Chmatákov online


Fórum – spiznosti na palandu clena chmakuzy

Fórum » Archiv » Stížnosti a problémy s hráči » spiznosti na palandu clena chmakuzy

Pohy,cz
uživatel
Obrázek
SZ
jak jiz tu uz nekolikrat bylo ze palanda jako clen chmakuzy nejen jednou pomahal killerum v bojich a bezduvodne killoval ostatni aby pomohl svym kamaradum killerum se o5 vraci do starych koleji...dnes pred nekolika malo minutama jsem byl ja jako arni a plno dalsich ve 4.meste kde sme se staveli killerum...pri cemz tam po chvili logl i palanda a kdyz se killeru seslo trochu vice v jedne skupince tak se palanda jako clen chmakuzy pridal a jako na potvoru sel se svyma kamaradama killerama do me a nekolika dalsich...jako clen chmakuzy by se nemel chovat jako killer mel by zabranoval rekillum a nemel by bezduvodne killovat..ale jak jiz bylo receno palanda byl je a vzdy killer bude...takze bych to chtel zakoncit tim,ze by mel byt palanda zase vyloucen z chmakuzy a to tak ze natrvalo...
# 4.4.2008 16.00
Já jsem zákon

Stránky: 1 2

Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Takže ty si šel proti killerům jo?! tak to bys měl jít proti sobě 3-( Ve 4. jenom killujete a když vás musíme uklidnit tak si stěžujete!! a Jestli vám tak moc vadí, když nám pomůže CH.B.I. Vrak a Zahy.. prosti vám, tak to máte smůlu!!Oni možná killeří jsou ale v tu dobu nic nedělali a Pomohli nám!! tak proč by sme měli jít i proti nim?!
# 4.4.2008 20.16
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Pixee_obnova3
uživatel
SZ

Pala[Cz:nda]Bylo to na pomoc CHBI
svědkové: Kernoll , Ciby , FaboS

Killil sem ty co sou na black listu...


Jestli tomuhle říkáš chbi tak to potěž koště.. Kernolla beru v kildu. fabos taky.. ale Ciby..xD to je takovej dement..Jestli je normální že killujou ve 4. městě s polu s Vrakem Tak to je v klidu :)
# 4.4.2008 20.18
 

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Stížnosti a problémy s hráči » spiznosti na palandu clena chmakuzy

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.