Fórum » Poslední novinky » Nový systém NP - těžba [zamknuto]
| Gizmo autor hry | Jak bylo delší dobou vyžadováno, systém NP byl předělán - nyní po uvěžnění musíte natěžit tolik kamení, kolik vám nastaví GM/CHTS. V NP je od toho nyní NPC. Těžit lze přímo na ploše NP, za kameny samozřejmě nejsou peníze. Až natěží hráč nastavený počet, automaticky je propuštěn. Bude vytvořen příkaz: .nastav postava trest cislo =jmeno Zatím je automaticky nastaveno 100. Asi se tam bude prodávat i sbíječka, |
|---|---|
| # 21.3.2009 20.17 |
| GoLdEn_FiReS uživatel Ve hře: GoLdEn_FiReS | husty treba kdyz se mi nebude chtit těžit tak tam budu furt nebo si muzu dat clikera![]() |
|---|---|
| # 21.3.2009 21.47 | co tě to zajímá nákej vlezlej ne??? ![]() |
| Archox uživatel Ve hře: ArchoX | Taky by tam mrtvý mohli mít oživováka |
| # 21.3.2009 22.14 | |
| hatake kakashi redaktor | Mělo by se zrušit zabíjení jak v Nápravném Zařízení tak na molu u něj. A pro GM kteří něco v NP dělají a nechtějí být rušeni by mohli mít příkaz který by hráče hodil na druhou stranu mapky.. . |
| # 21.3.2009 23.12 | Přišel ke mně ksicht, chodil nám v backstagi; Říkal za pár let, budeš ten nejlepší. Říkám za pár let, už budu v prdeli, Zní to komicky, že jsem mu nevěřil... |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | Spíš bych zrušil nebo opravil to, že se tam dá skillit těžba :-X |
| # 21.3.2009 23.15 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
| Chleba_CZ uživatel | ale ve vezeni taky by ses mel zlepsit a byt hodny a to te tam by melo zlepsit |
| # 22.3.2009 7.25 | |
| Cris uživatel Ve hře: Cris nečekaně :-D | Výborně Gizi..![]() |
| # 22.3.2009 8.06 | |
| pan black uživatel Ve hře: [[PššT]] |
Když deš z podia pořád dolů tak tammáš 2 NPC bez prodavače a když deš eště níž tak je tam další stejně velký ostrůvek jako NP takže to by mohlo být to místo kam by chodili GM nebo by tam házeli hráče. ![]() Jinak taky sem to NP vyskoušel paráda GiZi. ![]() |
| # 22.3.2009 9.34 | |
| Gizmo autor hry | Růst skillu v NP vypnut. |
| # 22.3.2009 9.41 | |
| BucEkk uživatel Ve hře: BucEk15 | Gizmo Hod tam jeste doktora pro ty co jsou mrtvý ![]() |
| # 22.3.2009 9.50 | [<>>ߤŁ$×÷$×>**>$ߣ>×÷$Ł]˛[Đ[€đˇ\ˇ<$>ß$*×÷$÷ ×$*ß*×$>×ß×÷$×÷*¤×ß$×÷$×÷$¤ß$÷×$×÷ßߤß×÷$ł `[]°Đ&˘€Đ^|đ\×ß>ף>Ł<´]˛[°€Đ˘Đđ~^˘°˛`¨÷$>÷>÷$>÷>> ˇ^˘°˛`˙˝´÷ß*ß$Ł>$˙ |
| kukkik2 uživatel | hmm já bych souhlasil s tim doktorem nebo tak protože pak ti hráči nemůžou těžit a budou tam třeba navždy. Jo a taky by v NP mělo bejt zrušený killování ze stejnýho důvodu(viz.hore)jo a jak je tam ten kříž tak by se tam mohla dát nějaká postava nebo ten kříž nějak využít když tam ted jen stojí a k ničemu není![]() ![]() |
| # 22.3.2009 12.05 | |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | kříž by mohl oživovat. |
| # 22.3.2009 12.22 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| VRak zablokován Ve hře: : Tommie's | Ale jak poznám kolik toho musím odpracovat.. ? ![]() |
| # 22.3.2009 13.51 | |
| Gizmo autor hry | Nepoznáš, nepotřebuješ. Prostě až to bude, tak tě to pustí. |
| # 22.3.2009 13.53 |
Fórum » Poslední novinky » Nový systém NP - těžba [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.