Chmatákov online


Fórum – Destro mi závidí účet na Chmatákov

Fórum » Stížnosti a problémy s hráči » Destro mi závidí účet na Chmatákov [zamknuto]

Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
Tímto upozorněním chci zároveň podat stížnost na Destroyera, protože je ve škole tak šikanovaný, že mi závidí i muj nick na Chmatákově a musí mi logovat na účty a zároveň je taková socka že mi musí vybírat banku.
Leze na účty více hráčů. Tato troska tráví na chmatákově 12 hodin denně, a myslím že by se měla více věnovat svojí hnusné přítelkyni. Proto navrhuji dočasný BAN IP.
Prosím jakýhokoliv správce o PM, kvůli změny hesla. Děkuji moc! :)



Naposledy upraveno: 27.8.2017 14.20

# 27.8.2017 13.39
 
  • nazor na destra
  • somálec6 hlasů, 67 %67 %
  • oschlina0 hlasů, 0 %0 %
  • marceli nechci policajty 1 hlas, 11 %11 %
  • ja brečim0 hlasů, 0 %0 %
  • dneska je valentyn2 hlasy, 22 %22 %
  • Celkem 9 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2 3

Ryan
uživatel
Obrázek
Ve hře: スカー藩主
SZ Mail Web
Palmere až budeš ve hře šla by provést změna hesla?

Chtěl bych mít takovou jistotu .. že se mi tam nikdo nedostane :)
# 27.8.2017 16.38
You’re too blind to see, this planet in a prison for the damned.
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
Poprosím pokud mi bude odblokován účet issa knife, který Destro bloknul také změnu hesla. Yoyo byla jen úschovna a už je stejně vybranej.
# 27.8.2017 16.43
 
wočko
uživatel
SZ Mail
Zaujíma ma či dostanem zmenu hesla....
Heslo som mal tažké -_-
# 27.8.2017 17.05
 
Palmer™
správce hry
Obrázek
Ve hře: THE Gangsta,Butcher
SZ
Hesla Destroyer zjistil nejspíš tak že někde vzal staré učty z jabka a zkoušel logovat.
Kdo chce měnit heslo napíše mi PM s učtem a novým heslem+na skype nebo FB totožnou zprávu jako do PM,tak ověřím pravost učtu.
Destroyer/Alakazam nebo jak to bylo má BAN IP.
# 27.8.2017 18.53
Obrázek
Ve hře:
,THE Gangsta,PalmeR,BuTCHeR
wočko
uživatel
SZ Mail
take heslo som urcite nemal nikdy na jabku ale oukej :) píšem pm o zmenu
# 27.8.2017 19.22
 
kuba 4ewer
uživatel
Ve hře: Kuba 4ewer
SZ
Tím pádem chci navrácení hesla na účet lvcasdurden, mám tam většinu peněz a věcí a nechápu proč mám změnu hesla, prosím o vyřešení.

S pozdravem,
Kuba 4ewer:-D
# 27.8.2017 19.31
 
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ

kuba 4ewer:Tím pádem chci navrácení hesla na účet lvcasdurden, mám tam většinu peněz a věcí a nechápu proč mám změnu hesla, prosím o vyřešení.

S pozdravem,
Kuba 4ewer:-D


Jak jsem psal. Zrovna nás dva otravoval Destro nejvíce rekillením v blue zóně (oživováním se přes druhý účtem po obraně) a následně když jsme ho psychicky deptali se na naše účty dostal buďto změnou hesla přes GM účet, nebo si heslo zjistil v tom údajném souboru z Jabka, kde byla databáze starých hráčů.
# 27.8.2017 20.03
 
MazafakaZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Destro,Mazafaka
SZ Mail Web

Palmer™:Hesla Destroyer zjistil nejspíš tak že někde vzal staré učty z jabka a zkoušel logovat.
Kdo chce měnit heslo napíše mi PM s učtem a novým heslem+na skype nebo FB totožnou zprávu jako do PM,tak ověřím pravost učtu.
Destroyer/Alakazam nebo jak to bylo má BAN IP.


Celkem by mě zajímalo jak moc asi inteligentní je fredy a nice když by si dali stejné heslo :D No je to váš názor ... A všichni moc dobře víme že Yoyo a Kuba4ever si to vymysleli a jestli to ještě nevíte .. Tak po dočtení té předchozí věty to víte . :D
Yoyo : Jak jsem psal. Zrovna nás dva otravoval Destro nejvíce rekillením v blue zóně (oživováním se přes druhý účtem po obraně) a následně když jsme ho psychicky deptali se na naše účty dostal buďto změnou hesla přes GM účet, nebo si heslo zjistil v tom údajném souboru z Jabka, kde byla databáze starých hráčů.
Strašně moc jste mě deptali no :D Až jsem z toho byl psychicky vyřízen :D Musel jsem do nemocnice na psychiatra :D :D :D Nech si těch svých ,,vtípků´´ :D Asi jde vidět koho kdo vydeptal :D Že až z toho jste šli brečet na forum :D
# 27.8.2017 22.27
Obrázek
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
Nemám momentálně zapotřebí si něco vymýšlet/dokazovat zrovna tady ve hře, narozdíl od tebe, který 5 hodin stalkuje účty Kuby4ewer, který zrovna skillí, aby jsi ho mohl oxidovat, rekillovat apod. Ve hře jsi se strašně oháněl účtama, jak už si nelognem atd. Není to tvoje zapírání celkem zbytečný? Sám Mister viděl že jsi na tom účtu loglý byl, tak nepiš že jsem si něco vymyslel.
Alespoň napiš nějaký rozumný argument, když už se snažíš sám obhájit/zapřít to co jsi dělal.

