Fórum » Poslední novinky » Prodleva při odlognutí [zamknuto]
| Gizmo autor hry | Původně jsem to do této verze neplánoval, ale slyšel jsem, že při questech dochází k odlogům, to samé při PvP atd. Takže během pár dní zavedu do hry prodlevu 5 sekund - po odlognutí tedy budete ve hře ještě tuto dobu. Snad to do stávajícího systému hry půjde bez problému začlenit. |
|---|---|
| # 1.3.2009 11.43 |
Stránky: 1 2
| Diexx2 uživatel | Rofl, Pepis by jen napsal .zabij (nick) a hotovo |
|---|---|
| # 1.3.2009 16.12 | Jsem zpět, jste rádi? ![]() |
| volik :) zablokován Ve hře: řemda1,volakus | ale mylsim na offiku demence fakt že j no lol![]() |
| # 1.3.2009 16.17 | no miluju dementy D ![]() |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | jenže na ofiku nemá to co an neofiku a ty zase nemáš to co on na neofiku takže nevim co tu řešíš. A do Chmazky s enedostaneš dkyž si daš do podpisu jak jsou skvělí a k tomu napíšeš Zoutěže. |
| # 1.3.2009 16.22 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| big_smoke správce hry |
Ty vole.. tak tohle nechápu! První napíšeš BYS dobře a hned na to tam hodíš měkké. ![]() |
| # 1.3.2009 16.23 | Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein |
| Zahy.. uživatel Ve hře: ExoDuS | Je to volik ![]() |
| # 1.3.2009 16.24 | Collor :-P *Yahoo* Země je modrá jako pomeranč |
| sexman uživatel Ve hře: sexman,DC killer | Hmm but má blbou učitelku na ČJ nebo při hodině nedává pozor(to je stejné jako semnou ). |
| # 1.3.2009 16.26 | |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Učitelkou to není skoro nikdy...To je spíše leností což je u mě docela normální ![]() |
| # 1.3.2009 16.27 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| sexman uživatel Ve hře: sexman,DC killer | Hmm to mi tky někdy řiká učitelka "kubíku jsi chytrý chlapec ale liný a nepozorný " a nakonec mi dá 2 z ČJ což je pro mě docala dobré![]() |
| # 1.3.2009 16.33 | |
| hatake kakashi redaktor | Neřešte volíka. Kdyby jste jen věděli... ![]() Dost OT prosím. Stejně to tu zaslouží lock. Gizmo jen oznamoval a neměla tu být žádná diskuze . |
| # 1.3.2009 16.42 | Přišel ke mně ksicht, chodil nám v backstagi; Říkal za pár let, budeš ten nejlepší. Říkám za pár let, už budu v prdeli, Zní to komicky, že jsem mu nevěřil... |
| DJ Miky webmaster | Pajah: Ta zpráva tu visela, ale to se týkalo nové verze... ![]() |
| # 1.3.2009 17.09 | I'm amazed how damn low people can go by only being themselves... www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg |
Stránky: 1 2
Fórum » Poslední novinky » Prodleva při odlognutí [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.