Chmatákov online


Fórum – CH.T.S. (nábor)

Fórum » CH.T.S. » CH.T.S. (nábor) [zamknuto]

Palmer™
správce hry
Obrázek
Ve hře: THE Gangsta,Butcher
SZ
Zdravím všechny chmatáky,jak už název napovídá rozhodl jsem se nabrat jednoho nového CHTS.
Předchozí CHTS jsem si vybíral sám nebo s Fredym,ted máte možnost si podat přihlášku..
Nebudu vám dávat žádnej vzor,prostě to napište jak myslíte že to je pro vás nejlepší :)

PŘIHLÁŠKY PIŠTE PŘÍMO V TOMTO TÉMATU.

PŘIHLÁŠKY JSOU OTEVŘENÉ 3 DNY,UZAVÍRÁM JE TEDY 27.7. V 18:00.

NYNÍ DO TOHOTO TÉMATU BUDETE PSÁT POUZE PŘIHLÁŠKY,HLASOVÁNÍ BUDE PROBÍHAT PO UZAVŘENÍ PŘIHLÁŠEK,KAŽDÝ JINÝ PŘÍSPĚVEK NEŽ PŘIHLÁŠKA BUDE ODSTRANĚN A OCENĚN 20%+ WARN.

vítěz v hlasování se nemusí nutně stát novým členem,konečné slovo mají vždy správci
# 24.7.2018 18.42
Obrázek
Ve hře:
,THE Gangsta,PalmeR,BuTCHeR

Stránky: 1 2 3 4

Stigma
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Přihláška do CH.T.S.

Upřímně, nevím ani, co do přihlášky napsat. Ve hře mě každý zná pod nickem jako Stigma a nebo Stigmatika.

Už jsem Chtsačka byla, což většina lidí ví. Ačkoliv jsem se snažila všelijak dostat lidi do hry, dělala Q, i když jsem to jako CHTS dělat nemusela a chovala se spravedlivě ke všem hráčům, po zhruba půl roce už jsem to nezvládala, což někteří ví též. Chování hráčů vůči mě se horšilo a více si dovolovali, odráželo se od toho i chování mé, nezachovala jsem chladnou hlavu, jak bych měla, dávat Bany jsem nechtěla, protože jsem se bála, že Chmatákov by tímto způsobem o zbylé hráče přišel, nehrálo nás v té době totiž mnoho.. vždy jsem jen vykřikovala do větru a nebo dávala Np, popř. zabijela blasterem, na což nerada vzpomínám a stydím se za to. Přiznávám se, že jsem se nechovala správně, ale hodlám to se vším všudy napravit.

Dále bych chtěla napsat, že mám dost rozumu a i věk na to, starat se o hráče a trestat ty, kteří se chovají neúprosně.

Jedna z nejdůležitějších věcí, které bych jako CHTS ráda změnila, by byl průběh Q, na které se v poslední době valily stížnosti. Hráči dělali bordel a tak ne vždy dopadla naplánovaná zábava podle představ Chmazek.

Tresty na Chmatákově jsem od spuštění měla tuším 2, jednou od Fredyho (Np) za Afk skill, který ale nebyl úmyslný. Tehdy jsem usnula po noční směně u PC a měla jsem zapnutý Autoclick, vymlouvat se na to ale nechci, jelikož kdokoliv by se mohl vymluvit na cokoliv. Další NP jsem dostala od Burnera za to, že jsem ho hitla bleskem.

To je asi vše. Kdyby byly nějaké otázky, napište mi do Pmky nebo Editujte tuto přihlášku.

Přeji štěstí všem zájemcům



Naposledy upraveno: 24.7.2018 22.06

# 24.7.2018 19.09
Obrázek
RamachE
uživatel
Obrázek
SZ
Zdravíčko všem ;)

Určitě každý z vás ví kdo jsem ;)

Pro ty kteří nevědí jsem EmKo, Kali, EDisEK a tak dále (mé staré herní nicky)

Chmatákov hraji nějakou dobu (nevím přesně jak dlouho) zkušenosti mám dost, ve hře jsem pod jmény Ramach, Ediis … :)
Aktivní jsem denně, zkušenosti s postem zatím žádné nemám, dělal jsem několikrát jen chmazku… Vím jak se chovat ve hře, v NP jsem zatím nebyl, pravidla znám, vím jak se chovat...


