Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix- Objevení ostrovů chmatákova * [zamknuto]
| Halucinator uživatel | Tak sem ukuchtil komix, jelikož sem nemněl moc času tak sem to dělal asi tak 4 dny a každý den asi tak cca půl hodky... Mně se grafika a desing docela líbí, a příběh taky bude dobrý jen ten první díl sem udělal jakoby bez příběhu. 1. díl (osídlení) - http://img262.imageshack.us/img262/6844/newkomixqk3.png 2. díl (odhalení) - http://img402.imageshack.us/img402/1632/horda2dlli8.png Edit.: Jména týpků: Velitel (nikdo neví jaké je jeho jméno) ![]() Křižák: ![]() Leblos: ![]() Regedes: ![]() Reguleres: ![]() Ferat: ![]()
|
|---|---|
| # 10.6.2008 20.19 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| montik zablokován Ve hře: LEGRANDE,MOSKOMOR | no celkem to de ale v tom 2 dile nemusel psat tmave modrou nejde to prcist ale jinak good ![]() |
|---|---|
| # 14.6.2008 10.58 | ![]() MRTVEJ DEMENT DOBREJ DEMENT ![]() ![]() |
| Solider uživatel | dost dobry |
| # 28.6.2008 19.05 | ![]() ![]() |
| mystic uživatel | dalši dil nebude?![]() |
| # 16.7.2008 20.19 | ![]() |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | ![]() ![]() ![]() To čumim že sem vůbec něco takovýho našel Škoda, druhej díl už nefunguje Ani nwm jak vypadal ![]() |
| # 2.2.2012 22.06 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Hele, je to pěkné ... Akorát tam máš několik gramatických chyb... |
| # 3.2.2012 8.16 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | Jj, taky se podívej kolik mi bylo ![]() Jo a Vladis, nejsi trošku dement??? A co jako že to je pár let starý téma, tak sem chtěl zaspomínat... Ten warn sis mohl odpustit... // Nemohl, oživuješ 3 roky staré téma. VladdiS // Hmm, nevim naco si tu hraješ, vždycky sem tě měl za debílka ale to moderátorství ti očividně leze na mozek... Komu jako vadí že sem napsal do 3 roky starýho tématu který sem založil já? Jenom zakomplexovanýmu dementíkovi kterej si myslí že když má jinou barvu nicku tak je asi pánem Zeměkoule... Haluch viz. Pravidlo č. 13 - Urážení administrátorů, moderátorů, správců a redaktorů se trestá podle úrovně nadávek. Jde o dobrovolnou činnost pro blaho fóra, a tudíž je vyžadována alespoň nějáká úcta. Takovýto přístup bude odměněn 15% varováním. ![]() ![]() A je to tu zas Tvý jednání fakt nechápu, jak tě někdo mohl dát na móda... Dej mi klidně 100% stejně tě budu mít za DEMENTA A jestli si myslíš že mě tímhle nějak naštveš, když děláš naschvály v takovýchhle zbitečnostech, tak to si na omylu Rači si to zamkni a hlavně se nerozbreč, ty králi chmatákova...Tvé přání je mym rozkazem. //: Jireky: Dalších +60%. Otvírat si tady takhle hubu nebudeš. Jirek, a ty mi neumíš ani odpovedět na PM??? Mě teda nepříde trestný když napíšu do starého tématu, tak sem se jenom bránil proti jeho aroganci... Koukám že asi oba ste pěkný košťata ![]() |
| # 3.2.2012 9.05 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix- Objevení ostrovů chmatákova * [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.