Chmatákov online


Fórum – WIPE?

Fórum » Komunikace se správci » WIPE? [zamknuto]

Saul
uživatel
Ve hře: Saul
SZ


Ahoj chmatáci, ako ste si všimli v hre je každý deň menej a menej rušno, myslím si, že je to hlavne kvôli tomu že v hre už každý všetko má či už vipka, chk alebo vyskillené účty na full. A väčšina hráčov to práve preto podľa ich vyjadrenia nebaví.

Viacerí z vás čo som zachytil v hre, by ste boli zato, aby bolo WIPE.
Myslím si že do hry je vpustených moc veľa chk a itemov..
po WIPE, by som navrhoval:

- vymazať drop gm sošky z modrého (príliš rýchly respawn nato aby z toho padal VIP item)
- znížiť odmenu na modráskovi z 5k na 2 - 2.5k
- pridať do shopu upgrade box za 20-30k (aby sa z hráčov ťahali peniaze)
- zbúchať nejaké autoQ pri ktorom musíte napr. odovzdať určitý počet chk
- dal by som určite pomalšie skilly - 1:15 je príliš fast .. 1:25/30 ideál.
- respawn saura dať na možno 1:15h (nútilo by to hráčov viac logovať)
- ako písal Fredy.. zaviesť .join cw
- nevpúštať cez questy do hry,tolko pytlov, sošiek a podobne vysokých odmien

ak suhlasíte, poprípade niečo by ste zmenili vyjadrite sa... viem že niesom jediný kto chce, aby táto hra mala hratelnosť



Naposledy upraveno: 27.2.2019 15.16

# 27.2.2019 13.51
Všichni končí na drogách, jen my sme na nich začali.
  • Chceme wipe?
  • Po wipe by som začal hrať5 hlasů, 63 %63 %
  • Je mi to jedno3 hlasy, 38 %38 %
  • Celkem 8 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2

Orco
uživatel
Ve hře: MaestroO
SZ
Mňa by zaujímala aj aktivita teamu..Viem že sú to borci ktorí nemajú čas stále byt v hre, alebo že robia niečo s chmatom aj keď niesu v hre atď. Sú myslím 4 a ťahá to tam solz a pers..(Nič proti blackovi a kolymu..), ale GM sú na to aby potiahli spomenuté veci-questy, teda zároveň aj aktivitu hráčov alebo niečo v tomto zmysle, poriadky v hre, a aspoň ostatné základné veci.

Dajme tomu že som pre to tiež aby bolo wipe, lebo hráči nemajú už podľa mňa prečo logovat, keď tam niesu spomínané Questy, majú všetko vyskillené, a majú dosť vecí na to aby nepotrebovali ďalšie.
Cs
# 27.2.2019 14.26
Kamarátom a rodine sa nikdy neotočím chrbtom, aj, keď sa otočia oni mne.
Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ
Souhlasím s oba názory.
Navrhnul bych třeba o 0,5% víc na padnutí červeného chototníka. Od wipe padnul jen jednou a nešťastnou náhodou kdy hráč byl mimo odfoukla vichřice.:twisted:
# 27.2.2019 14.34
BŮH
Saul
uživatel
Ve hře: Saul
SZ

Orco:Mňa by zaujímala aj aktivita teamu..Viem že sú to borci ktorí nemajú čas stále byt v hre, alebo že robia niečo s chmatom aj keď niesu v hre atď. Sú myslím 4 a ťahá to tam solz a pers..(Nič proti blackovi a kolymu..), ale GM sú na to aby potiahli spomenuté veci-questy, teda zároveň aj aktivitu hráčov alebo niečo v tomto zmysle, poriadky v hre, a aspoň ostatné základné veci.

Dajme tomu že som pre to tiež aby bolo wipe, lebo hráči nemajú už podľa mňa prečo logovat, keď tam niesu spomínané Questy, majú všetko vyskillené, a majú dosť vecí na to aby nepotrebovali ďalšie.
Cs



súhlasím, to o tom stým gm.
# 27.2.2019 14.39
Všichni končí na drogách, jen my sme na nich začali.
_Harlley_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Brendy, Harlley, Sernathy
SZ ICQ Skype Web
A bude hůř xD
# 27.2.2019 14.39
Do hry momentálně nechodím
Brendy, HarlleY
Chybovat je lidské odpouštět je božské
Můj životní Guru cynická svině
Bionicle19
autor hry
Obrázek
SZ
S něčím se dá souhlasit, s něčím ne. To že má hodně lidí účty vyskillené na max bych zrovna neřekl. A i tak, hra se vždy po vyskillení transformovala ve sbírání vipek, protože není nic co jiného tam dělat. xd

