Chmatákov online


Fórum – Co ti chybí na CH a proč ho nehraješ?

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Co ti chybí na CH a proč ho nehraješ?

Persizc
uživatel
SZ
Téma, kde bych rád uvítal názory od lidí, co CH hrály a už ho moc nehrají, na to co by se podle nich mělo zlepšit, aby pro ně byla motivace zase hrát :-)
Rozepište se, třeba se najde něco, co by se dalo změnit/zlepšit/přidat, aby hra více bavila a bylo ve hře více lidí.
# 19.9.2018 9.27
 

Stránky: 1 2

Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ
Udělat z toho jabko xdd







Ironie
# 19.9.2018 9.35
BŮH
Mister™
moderátor
Obrázek
Ve hře: _NiCe_
SZ ICQ
Trosku nové te grafiky mi chybí ve hře, nový ostrovy , itemy
+ shop zde na webu ve stylu co dělal czechboy pro jabko..
# 19.9.2018 9.48

Obrázek
Wesner_obnova
uživatel
SZ
Mister to je fajn napad,sShop by byl dobry zpusob pro zpestreni hry ale i webu.
Mozna by se v nem mohli nakupovat nejake skiny ci cokoliv neco jineho, za  urcity pocet splnenych autoQ. Proste nejaka vyhoda pro hrace ze je v autoq aktivni.
# 19.9.2018 10.16
 
Charlie
uživatel
Obrázek
SZ
Ako píše Pluto :D bolo by fajn z toho spraviť niečo na ten štýl... osobne si myslím že po rokoch by som zmenil aj dizajn webu .. + do hry pridal viac využiteľné itemy, eshop na webe by bol super nápad... pridal do hry zombie npc z ktorých by padali tiež nejaké itemy.. random.... (bolo by to fajn aj na afk hráčov) + za každý kill by hráč dostal chk (nie moc ... ) (osobne to nehrám lebo už to nehrajú ľudia s ktorými sme to hrali.. inak povedané.. sú dospelí a majú to u riti )
# 19.9.2018 14.59
 
RemdaB
uživatel
SZ
Bral bych zase bonusy na zbraně
# 19.9.2018 15.32
 
Dox_obnova
uživatel
SZ
Bonusy by byli super, ale zase si musíme uvědomit to že když jebneme lovcovi kritik, bonus 10 harpu a budem mít nahranejch 60 hodin kvůli lvlu 8 jako pluto tak dokážeš dát klidně přes 100 dmg za sekundu což je celkem nálož.

Tady jde jen o to, že většina hráčům se nechce zase skillit a nebo jim chybí questy či mají ban ip...

Jinak updaty co dělá fredy jsou lepší a lepší takže to by samo od sebe mělo přilákat časem lidi, když se po nějaké době začnou nudit a zapnou to.
# 19.9.2018 15.50
 
Lioness
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lioness,Emveey,Čtyrka
SZ Skype

ExotCZ12:Tady jde jen o to, že většina hráčům se nechce zase skillit a nebo jim chybí questy či mají ban ip...

Jinak updaty co dělá fredy jsou lepší a lepší takže to by samo od sebe mělo přilákat časem lidi, když se po nějaké době začnou nudit a zapnou to.



Vačšina má ban ip :D čo je ich chyba ak dostanú unban dostanú ban znova :D ale zasa keby dostali unban tak je online viac hráčov :D. (Na niečo to je dobré a na niečo zas nie)
Té upgrade máš pravdu čím viac ich robí sú lepšie a lepšie.Ale zas na druhú stranu (viem že som to už niekde v nejakom témate písala) sú za ne mega dobré odmeny a hráči už pred wipe písali že majú vše a nemajú tam čo robiť a myslím si že je to tu znova :D
A ked sa budú nejaky old hráči "nudiť" a spomenú si na ch tak možno ich to naozaj priláka do hry :)
# 19.9.2018 19.00
V dnešnéj dobe si ta ludia cenia,podla toho,kolko majú z teba úžitku.
Wesner_obnova
uživatel
SZ
nasrat do hry hodně vipek a chk by bylo nejlepsi, nikdo nechce obchodovat s jednim vipkem ve hre a davat za nej ranec, popripade ho vytahnout jednou za mesic
# 19.9.2018 19.05
 
Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Pořád je to samej wipe. Přijde mi to uplně k ničemu, koho baví pořád dokola skillovat postavy?

