verze kde bude jistě více hráčů.A tam se určitě nějaký ten hacker oběví.
# 9.4.2009 13.56
Časy se mnění ale lidé moc ne!
  • Chcete ochranu chmatu.
  • Ano jistě3 hlasy, 60 %60 %
  • Na co?0 hlasů, 0 %0 %
  • Ne chci mít 8000000 chk.2 hlasy, 40 %40 %
  • Celkem 5 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.
FeKka
uživatel
Obrázek
Ve hře: Už neni :-)
SZ ICQ Jabber Skype Web
************ -> Tam si nastavíš 3 zadky peněz, ale nejde s nima pracovat, jen je vydíš ;-)
Taky tam je speedhack který FUNGUJE !!! Ale jen o málo zrychlení protože když si tam lítáš 50x rychleji tak to je poznat a kopne to, jinak třeba o 1,2x zrychlení to funguje ;-)

** -> Cenzura jména programu
# 9.4.2009 14.01

www.FeKka<!!!TeČkA!!!>Mybrute<!!!TeČkA!!!>c0m --- Pro někoho s Fantazií (Jako já) je tohle hódně nebezpečné...
Erx
uživatel
Obrázek
SZ
No až mi gizmo povolí více pracovat ukážu i funkční protože vím jak na to mám přesnou promněnou takže rybu nastavím an 5000000 a prodám to pošle serveru s mojí promněnou a dá mi to ty peníze.Ale prozatím nechci.


//Edit za chvíli pošlu video s ukázkou vše je tam vysvětlené a gizmo má plné právo mně zažalovat ale chci mu jen pomoci.
# 9.4.2009 14.04
Časy se mnění ale lidé moc ne!
DJ Miky
webmaster
SZ Mail Jabber Web
Ach jo. Kdy už konečně přestaneš kecat úplný blbosti, jak jseš velkej programátor a velkej hacker? Ten tvůj "hack peněz" je program, který jsi ty neudělal, ale někde stáhl. Navíc jenom upravuje hodnoty v paměti. Nedával jsi tam ochranu, aby nešlo nic kupovat / prodávat, protože to 1) neumíš a 2) to není možný, už z principu, že stav peněz se uchovává na serveru. Lock.
# 9.4.2009 14.05
I'm amazed how damn low people can go by only being themselves...
www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg
Gizmo
autor hry
SZ
Erx: co to plácáš..architektura server/klient je obecně platný standard, ty vůbec nevíš, o čem mluvíš. Navíc to máš blbě - klient nemá nic společného s PC lokálně, cokoli si nastavíš na svém PC vidíš jen ty sám, ne ostatní.
Takže není co hacknout.
Klidně si to s tou rybou vyzkoušej, server ověřuje, jestli ji skutečně máš a dost pochybuju, že bych na takové ověření někde zapomněl.
# 9.4.2009 14.08
 

Fórum » Archiv » Hacking (ochrana) [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.