Ničit modráska je cringe, z důvodu že málokdo to dělá kvůli peněžní odměně ale hlavní motivací jsou gm sošky. Nemůže se mu vzít obojí, myslím si že kdyby odměna za modráska byla i jenom 1k ale gm soška zůstala tak to furt každý bude dělat, ale otázkou je, jsou problémem ve hře peníze? Kolik je růžových lam, ostrovů atp.? Na hovno je že si nikdo nekoupí v shopu draka nebo anakondu, protože na co když budou eventuelně v Q a jejich prodejní cena mezi hráči bude tak 70k.

O té upgrade krabičce jsme se dávno bavili, že by mohla být v nějakém dalším autoq ale zapomnělo se na to co ja vim.

AutoQ při kterých člověk musí odevzdat chk se říká nakupování v obchodě xdd Skilly taky zrovna problém nejsou, možná zkusit 1:20 ale nijak hloubš nemá cenu jít, stejně se skillů drží tak 60% hráčů a z nich jen 15% má chuť udělat všechny. xd Jestli je nutnost měnit spawn u saura nevím, ale trošku bump procent u červeného chobota by neuškodil.

Všeobecně jsem pro WIPE byl abych našel motivaci začít skillit, ale stejně jsem to udělal lmao, klidně ať je. Stejně ale furt platí, že je jedno co chceme, bude pokud ho bude chtít fredy. xd
# 27.2.2019 14.54
Obrázek
AsasaCZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vaša, Lovecký salám, Who
SZ Mail ICQ Skype

bionicle19:. Stejně ale furt platí, že je jedno co chceme, bude pokud ho bude chtít fredy. xd

Tohle je tak velká pravda že jsem spadl ze židle smíchy :D Jinak k tématu.. Ve hře je dost všeho jak chk tak VIP ale s těmi skilli je to blbost né každý si skillí vše na max... Takže skill rate at je jaký chce ...
# 27.2.2019 16.37
Jsem fajn....:-[
Twitch.tv/AsasaCZ
pan black
uživatel
SZ
Za modraska uz je davno nizsi penezni odměna a odstranit z nej sanci na gm sošku jsem Fredymu navrhoval davno a nic. Upgrade box za chk je dobrej napad. Na pomalejsi skilly se kazdej vysere, neni rok 2009 aby kazdej delal těžbu 8 hodin. Respawn saura nwm. A s nižšíma odměnama do q od gm taky souhlasim. A co se tyce moji aktivity posledni dobou, tak njn bohuzel mam toho ted moc. Taky z toho duvodu se dali gm práva Solzekingovi pac ten má možnost bejt ve hre nonstop.
# 27.2.2019 16.45
 
Stigma
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Šetřím si na ostrov. Už mi chybí jen pár tisíc. Jestli bude kvůli vaším názorům wipe, zabiju vás jj. lol
# 27.2.2019 17.12
Obrázek
Persizc
uživatel
SZ
Vsak jsou 2 tridy vip itemu, co se daji ziskat pres sosku a co se ziskat pres sosku nedaji.
Hudebni nastroje ve hre po jednom kuse (snad krom bubnu, ten je myslim 2x), rare pejr/lama taktez. Vesmirnej a cernej chobot ani jednou. Veci z auto Q- zelenac a harryho- 0x ve hre. Ano, ze starych vip se udelali beznejsi predmety, ktere jdou ziskat ve hre napr. pres modrasky. Stale je k tomu potreba dost usili s tim, ze mas jen 50% sanci na dobrej item a ne sr. do ruky.
upgrade krabice- do shopu, dobrej napad. Ale urcite ne za 30k. Dela se z toho bilej a rot, pak aury. Kdo by s tim killil, kdyz by to stalo 30k? Skoro nikdo, pac by o to nechtel prijit.
Co se tyce chk, s tim tak nejak souhlasim, ale musi se to brat malicko jinak- Kdo ma hodne chk tak nejspise hraje delsi dobu, muze si koupit bilou/ruzovou lamu nebo ostrov. Z questu jdou penize do hry minimalne (vetsinou male pytle/darky, hodne vzacne big pytel) aspon ode me.