Další věc je chování některých hráčů. Člověk by řekl, že po těch letech dospějí. :)

Myslím, že řešení by bylo udělat z toho totální FUN. Ať si lidi zablbnou a neřešit nějaké VIPka a podobné kraviny, které stejně už dávno nemají žádnou cenu.
# 21.9.2018 14.47
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

Wesner_obnova
uživatel
SZ
Souhlasim s listem
# 21.9.2018 16.32
 
Stigma
uživatel
Obrázek
SZ Skype

Dvoulistek:Myslím, že řešení by bylo udělat z toho totální FUN. Ať si lidi zablbnou a neřešit nějaké VIPka a podobné kraviny, které stejně už dávno nemají žádnou cenu.



Trů
# 21.9.2018 16.50
Obrázek
Charlie
uživatel
Obrázek
SZ
Dvoulistek dal najlepšie možné riešenie
# 21.9.2018 18.17
 
Lioness
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lioness,Emveey,Čtyrka
SZ Skype
Oživenie hry by bolo určite web shop + výpis online hráčov :D bolo by to podla mna dosť PLUS. Ale čo sa týka tých upgratov je už momentálne ako v samej hre dosť :D čož je tiež PLUS.Hlavne to potvrdzovanie pri offnutí :D a myslím si že fredyho napadne ešte niečo čo bude zas o niečo lepšie.
Ale ja osobne momentálne ch moc nehrám viac menej doma ani niesom kedže začala škola a chodím domov už dosť neskoro (+von,učiť sa...) :D ale zas to je len také to moje :-)
# 21.9.2018 19.50
V dnešnéj dobe si ta ludia cenia,podla toho,kolko majú z teba úžitku.
ShockWaveCZ
uživatel
Obrázek
SZ
content, mechaniky - ta hra uz aktualne nema co nabidnout v zanru mmorpg oproti konkurenci a je z toho zpatky graficky chat

navic v tom moderni kidi cheatuji a exploituji bugy, coz tu hru dela jeste nehratelnejsi
# 21.9.2018 23.44
 
Bionicle19_Obnova
autor hry
Obrázek
SZ

Mister™:Trosku nové te grafiky mi chybí ve hře, nový ostrovy , itemy
+ shop zde na webu ve stylu co dělal czechboy pro jabko..


Ostrovy i itemy jsou celkem pasé, vzhledem k tomu, že itemy mají své limity co můžou dělat. Jasně, někdo může jen tak namalovat čepici, ale Stigma hádám má dost práce se skinama a ňa sa nechce. Jinak by bylo teda dost potřeba promyslet co by se v tom shopu mělo prodávat, protože jak nyní Myslivka i Zlatá helma lockují náboje a many může být nekonečno, člověk nyní nemusí mít víc jak 1 od druhu munice. Jen bobule jsou shit jenže to je zas daň k tomu, že musím udělat travičství za které dostanu odměnu.
Prostě, co se tam bude prodávat?

Charlie:osobne si myslím že po rokoch by som zmenil aj dizajn webu .. + do hry pridal viac využiteľné itemy, eshop na webe by bol super nápad... pridal do hry zombie npc z ktorých by padali tiež nejaké itemy.. random....


Každý by uvítal nový web, ale jsou tam určité cockblocky, které tomu brání. Na využívání starých věcí co nyní nic nedělají se pracuje, jenže přidat nový předmět co bude něco dělat je nemožné. (?) To stejné NPCčka, kdyby to šlo, tak už dávno maluji nějaké potvory co budou ve hře běhat, jenže to prostě nejde a dát do NPCček drop jakbysmet.