I kdybys to nebyl zrovna ty, myslím že ban máš oprávněně. Prudit a podělávat hráče v zónách kde platí obrana tím, že se neustále oživuješ přes druhý účet je otravné víc než dost a je to jeden z důvodů proč je na serveru 10 aktivních hráčů místo 100. Potřebuješ si vyčistit hlavu, pokecat s nějakýma normálníma skutečnýma lidma venku abys nemusel 12hodin číhat na blbýho řemeslníka s vipkama v equipu než logne.
# 27.8.2017 23.09
 
MazafakaZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Destro,Mazafaka
SZ Mail Web
Ahá já nic ani zapírat nemusel, jediný kdo je zabanovaný jsi ty, tak nevím proč vůbec píšeš tyhle nesmyslný věty :D No nic jdu naštvat další ..... jako jsi ty :D :D Ahoj
# 27.8.2017 23.16
Obrázek
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
Chápu že jsi mentálně oslaben, ale věnuj se prosím někdy i své ohavné přítelkyni, když už to nikdo jiný dělat nechce. Nevím proč píšeš něco o banu, ten jsem dostal od tebe když jsi byl na GM účtu a už ho nemám. Prosím moderátora o uzamčení. Administrátoři už problém vyřešili, tak doufám že bude tenhle yzo rider potrestán.:-)
# 27.8.2017 23.22
 
Mister™
moderátor
Obrázek
Ve hře: _NiCe_
SZ ICQ

Miami:
I kdybys to nebyl zrovna ty, myslím že ban máš oprávněně. Prudit a podělávat hráče v zónách kde platí obrana tím, že se neustále oživuješ přes druhý účet je otravné víc než dost a je to jeden z důvodů proč je na serveru 10 aktivních hráčů místo 100.




Myslím že tohle nedělá jenom Destro jelikož to dělá plno hráčů.. a kdyby se tohle mělo dávat zaslouženě bany tak by tu nehrál nikdo :)

Další věc k čemu si chci vyjádřit

Jinak myslím že Destro to neudělal jelikož hraje už nějakou dobu na serveru sice už má par banů díky WPE ale zvláštní je že za tu celou dobu nelognul na můj acc a najednou jsi začal jsi hrát ty Yoyo a ta tvá banda a je na serveru bordel :-) btw. Dostali jste ban a najednou mi psal Bum (bývalej majitel serveru jabka) takže pokud nevymazal všechny účty co byly na jabku tak zkusil moje heslo který jsem tam měl, tak to zkusil tady na mém acc to heslo co jsem měl dříve na jabku
(jinak ted mám všude jiný heslo takže je to už v klidu ) a došla ke mě informace ohledně tebe Yoyo že jsi měl téměř celou banku perel takže myslím že Fredy ví co dělá ale jak píšu to si myslím já ale 100% bych tomu nevěřil že byl Destro :-)
# 28.8.2017 0.09

Obrázek
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
xD to je fraška!

mimochodem, nikdy jsem neměl stejné heslo s nikým :D a nikdo mi na učet nelogl tak nezkoušej chytračit pinďo <3
# 28.8.2017 7.48
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
Já nikde nepsal že jsi měl s někým stejné heslo, to napsal až Destro, takže o tom očividně něco ví.
Doufám že se za chvíli budete zastávat i hráčů jako je Emko, Patas, Vrak apod.
Nevím jakou bandu myslíš Mistere, to co dělá například Bum je jeho věc, já hraju za sebe a je mi to úplně jedno co dělá nějaký z mých známých ve hře, takže prosím, buď tak laskav a nesrovnávej mě s nějakým Bumem, Lucasem, Gizmem, Spidermanem, Optimusem Primem nebo nosorožcem dvourohým.
Nevím co mají dokazovat perly. Na účtech mám sotva 400 tisíc. Spíš by mě zajímala Destrova plná banka VIP předmětů, i těch, kterých má být ve hře jen pár (2-3). Perly našlo více lidí. Jeden týpek mi dokonce nabízel prodat tečku nebo otazník.
# 28.8.2017 8.06
 
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
šak to bylo na destra, je vinen ořežu mu žalud do špi čky
# 28.8.2017 8.47

Stránky: 1 2 3

Fórum » Stížnosti a problémy s hráči » Destro mi závidí účet na Chmatákov [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.