Fórum » Poslední novinky » Info o alchymii [zamknuto]
| Gizmo autor hry | Týká se nové, dosud nespuštěné verze: K dispozici jsou zatím dva druhy lahví: Malá láhev + bobule = malá mana Velká láhev + bobule = velká mana (překvapivě) Malá láhev + ježík (žlutá, nafouklá ryba) = malý léčebný lektvar Velká lávev + ježík = zcela uzdravující lektvar K přípravě je nutné mít v ruce zkumavku a základní roztok - koupíte v obchodě v prvním městě u přechodu na poušť. |
|---|---|
| # 18.6.2008 18.31 |
| wertman uživatel Ve hře: Nehrám... | ty bobule jsou jako ty otrávené bobule ? a takže k alchymii budu potřebovat i rybaření ? Jinak GooD a bude teda vě´da nebo okultismus nebo oboje ? Edit : Adam : Tak to já už se nemůžu dočkat dooooost dlouho ![]()
|
|---|---|
| # 18.6.2008 18.32 | ![]() ![]() |
| Adamradvak uživatel Ve hře: Nehraju | Již se nemůžu dočkat |
| # 18.6.2008 18.35 | Jsem jen na fórum,spolupracuji s Aspirínem na Super táboru... Nikomu nedovoluju obnovit CH ro(c)ks ! |
| mafios uživatel Ve hře: !Zase začínám hrát ofic!! | to bude good,uz se,moc,moc tesim |
| # 18.6.2008 18.37 | |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | A Velká láhev bude obnovitelná?![]() |
| # 18.6.2008 18.43 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| Gizmo autor hry | wertman: Ano, jedovaté bobule. Buď rybaření, nebo si seženeš kámoše rybáře. Kernoll: Ee, láhve jsou na jedno použití, jinak by to bylo příliš levné. |
| # 18.6.2008 18.53 | |
| wertman uživatel Ve hře: Nehrám... | A kdy že to bude ? v Pátek ? nemohlo by se to posunout třeba na neděli ? |
| # 18.6.2008 18.57 | ![]() ![]() |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | spis bych to udelal az pristi tyden - aspon si déle zahraji |
| # 18.6.2008 18.57 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| Gizmo autor hry | wipe bude odhadem o vikendu..nevim presne. |
| # 18.6.2008 18.58 | |
| hudalin uživatel Ve hře: hudalin | už sa těšim!![]() ![]() |
| # 18.6.2008 19.07 | kdo dřív příde, ten dřív bere!! ![]() kdo mi dá chk na léky, budu ho chranit na věky!![]() |
| chmatmaster uživatel Ve hře: chmatmaster | ja bych pockal na kopmpletni zmenu... vse na jednou proste uplne novej chmat... jinak to zas podle me vyjde v nivec... |
| # 18.6.2008 19.12 | Master! Apprentice! Heartborne, 7th Seeker Warrior! Disciple! In me the CHMATMASTER! ![]() |
| Gizmo autor hry | Kompletni zmena by byla casove prilis narocna...bude to postupne - po spusteni napriklad nebudou k dispozici zbrane, protoze budou prilis drahe. Behem dneska snad udelam vyrobu alespon nekterych z nich.. A tak to pujde postupne, ale dle planu. |
| # 18.6.2008 19.14 | |
| Micro-ice uživatel Ve hře: Amiczech | Můžete mi nekdo říct jak to bude s vědou chmatmaster říkal že to bude sekundární skill k výrobě a že se s tím budou vyrábět součástky ke zbraním zadarmo. A gizmo říkal že se věda přejmenuje na alchymii tak jak to sakra teda bude ?? Ptal sem se tu někde ale nikdo mi zatim neodpověděl |
| # 18.6.2008 19.23 | |
| TrickiWoo uživatel | Hm, to zní fajně. A co nějaký skill, bude potřeba? |
| # 18.6.2008 19.27 | Možná že mě znáte pod nickem f!€rc€_SHUKIE, nebo crawler ... ![]() |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Tak když potřebuješ bobule a ryby tak coasi? Jen bych rád upozornil, že pokud je ten ježík opravud ta ryba co myslím tak se zní vyrobí spíš anitlék. ![]() |
| # 18.6.2008 19.37 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| Gizmo autor hry | Veda zustava, Alchymie je samostatny skill |
| # 18.6.2008 19.57 |
Fórum » Poslední novinky » Info o alchymii [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.