Nevím co více říct, zná mě spousta lidi, ve hře mě zná každý díky WestSidu…
# 24.7.2018 21.09
Narodil ses takový jaký jsi, nedovol lidem tě změnit.
AsasaCZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vaša, Lovecký salám, Who
SZ Mail ICQ Skype
Zdravím lidičky jsem frajer a hlásím se do CHTS.
Nebudu tady vypisovat slohovky jak někteří...
Jen dodám to že jsem ve hře převážně když rádi skilite afk a já to miluji když vás mužu potrestat.
Nebudu psát jaké mam zkušenosti a jak dlouho hraji ...
S pozdravem Váša
# 25.7.2018 0.43
Jsem fajn....:-[
Twitch.tv/AsasaCZ
Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ
Zdravím, rád bych podal přihlášku do Chmatákovské policie a hlídat město Chmatákovské. Každý asi ví, kdo jsem.. Kdo neví, jsem dlouholetý hráč pod jmény Pluto, Froviel , Iberaf.. Momentální nicky ve hře za které nejvíce hraji je Froviel a iberaf za který jsem vůdce klanu Westside. Je mi 17 let, do práce zatím nechodím, jsem student.. Ve hře jsem poměrně často. Hlídal bych akfaře, Q pořádaný chmazkou a různé jiné prohřešky.
S postem mám zkušenosti z jiných předešlých serverů.

Užívejte léta a hezkého počasí.

Díky, s pozdravem Froviel
# 25.7.2018 11.18
BŮH
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
nijak převratně to nezvažuju ale když už by se tak stalo, tak bych rád vypomohl. moc jsem nikdy nemusel tvůj způsob správcování, ale chmatákov mi skrz dětství přirostl srdci a mile rád bych zas třeba byl součástí týmu, který se hře věnuje.
několikrát jsem byl součástí vedení nejhratelnějších neofiko serverů, primárně tedy jabka, kde bylo nejvíce hráčů. krátkou dobu jsem měl na starost samotné správcování zde, ale znechucením jsem se toho vzdal a snad i přestal nějakou dobu hrát.
jako hráč jsem byl vždy spíše outsider, ale v důležitějším postavení jsem si vždy udržoval nadhled a větší odbornost v samotném mém chování.
k 99% hráčům, kteří nyní aktivně hrají nechovám vůbec žádný vztah, takže bych ani nebyl proti nikomu zaujatý, nebo naopak bych nikomu nenadržoval, jak už je tady většinou zvykem.
to je asi tak vše, jen dodávám že s tím nijak nepočítám. ale když už hledáte nějakou výpomoc, myslím si že se svojí zkušeností se mohu mile rád nabídnout.
kdyžtak kontakt https://www.facebook.com/issahouf protože pmka na fóru mi blbnou.
yoyo
# 25.7.2018 19.03
 
MorfeusCZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Morfeus
SZ
Zdravím, rád bych si zkusil být chts.Nikdy jsem nebyl chts ale rád bych si to zkusil.Zkušenosti s právama mám.

Nick: Morfeus
Věk: 15
Něco o mně:
Jmenuju se Erik, bydlím v Moravskoslezským kraji.Chmatákov už znám od dětství, poprvé jsem ho spatřil když mi bylo 6.Dostal jsem se k němu díky mému bráchovi kterému moc děkuji, již už nehraje Chmatákov ale co už. CHTS bych chtěl být protože za poslední dobu co jsem si všiml tak se neuhlídali Questy, vidím afk hráče, hlídat aby hráči nebugovali nebo pomoct hráčům ohledně pár drobností. Čas na Chmatákov mám tak 3-4 hodiny.
Rád bych klidně byl v CHTS i na testovací dobu a pak by se dohodlo jestli mám zůstat jako chts nebo ne. To je o mě všechno co bych vám chtěl sdělit.

Přeju všem hodně štěstí ohledně náboru na chts.



Naposledy upraveno: 27.7.2018 21.24

# 25.7.2018 19.44
 
pan black
uživatel
SZ
Cusik, ja se taky hlásím. Jediny co muzu s klidem napsat je, ze vim jak se vypořádat se všema grázlama co porusuji pravidla. A taky mi neco říká, ze mám nějaký zkusenosti.



Naposledy upraveno: 27.7.2018 14.01

# 27.7.2018 10.54
 
MyaB
zablokován
Ve hře: GoNzY
SZ Mail
Zdravím, chtěl bych být CHTS
Jmenuju se Lukáš můj koníček je hraní her, vaření a přítelkyně.
Je mi 18 Let a pracuji jako kuchař
Ve hře jako takové jsem se na bojových povolání nechoval moc dobře, proto jsem začal hrát jen na řemdovi a začal se bavit více s ostatními. Jsem si vědom že ve hře už není tolik hráčů jako bývavalo proto kdyby někdo porušoval lehce pravidla nedostal by takový trest jako to bylo dříve.
Co nabízím: Hlavně aktivitu, chladná hlava, zkušenosti, hraní v pozdních hodinách (Kde je nejvíce afk skillingu atp.)
Přispívání na chod serveru.