Takze proc wipe, kdyz ve hre je JEDEN prodany OSTROV a par ultravip chobotu max po jednom kuse, nebo 0ks?

Kdyz nejsou Q, tak je podle hracu spatne. Ted si vemte co do tech Q davat, kdyz ne houbicky, zlaty sosky, gm sosky a chk? Zbrane pro bojovnika s kterym pomalu nikdo nekilli protoze je OP mystik. Bezne veci jako treba vylepsenej prut, sbijecku?

Rad se nechame nejakym zpusobem poucit, co by bylo pro hru lepsi. Ale je treba si uvedomit, ze se tu uz par let vystridalo hodne stylu hry, od pomaleho pres rychly a dopadlo to vzdy tak nejak stejne.
# 27.2.2019 17.37
 
killtec
uživatel
Ve hře: killtec,cyrda
SZ ICQ Skype Web
Dejte do shopu GM sošky za mega Peníze nebudou :D
# 27.2.2019 18.51
 
Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ

Persizc: Veci z auto Q- zelenac a harryho- 0x ve hre.


VšaK harry je v daily Q :D A dailyQ tu není zas tak dlouho aby už byl harry ve hře :D
# 27.2.2019 22.33
BŮH
killtec
uživatel
Ve hře: killtec,cyrda
SZ ICQ Skype Web

Pluto!:

Persizc: Veci z auto Q- zelenac a harryho- 0x ve hre.


VšaK harry je v daily Q :D A dailyQ tu není zas tak dlouho aby už byl harry ve hře :D


Ještě pár dní a bude jich plná hra :D
# 28.2.2019 0.40
 
Fredy_Guvno
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
- modráska měnit nechci, nikdo mi nedal pádný argument
- pridať do shopu upgrade box nechci, bud udělám další autoQ, nebo je budou cpát gm do hry
- zbúchať nejaké autoQ pri ktorom musíte napr. odovzdať určitý počet chk viz. bio
- 1:25/30 ideál, zajímalo by mě jak si k tomu došel, ser na to že já dělal wipe už 20x a vím, že při tom co je ted byly lidi nejspokojenější. Mé srdíčko je otevřeno nepodloženým sračkám.
- respawn saura dať na možno 1:15h, nevím kolik má ted
- zaviesť .join cw, já se budu srát se systémem který nikdo nikdy nepoužije? drtivá většina z vás jsou rozežranci co se rozpláčou a leavnou když nedostanou do týmu toho koho chtějí :-) (pak zas budete brečet, že banuju za kurvení mého Q)
- nevpúštať cez questy do hry,tolko pytlov, sošiek a podobne vysokých odmien. xD dobře, jak bys to udělal ty? vysvětli teda mým GMkám, jaké odměny jsou akorát, co je akorát mezi "kadím ti na q za které nic nemám" a "jdu na q pro free věci"

Orco: vysvětli mi, jak tě ovlivnuje počet GMek nebo jejich aktivita? jak to s tebou souvisí? co se pro tebe změní když naberu dalších 10 gm nebo co se pro tebe změní když někoho vyhodím? odpověď znám, znáš ji ty?


dál nevím co říct, všechno se už řeklo :-) chod samotné hry je mi ukradený, jestli budou kluci souhlasit s wipe, tak ho udělám, když ne, tak ne
# 28.2.2019 8.18
Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ
Saur má respawn momentálně 135 minut ( 2 hodiny a 15 minut xD) Myslím, že by bylo dobré vrátit bonusy do hry protože teď proti mystikovy nikdo nemá šanci. Před wipe, než jsi na to přišel, tak bonusy fungovaly i přes tvůj autoQ.. :twisted: Slimáka respawn bych taky snížil ze 6hodin na 4 hodiny. White lama je podle mě taky moc drahá. Sice je ta cena natažená aby odcházeli ze hry trochu CHk ale i tak :idea:. A na Slize přidat trochu víc XP, respawn má 24 hodin (myslím) a padá zněho stejně XP jako z hnědého. Případně změnit drop z těch kuliček trěba právě na tu UP krabici.
# 28.2.2019 8.39
BŮH
Saul
uživatel
Ve hře: Saul
SZ
Tak nech sa teda viacerí vyjadria či to wipe chcú, alebo nie...

Já som PRO.



Naposledy upraveno: 28.2.2019 10.12

# 28.2.2019 9.42
Všichni končí na drogách, jen my sme na nich začali.

Stránky: 1 2

Fórum » Komunikace se správci » WIPE? [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.