Fórum » Poslední novinky » Prodleva při odlognutí [zamknuto]
| Gizmo autor hry | Původně jsem to do této verze neplánoval, ale slyšel jsem, že při questech dochází k odlogům, to samé při PvP atd. Takže během pár dní zavedu do hry prodlevu 5 sekund - po odlognutí tedy budete ve hře ještě tuto dobu. Snad to do stávajícího systému hry půjde bez problému začlenit. |
|---|---|
| # 1.3.2009 11.43 |
Stránky: 1 2
| Remorseless uživatel Ve hře: LineAge ][ | Tak by tam chtělo dát talčítko k odlognutí, a když se na něj klikne tak se začne odpočítávat 5 sec. |
|---|---|
| # 1.3.2009 11.44 | Byl jednou jeden REMOREK. Ten hrál hru MYBRUTE. Koncovka je COM. ![]() |
| big_smoke správce hry | Bylo na čase... |
| # 1.3.2009 11.44 | Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein |
| pajah webmaster | Já myslel, že to tak funguje, protože tu tahle zpráva kdysi visela. Ale dobře, aspoň, že tak. ![]() |
| # 1.3.2009 11.47 | |
| hatake kakashi redaktor | Konečně. Aspoň diego nebude stíhat odlognout. |
| # 1.3.2009 11.49 | Přišel ke mně ksicht, chodil nám v backstagi; Říkal za pár let, budeš ten nejlepší. Říkám za pár let, už budu v prdeli, Zní to komicky, že jsem mu nevěřil... |
| Splendit uživatel Ve hře: MoMo | Jo je to good. |
| # 1.3.2009 11.49 | |
| m!key moderátor | Good to je jedině pro killery, jelikož příjde nějaký řemda si kupit něco do PK, nebo tak.. a odlogne, jelikož do něj někdo pujde a bude mít věci, a než se odpočítá 5s bude deat. |
| # 1.3.2009 12.30 | |
| Gizmo autor hry | Každá hra to tak má, souboje jsou o ničem, když můžeš okamžitě zmizet... |
| # 1.3.2009 12.41 | |
| sexman uživatel Ve hře: sexman,DC killer | Hmm to je dobré |
| # 1.3.2009 12.44 | |
| pan black uživatel Ve hře: [[PššT]] | Jj gizmo bude to dobré aspoň si budou hráči muset dávat na své věci před killerama pozor.![]() |
| # 1.3.2009 12.44 | |
| Daniel D. uživatel Ve hře: neni vip... | ja myslel ze uz to je zavadeny ale budiz![]() |
| # 1.3.2009 13.55 | |
| phyxEEek zablokován | gj, jen tak dál.. |
| # 1.3.2009 14.31 | - I (moje tajná věc, kterou nikdy, nikdo nepochopí..) ! ChkO - to je shromažďování ztracenejch existencí (c) Amber Volakis |
| Pepis uživatel | Už se těšim ![]() |
| # 1.3.2009 14.46 | |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Aspoň, že tak. Díky Gizi. |
| # 1.3.2009 16.05 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| volik :) zablokován Ve hře: řemda1,volakus | pepis:ty se těšíš ale dostával bys a pak bis byl nasraný ![]() ![]() |
| # 1.3.2009 16.07 | no miluju dementy D ![]() |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Přijd na 1. neofik a uvidíš, že dostaneš ty a né Pepis. |
| # 1.3.2009 16.11 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
Stránky: 1 2
Fórum » Poslední novinky » Prodleva při odlognutí [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.