Předem díky.
# 27.7.2018 10.58
 
E la Trabantos
uživatel
Obrázek
Ve hře: Diego
SZ
Predesla prihlaska byla z neznamych duvodu smazana. Dam tedy jeste jeden pokus. :-D
Ahoj, jsem Diego a rad bych se stal soucasti tymu. Jsem pripraveny davat pozor na to, aby se dodrzovala pravidla a na soutezich nebyl chaos. Priznam se ze mam vetsi zkusenosti s  bugovanim, a prave proto si myslim, ze jsem dobry kandidat. Jelikoz jsem zazil chvile, kdy si chmatakovska policie nevedela rady s bugovanim a pomáhal jsem ji. V tom si myslim ze je ma nejvetsi prednost. Jsem soudny, aktivni a komunikativni
# 27.7.2018 15.16
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
Například má přihláška, kterou jsem myslel vážně byla také smazána...
# 27.7.2018 16.28
 
pan black
uživatel
SZ
Hoši, to je tu klasika, dělá to Nice. Téma loterie mi musel Bio dvakrat odemknout, protoze tam smazal příspěvky a nesmyslně to zamknul i přes to, že obnovení toho tématu sklidilo úspěch. A vůbec, hodně se povídá ve hře, že lidem mizej příspěvky někdy dokonce i témata. Když je to trash nebo ot tak je to v pořádku, ale tady se ztrácí i kvalitní příspěvky. No každopádně pocitam s warnem ale tohle jsem musel klukům vysvetlit, sorry.

Btw: Perse přihláška taky fuč.
# 27.7.2018 17.10
 
Stigma
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Nice by přihlášky nemazal.. proč by to jako dělal? A Palmer o ničem prý taky neví, takže to musel být jedině Fredy. Ten dnes na forku byl a nikdo jiný mě fakt nenapadá (protože práva).
# 27.7.2018 17.30
Obrázek
Mister™
moderátor
Obrázek
Ve hře: _NiCe_
SZ ICQ

pan black:Hoši, to je tu klasika, dělá to Nice. Téma loterie mi musel Bio dvakrat odemknout, protoze tam smazal příspěvky a nesmyslně to zamknul i přes to, že obnovení toho tématu sklidilo úspěch. A vůbec, hodně se povídá ve hře, že lidem mizej příspěvky někdy dokonce i témata. Když je to trash nebo ot tak je to v pořádku, ale tady se ztrácí i kvalitní příspěvky. No každopádně pocitam s warnem ale tohle jsem musel klukům vysvetlit, sorry.

Btw: Perse přihláška taky fuč.




Mohl bys přestat psát věci který nejsou pravdivé ? To ze nemáš rad nemusíš šířit lži o mě téma je THE ne moje já se tu do ničeho nepletu tak přestaň házet špínu... to ze te nemám zrovna v lásce tak hned si prekladas ze to dělám já.. zamysli se nadsebou už prosím a nešiř o mě lži :)


//dodám jen pokud nejsi trosku hloupej tak sis mohl všimnout ze přihlášky kde kdo napsal par vět se smazali tak to asi není ode mě :) tak nebuď zaujatej na mě tak moc nevím kdo posledně dělal bordel na fóru a dostal ban iP zde na webu ;)
# 27.7.2018 17.32

Obrázek
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
co zas řešíte za hovna... smazal jsem svou konverzaci s hráčem kawai kterej prej končí... i když ve hře je ale tady má ban + jsem smazal jednovětné sračky od perse, emptyho a diega myslím

hrůza
# 27.7.2018 18.07
MartsX
uživatel
SZ Mail
Dobrej, jmenuji se Martin a rád bych si podal přihlášku na post CHTS
Věk : 16 let
Koníčky : Fotbal, detektor, PC.
Aktivita : 2-3 hodiny
Jméno ve hře : MartsX (Řemeslník)
Hrají, už asi 6roků, možná více.. Nikdy jsem nebyl na postu CHTS,Chmazky.. :)
# 27.7.2018 18.17
 

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » CH.T.S. » CH.T.S. (nábor) [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.