Chmatákov online


Fórum – Karma

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Karma [zamknuto]

Kazimír666
redaktor
Obrázek
Ve hře: Kazimir666 Kazimír
SZ Mail
Zdravím,
vím, že si furt na fóru buď stěžuju, že mi něco nefunguje nebo něco po správcích chci, ale tentokrát mě jen napadla taková blbůstka :-D
Na chmatákově se mi líbí možnost PK, popravdě je to už jedna z mála fungujících her s touto funkcí. Dnes už se to v nových hrách nenosí, protože to hráči neradi vidí, že někdo silnější jim "kazí" hru.

Nicméně není dneska moc dobré být red ačkoli není těžké si karmu pošpinit. Už dneska nejde připojit si redku a párkrát ji killnou kvůli získání pozitivních bodů, a tak mě napadlo jestli by třeba nebyla na škodu nějaká funkce/příkaz na nápravu...
Jako příklad mě napadlo třeba: .Naprava nick=heslo
Kdy by člověk byl teleportován do NP a dostal třeba trest s nějakým množstvím kamenů buď na základě záporné karmy, nebo prostě automaticky 50kamenů a vylepšil by si karmu třeba jako by killnul jednu redku.
NP se stejně dnes už moc nevyužívá, protože si každý hlídá svoje skutky a chová se slušně takže tam je celkem volno.

Samozřejmě nevím k čemu všemu máte přístup co se týká kódu jak řešíte tyhle nové příkazy apod. ale tohle by nemusel být takový problém, protože by to mohlo využívat už zaběhnutých funkcí trestu v NP a jako měrná hodnota zlepšení karmy by bylo právě jedno zabití redky.
# 7.2.2019 14.02
 
  • Hodnocení návrhu
  • Hodnocení: 100 %     Hlasovalo: 3
Fredy_Guvno
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
vyřešeno viz novinka
# 7.2.2019 18.10

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Karma [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.