Fórum » Screenshoty » Videa » zas to kílení
| dj.chmattákov uživatel | Natočil sem toto video možna ste ho už nekteří vídeli ale kouknete se.Vím že to nemam ořízlí ale mě to nevadí.A komu se to nelíbí at mi klobouk políbí!![]() tady to je : http://youtube.com/watch?v=gtw30zjArxA |
|---|---|
| # 10.7.2008 13.15 |
Stránky: 1 2
| Coca~Cola® Chmazka Ve hře: Frankenstein | no bylo by to dobre az na tu kvalitu chtelo by to nejake lepsi nahravaci system ci program nevite nekdo o necem? |
|---|---|
| # 10.7.2008 13.42 | Jakékoliv informace o mně je z globálního hlediska principiálni bazírovaní na bázi mentálního kompromisu, je zcela nerentabilní o této zaležitosti dále polemizovat ![]() Láska je jméno,sex je hra,vyser se na lasku a pojď si hrát![]() |
| Pala[Cz]nda zablokován | Nic moc ![]() |
| # 10.7.2008 13.43 | |
| juramraz uživatel Ve hře: How does it play? | Hh, ty naše staré killingy.. Kde jsou ty časy ![]() |
| # 10.7.2008 13.49 | |
| lampasák uživatel | kdo je skym stačí říct jakej měl jakej klobouk a zbran a ten byl proti tomu s timhle kloboukem a s touhle zbrani nějak tak mi to stačí |
| # 10.7.2008 14.18 | Lord Drinian je muj učet dam na něj heslo tomu kdo mi napíše na icq ale já nikde icq napsaný nemám ![]() a taky nějaký vtípky: Petr se ptá Jirky kolik ti je a Jirka odpoví: nevím ale narodil jsem je 1983 a jestli chcete říct další tak ho řekněte BTW.prostě mi napište PM s nějakym vtipem |
| dj.chmattákov uživatel | lampasák ja sem byl volik54(rotačák)+chocolate(bleskovka) proti rocky(rotak)+graffit(rotak) stačí???? (vyhrál sem já a chocolate) (ja sem ten s tim slamakem a mystika poznas ne?) |
| # 10.7.2008 16.00 | |
| VRak zablokován Ve hře: : Tommie's | a proč by se nám to mělo líbit? ![]() |
| # 10.7.2008 16.05 | |
| Zahy.. uživatel Ve hře: ExoDuS | a proč by se nám to mělo líbit? ![]() |
| # 10.7.2008 16.05 | Collor :-P *Yahoo* Země je modrá jako pomeranč |
| Pala[Cz]nda zablokován | a proč by se nám to mělo líbit? ![]() |
| # 10.7.2008 16.05 | |
| DieXx zablokován Ve hře: DieXx | a proč by se nám to mělo líbit? ![]() |
| # 10.7.2008 16.18 | |
| kristyna uživatel Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† , | voliku ty blbecku ja tam vubec nejsem chmat uz nehraju !!! a mimo to kdyz sme v testu davali drive pvp sem te vzdy dala XD |
| # 10.7.2008 16.21 | |
| DieXx zablokován Ve hře: DieXx | a na to sem svedek![]() |
| # 10.7.2008 16.22 | |
| dj.chmattákov uživatel | hm lol tak si to přečti že tam je graffit byla si s rockym ale to už je trochu starší video měl sem ho v kompu a až ted se ho uveřejnil BTW.tady si taky např hned v ty prní scéne seš tam s optikou nebo pak sme šli 3na 3 tam si taky nebo pak sme šli my 2 pvp a jednou sem vyhral ja a po druhy ty protože si začla palit a ani se neostartovalo tak tady nešiř naky blbý kecy mam na to svedky žes tam byla například chocolate!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
| # 11.7.2008 15.16 | |
| Turkis# uživatel | Promiňte ,že to tady oživuju,ale jak se ta pisnička v tom videu jmenuje?Děkuji![]() |
| # 31.7.2008 19.57 | Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší. Budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.Jan Werich ![]() I can by only myself....sorry if that is hell for you Řeknu to asi takhle:Koupím ůčet na bitefight,travian,gladiatus |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | http://www.youtube.com/watch?v=t-yCg-0-baE ![]() |
| # 31.7.2008 20.03 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
| Turkis# uživatel | Fabos: Díky. |
| # 31.7.2008 20.04 | Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší. Budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.Jan Werich ![]() I can by only myself....sorry if that is hell for you Řeknu to asi takhle:Koupím ůčet na bitefight,travian,gladiatus |
Stránky: 1 2
Fórum » Screenshoty » Videa » zas to kílení
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.