Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Skiny :) * [zamknuto]
| m!key moderátor | Jelikož jsem už dlouho nezkoušel dělat nic do Chmatákova, tak jsem se rozhodl, že dnešním dnem si vyzkouším udělat 4 skiny ( ze předu ) do hry. A jelikož si myslím, že se mi dost povedli a také mi to i trvalo nějakou tu hodinku ( 1 a půl hod. ), než sem je udělal tak si myslím, že se nemusím bát moje skvělé dílo zde dáti. Snažil jsem se opravdu jak jen jsem nejvíce mohl a tak bych se nedivil, kdyby si některý skin někdo z vás chtěl dát do hry. Můžu je udělat i po domluvě za nějakou tu rozumnou cenu ( asi kolem 100 KČ jedna strana ) i ze všech stran. Teď už jen zbívá své skiny sem dáti a skvělé komentíky zde očekávati. Které by jste zde mohli dáti.![]() Zde to jest: http://img231.imageshack.us/img231/7932/skinyks4.png |
|---|---|
| # 27.8.2008 23.18 |
| Coca~Cola® Chmazka Ve hře: Frankenstein | taky ty jsou opravdu pecka to ti trvalo tak 5 min ne+vybarvovani aasi dalsich 5 mion ja jsem teda na 10minutach a ne na 1,5 hodine teda miki...![]() |
|---|---|
| # 27.8.2008 23.21 | Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat ![]() Láska je jméno,sex je hra,vyser se na lasku a pojď si hrát![]() |
| J.o.n.a.s uživatel | Seš třída m!key. ![]() |
| # 27.8.2008 23.30 | ![]() |
| big smoke uživatel | Ten zelený je pecka! ![]() |
| # 27.8.2008 23.34 | ![]() ![]() ![]() |
| m!key moderátor | Big Smoke : Bodejď by ne, vždyť to je Crazy Fog . ![]()
|
| # 27.8.2008 23.35 | |
| J.o.n.a.s uživatel | Ale je fakt COOL!. Měl bys ho udělat ze všech stran! Pak bych byl ve hře King! |
| # 27.8.2008 23.40 | ![]() |
| m!key moderátor | J.o.n.a.s: Jelikož vidím ty vaše natěšené tváře, jak jse tešíte už na ten skin ze všech stran, tak po vás ty KČ chtít nebudu a udělám vám to zadarmo, aby jste měli radost. Ale, jelikož to je několikati hodinová práce začnu to dělat zítra, nastavím si budíka už na sedmou ráno, abyhc to do půlnoci stihl ![]() |
| # 27.8.2008 23.45 | |
| J.o.n.a.s uživatel | Dobře. Tak to by jsi měl už jít do postele. Každopádně, ti budu až do konce držet palce! |
| # 27.8.2008 23.50 | ![]() |
| Coca~Cola® Chmazka Ve hře: Frankenstein | m!key: ja se i nedivim ze uz je nezacinas delat tered abys to stihl do te pulnoci to mas jeste 3x4 strany kamarade mas co delat... |
| # 27.8.2008 23.51 | Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat ![]() Láska je jméno,sex je hra,vyser se na lasku a pojď si hrát![]() |
| m!key moderátor | J.o.n.a.s. : Oki, snad mi to pomůže. ![]() Coca~Cola®: Toho jsem si plně vědom, ale já jsme boreCZek a já to zvládnu ![]() |
| # 28.8.2008 0.06 | |
| Narayenko správce hry Ve hře: Narayenko | Koukam kluku že máš talent.![]() |
| # 28.8.2008 0.08 | |
| m!key moderátor | Narayenko: Díky, myslíš, že kdybych se přihlásil na grafika pro Chmatákov, že by mě vzali? |
| # 28.8.2008 0.10 | |
| Coca~Cola® Chmazka Ve hře: Frankenstein | m!key: tebe ? urcite ze vahas hochu... ty jsi telenttovanej muz ale radim ti do grafiky chmatu nechod bez nekam dal za hranice tebe vemou vsude...![]() |
| # 28.8.2008 0.12 | Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat ![]() Láska je jméno,sex je hra,vyser se na lasku a pojď si hrát![]() |
| m!key moderátor | Coca~Cola®: No já byhc spíš chtěl být grafikem v Chmatákově, protože si myslím, že tyto skiny by se tam perfektně hodili a Chmatákov by možná začlo hrát i více lidí díky této grafice. Myslím, že by to byla velká změna k lepšímu. ![]() |
| # 28.8.2008 0.26 | |
| Coca~Cola® Chmazka Ve hře: Frankenstein | m!key: tak to jo no myslim ze by to byla opravdu velka zmena...myslim si ze by se ty skiny hodily do chmatakove ktery byl jeste jaako chaat pokud pamatujes myslim ze zrovna ty jo...![]() |
| # 28.8.2008 0.28 | Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat ![]() Láska je jméno,sex je hra,vyser se na lasku a pojď si hrát![]() |
| D!ereS moderátor Ve hře: D!ereS | Je to FAKE. Neveřím, že tohle jsi dělal sám. Buď si to někde stáhl nebo ti s tím někdo pomáhal ![]() |
| # 28.8.2008 0.35 | Zde byl můj podpis,jehož existence již dále nebyla možná, neboť byl jiný a tím si nezasloužil právo existovat - budiž mu server lehký.... (OZSP - Organizace Za Svobodu Podpisu)Get my userbars here. ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Skiny :) * [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.