Chmatákov online


Fórum – Udelenie VIP

Fórum » Archiv » Udelenie VIP [zamknuto]

Lukostein
uživatel
SZ
Nedá mi to a tak sa proste musím opýtať:Na základe akého kritéria boli zo žiadostí o VIP vybraní dvaja záujemcovia?

Môj mail(napísaný slušne, jasne a stručne) bol odoslaný pár minút po tom ako bolo v novinkách zverejnené,že sú 2 VIPky volné. Z toho usudzujem, že asi neboli vybraní dvaja narýchlejší.

Žeby Gizmovi smrdeli slovenské koruny? Aj tento problém je vyriešený- €uro. Vďaka € sa dokonca minimalizovali poplatky za bankový prevod do zahraničia, takže v tom naozaj nemôže byť problém ani na jednej strane.

OK, možno má Gizmo na udeľovanie VIP nejaké iné kritéria.

Tento príspevok by už ďalej nepokračoval keby nebolo mailu, ktorý som poslal Gizmovi zhruba pred týždňom. Chcel som prispieť na server. Gizmo sa ani len neobťažoval odpovedať( OK,chápem že má svoje problémy ale hra mu predsa patrí, takže jej určitú pozornosť venovať musí).Namiesto toho len napísal do noviniek, že VIPky volné nie sú.

Asi týždeň po mojom maili sa objavilo v novinkách, že sú dve VIPky volné. Náhoda? Myslím,že nie, Gizmo si asi len potreboval niečo kúpiť/zaplatiť...pochybujem však, že to súviselo so serverom(ak áno tak sa ospravedlňujem ale za normálnych okolností,v ostatných hrách správcovia hry napíšu na čo boli peniaze použité).

Malé zhrnutie: Podľa akých kritérií sú zo všetkých ľudí, ktorí chcú prispieť a dostať VIP vyberaní tí "vyvolení"? Naozaj si Gizmo myslí, že niekto prispeje bez nároku na VIP=zahrá si iba skoro ráno/neskoro večer?

Vopred ďakujem za odpoveď.

V podtitule tejto časti fóra je napísané "Zajímá vás něco? Pak se zeptejte zde" napriek tomu si myslím že mi nejaký 10-ročný admin dá +xx% prípadne rovno BAN(ale to už je iná kapitola...)
# 8.1.2009 15.01
 
hatake kakashi
uživatel
SZ
Nevím kolik jsi mu nabízel ale myslím že to posuzoval podle sumy kterou za to dostane.. Dejme tomu že ty pošleš 300 ale ten kdo by poslal 500 by byl pro něj lepší..
# 8.1.2009 15.05
Přišel ke mně ksicht,
chodil nám v backstagi;
Říkal za pár let, budeš ten nejlepší.
Říkám za pár let, už budu v prdeli,
Zní to komicky, že jsem mu nevěřil...
Vir_M3N
uživatel
SZ Mail
Já jsem gizimu také psal,a nic..
# 8.1.2009 15.06
 
Majo
uživatel
Obrázek
SZ Mail ICQ Skype Web
Asi preto že má štátnice a je zaneprázdnený.
# 8.1.2009 15.56
 
turcik
uživatel
SZ
ja bych chtel kdyštak taky vip estli mohu?
:-D
# 8.1.2009 15.59
 
Gizmo
autor hry
SZ
Lukostein, za tohle bych tě měl smazat - očividně si dement. Myslíš, že když si chci něco koupit, prodávám 2 VIP za pár stovek? Asi ti uniká, že kdybych si chtěl něco koupit, tak neplatím server a CH prostě není..blbe.
V novinkách je jasně napsané, že pokud neodpovím, tak VIP nejsou. Jako první napsal (nebo mi resp.přišlo) Sewer (čiro161) a Pocolontas.
Na částce nezáleží, oba pošlou 300 nebo méně.
A VIP se uvolňuje ze dne na den, protože někdo dostane BAN, přijde o účet nebo prostě smažu neaktivní účet - ale to asi tobě stejně nedojde. Bylo to tak vždy a vždy to tak bude.
BTW já hře pozornost věnovat nemusím, nemusím nic - tak si užij svoje eura, nikdo o ně tady nestojí..
PS: Pár lidí tady od chmatmastera či jiných ví, co mám např. za auta, takže představa, že prodejem 2 VIP si chci něco koupit, je opravdu k smíchu.
A ano, skutečně dost lidí přispělo jen tak, nic za to nechtěli. Ale to nebyli slováci...
# 8.1.2009 16.29
 

Fórum » Archiv » Udelenie VIP [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.