Fórum » Screenshoty » Videa » Prezentace chmatakova
| kristyna uživatel Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† , | snažila sem se omluvám se Gizmovy ze sem ho napsala s Y pak dale ten konec sem mela vylepsit byl to muj privni pokus tak doufam ze me neukanujete snazila sem se hotl nejsem tak dobra mno tady : http://img532.imageshack.us/my.php?image=prezentacechmatakovanx0.flv |
|---|---|
| # 25.1.2008 17.36 |
| opice uživatel | super ale proc to neni na webu ? |
|---|---|
| # 25.1.2008 17.38 | |
| DJ Miky webmaster | Protože jsem jí k tomu napsal celkem dlouhý seznam připomínek, které by bylo záhodno opravit před umístěním na web. |
| # 25.1.2008 17.39 | I'm amazed how damn low people can go by only being themselves... www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg |
| zoro uživatel | hmmm goood kristy ! zas ty tys delali i ryby ne ? a co ty houby ? das to do fora ? jooo goooddddddd neni to jen stupidni killovacka jako vsechny videa na youtube goood a nerikam to jen protoze sem tvuj bratranec ! |
| # 25.1.2008 17.39 | |
| kristyna uživatel Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† , | ano opravim to co nejdrive hlavne pravopis ! |
| # 25.1.2008 17.40 | |
| Retro Chmakuza Ve hře: Dlouho sem nehrál(Nechci) | njn de to je to supr ale pšt |
| # 25.1.2008 17.43 | ![]() |
| .Jerry. uživatel Ve hře: Corrupt | ME by jste taky mohli pochvalit ![]() Ja na tom taky spolupacoval a hlavne se ji dal na to ten program protoze to chtela delat v microft paint jinak to je jeji napln ja trocu vypomoh ![]() jinak se mi to taky libi ale tech par uprav jak rek miky by se tam fakt bodlo |
| # 25.1.2008 17.43 | |
| Vodvik uživatel Ve hře: Vodvik | Hmm…nic moc. |
| # 25.1.2008 17.44 | ![]() |
| kristyna uživatel Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† , | jerry pomohl hodne je skromny a taky dekuji duchovy za screny asi 3 az budu delat opravu tak to trochu vylepsi a napisu na foru kdo by mel dobry zybyvn nebo proste super screnn tak pls poelste ! |
| # 25.1.2008 17.45 | |
| big smoke uživatel | Nic moc teda. Kupa obrázků, málo textu, chyb jak maku a Gizmo s Y, no coment! A ta písnička, už je ohraná...
|
| # 25.1.2008 17.46 | ![]() ![]() ![]() |
| .Jerry. uživatel Ve hře: Corrupt | KRisti zas tak moc sem nepomoh![]() |
| # 25.1.2008 17.46 | |
| realias uživatel Ve hře: Plánuju začít... | Je to moc pěkný líbí se mi to!![]() |
| # 25.1.2008 17.47 | |
| .Jerry. uživatel Ve hře: Corrupt | Chystame jeste lepsi s Vice textu aji z videi.... |
| # 25.1.2008 17.49 | |
| Vodvik uživatel Ve hře: Vodvik | Radil bych vám, nedělejte z toho demonstraci přechodů… |
| # 25.1.2008 17.52 | ![]() |
| kristyna uživatel Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† , | jj a taky na jinou pisen ale jakiu napiste navrhy kamos mi poslala rao na chmat kterej sem nahral ale je sprostej jinak by tam byl ![]() Vodvik co se týče tebe mi sme to delali po 1 a radi a vylepsime to ale tak se ukaz ty jak si udelal veci neznam te a nv ale to so vzdy rad porady ![]() |
| # 25.1.2008 17.52 | |
| martyks mod. a CH.T.S. Ve hře: martyks | no jako nic moc tohle dokaze udelat v movie makeru nebo necem podobnem skoro kazdej ale snaha se ceni ![]() |
| # 25.1.2008 17.54 |
Fórum » Screenshoty » Videa » Prezentace chmatakova
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.