Chmatákov online

Fórum – Skiny :) *

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Skiny :) * [zamknuto]

m!key
moderátor
Obrázek
SZ Web
Jelikož jsem už dlouho nezkoušel dělat nic do Chmatákova, tak jsem se rozhodl, že dnešním dnem si vyzkouším udělat 4 skiny ( ze předu ) do hry.

A jelikož si myslím, že se mi dost povedli a také mi to i trvalo nějakou tu hodinku ( 1 a půl hod. ), než sem je udělal tak si myslím, že se nemusím bát moje skvělé dílo zde dáti.

Snažil jsem se opravdu jak jen jsem nejvíce mohl a tak bych se nedivil, kdyby si některý skin někdo z vás chtěl dát do hry. ;) Můžu je udělat i po domluvě za nějakou tu rozumnou cenu ( asi kolem 100 KČ jedna strana ) i ze všech stran.

Teď už jen zbívá své skiny sem dáti a skvělé komentíky zde očekávati. ;) Které by jste zde mohli dáti.;)

Zde to jest:
http://img231.imageshack.us/img231/7932/skinyks4.png
# 27.8.2008 23.18
Simulátory všech kategorií.

• Hodnocení výtvoru
  • Hodnocení: 75 %     Hlasovalo: 16

Stránky: 1 2 3 4

Neme
uživatel
Ve hře: Neme
SZ Mail

m!key:Takže kolem 3. hodiny odpolední, bych už snad mohl dokončit, práci, kterou dělám už od 7. ráno. :) Takže ve 3 hodiny odpoledne tu určitě očekávejte nášup tohoto skinu, ze všech stran ;)

Už to bude? lol
# 30.8.2011 18.31

QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Neme neoživuj téma ...
# 30.8.2011 18.40
Xteen :))
Neme
uživatel
Ve hře: Neme
SZ Mail
Taky si umím přečíst pravidla a házet to někomu tak tu na mě nepiš pár teček ...
A nechápu, proč stará témata musí zůstat mrtvá když by tam někdo chtěl něco rozumného, k tématu napsat... (ne že by do toho můj příspěvek zapadal). Když se založí nové téma, taky je to špatně protože už tu existuje...

Naposledy upraveno: 30.8.2011 18.47

# 30.8.2011 18.45

QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Nikdo z těch to tam psali krom nějakých 3-4 tu už nehraje, tak naco oživit 3 roky staré téma ? Idiot fakt toto... 3-(
# 30.8.2011 18.47
Xteen :))

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Skiny :) * [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.