RemdaB:Bral bych zase bonusy na zbraně


Nyní při blocku okamžitého odlogování by to byla paráda, bohužel ta hra je tak nevybalancovaná, že by se musel u každé zbraně snížit DMG. Celkem mě mrzí, že nevidím černý kulas, jak jsem se ho dříve nemohl nabažit na jabku. Navíc získávat bílý kulas a rot nemá smysl, bo snipa je momentálně No. 1 a představit si k ní ještě DMG +10.. mein gott.

dox:Jinak updaty co dělá fredy jsou lepší a lepší takže to by samo od sebe mělo přilákat časem lidi, když se po nějaké době začnou nudit a zapnou to.


Toto je pravdivý výrok, ve hře nebylo jednodušší se zabavit úplně sám. Ale zas to nebudu přehánět, pokud chci splnit nějaký větší autoQ, vše je jen o čekání a o porci štěstí. Když týpek se čtrnácti účtama zabije všechny větší NPC, tak musím čekat i den, což in the long run dělá některé autoquesty záležitostí týdnů/měsíců. A to se člověku prostě nechce.

lioness:Vačšina má ban ip :D čo je ich chyba ak dostanú unban dostanú ban znova :D ale zasa keby dostali unban tak je online viac hráčov :D. (Na niečo to je dobré a na niečo zas nie). Té upgrade máš pravdu čím viac ich robí sú lepšie a lepšie.Ale zas na druhú stranu (viem že som to už niekde v nejakom témate písala) sú za ne mega dobré odmeny a hráči už pred wipe písali že majú vše a nemajú tam čo robiť a myslím si že je to tu znova :D


Záležitostí toho je i konkurence, kdyby ve hře bylo více hráčů, tak mají lidi jako pluto a dox menší šanci na zabití nějakého velkého NPC. Jenže to je začarovaný kruh, hraje málo hráčů protože hraje málo hráčů. :D Nejsem proti lidem dát unban po nějakém čase, jenže štítit se banování jen aby hráli je špatně. Líbí se mi jakým způsobem to fredy dělá, většina věcí je už protectována a vše vidí a sám jim dává na výběr jestli si chtějí zahrát nebo ne.

list:Pořád je to samej wipe. Přijde mi to uplně k ničemu, koho baví pořád dokola skillovat postavy?
Myslím, že řešení by bylo udělat z toho totální FUN. Ať si lidi zablbnou a neřešit nějaké VIPka a podobné kraviny, které stejně už dávno nemají žádnou cenu.


Nevím proč každý bere FUN jako jediné řešení. Vždy se ukázalo, že je to zábava pouze ze začátku a skončí to nešťastným koncem. FUNy vedou k častějšímu WIPE, protože nikdo nemá pak důvod hrát. Řekl bych, že jsou spíš všichni rozmazlení a představují si CH jinak. Motivací k hraní by mělo být i vyšperkovat si svou postavu, mít pobudu s pátráním, léčitele na kterém si můžu dělat muty, řemeslníka, kde si můžu vyrobit snipu na svého bojdu etc. Peníze se nyní dají jednoduše získat, abych si mohl všechny postavy vyskillit a měl i dostatek na killení. Pokud chci být basic killer ve 4. vezmu si bleskovku a jdu, pokud chci být lepší než ostatní musím do toho dát čas s řemeslníkem, chytat láhve, vyrobit si zlatou helmu a jít na to. Pokud jednoduše nemám chuť investovat čas do jiných povolání je to jen a jen moje chyba.

nejakytypek:content, mechaniky - ta hra uz aktualne nema co nabidnout v zanru mmorpg oproti konkurenci a je z toho zpatky graficky chat
navic v tom moderni kidi cheatuji a exploituji bugy, coz tu hru dela jeste nehratelnejsi


Na toto můžu napsat mňam. Jak jsem psal výše, je super že Fredy se snaží postupně preventovat před lidma co chtějí využívat bugů. Taky se snaží z té hry vyčerpat co jde po mechanické stránce, vše má ale své limity.
# 22.9.2018 8.57
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Co ti chybí na CH a proč ho nehraješ?

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.