Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix- Objevení ostrovů chmatákova * [zamknuto]
| Halucinator uživatel | Tak sem ukuchtil komix, jelikož sem nemněl moc času tak sem to dělal asi tak 4 dny a každý den asi tak cca půl hodky... Mně se grafika a desing docela líbí, a příběh taky bude dobrý jen ten první díl sem udělal jakoby bez příběhu. 1. díl (osídlení) - http://img262.imageshack.us/img262/6844/newkomixqk3.png 2. díl (odhalení) - http://img402.imageshack.us/img402/1632/horda2dlli8.png Edit.: Jména týpků: Velitel (nikdo neví jaké je jeho jméno) ![]() Křižák: ![]() Leblos: ![]() Regedes: ![]() Reguleres: ![]() Ferat: ![]()
|
|---|---|
| # 10.6.2008 20.19 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | luxusní ![]() |
|---|---|
| # 10.6.2008 20.24 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Je to slibný. Má to pozadí, není to podle klasické komixové osnovy a dá se to číst. Budu to sledovat.![]() ![]() |
| # 10.6.2008 20.24 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| Halucinator uživatel | Jo mimochodem, když vám bude divný že tak divně mluví tak to je tím že to sou z hordy, ve 2. díle přibyde normální chmaták kterej prchal před CHBI... ![]() |
| # 10.6.2008 20.26 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Zas démonizace CHBI? Sem zvědav. Většinou "útěky před CHBI" končily trapně.![]() |
| # 10.6.2008 20.28 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | před -!-Scary-!-(CHBI) ? ![]() Kdy že bude další díl?(zkus udělat o 3 políčka víc) |
| # 10.6.2008 20.29 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| Halucinator uživatel | Edit.: Přibyly ména postav... |
| # 10.6.2008 20.49 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| nations uživatel Ve hře: nations112,Vario,Acer,N70 | líbí se mi to, chci tak 25 dílů |
| # 10.6.2008 20.52 | |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Jméno velitele nech Velitel. Prostě žije svojí funkcí...![]() |
| # 10.6.2008 20.52 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| Halucinator uživatel |
Dostane méno Halucinátor ![]() ![]() Né, kecam jeho jméno zůstane v utajení... |
| # 10.6.2008 20.53 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | nech ho v utajení a aby bylo něják ujetý. Pak ho něják vtipně uprostřed děje odhal. ![]() |
| # 10.6.2008 20.55 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| Ender mod. a CH.U.J. Ve hře: Ender | S prominutím, už jen ten název - "oběvení ostrovů Chmatákova"...Snad objevení, ne? Alespoň na názvech si dávejte záležet...Edit: Odolal jsem pokušení nechat se odradit názvem a přečetl jsem si komiks - rozhodně se hodnotí snaha, a pravopis se dá svést na jejich původ Mrzí mě, že v 99.99% komiksů o Chmatu hlavní hrdina prchá před CHBI, ale budiž Držím palce
|
| # 10.6.2008 20.55 | ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Halucinator uživatel | Enderer, ok tak já zase editnu název ![]() ![]() Edit.: Enderere, to nebude hlavní hrdina... Hlavní hrdina je velitel on se bude snažit k nim vetřít aby ho ukryly před chbi... |
| # 10.6.2008 20.56 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| Jirekcz moderátor | pravopis, pravopis |
| # 10.6.2008 21.05 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| Halucinator uživatel | Pravopis ten mi dělá problámy furt i ve škole, taky kůly němu mám z čj 3. |
| # 10.6.2008 21.12 | Chytrá slova: Mlať skinheada do hlavy!!! legalise_la_ganja |
| DJ Miky webmaster | Červené písmo na zeleném a modrém pozadí sis mohl odpustit, ale jinak je to celkem dobrý . |
| # 10.6.2008 21.15 | I'm amazed how damn low people can go by only being themselves... www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix- Objevení ostrovů chmatákova * [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.