Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » čepice z chmatu [zamknuto]
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | takže jsem vystříhal čepice ale zatim je to 1.část ještě musim dodělat ![]() ![]() |
|---|---|
| # 19.1.2008 15.36 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| martyks mod. a CH.T.S. Ve hře: martyks | no tak proc sem davas za kazdou cenu neco co nejni dokoncene ![]() |
|---|---|
| # 19.1.2008 15.36 | |
| durda72 zablokován Ve hře: durda72 | To je nadherný![]() |
| # 19.1.2008 15.37 | ![]() |
| crawler zablokován Ve hře: f!€rc€_SHUKIE, Chief_D.D. | Pěkný, ale jak řekl martyks.. |
| # 19.1.2008 15.45 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | aby me nekdo nepredbehl ![]() |
| # 19.1.2008 15.50 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| Maniak10 moderátor Ve hře: Maniak10 | Aspire:pekné![]() |
| # 19.1.2008 16.19 | |
| Mernik uživatel Ve hře: nehraju kvuli killerum! | super jeste itemy ![]() |
| # 19.1.2008 16.46 | Vsechny normalni lidi mam rad ale mam tu vzkaz pro durdu a maka:STE ZASRANI ZMRDI A KUREVSKY ME SERETE VY ZMRDI ANI NEVITE CO PISETE TAK SI VYLIZTE PICU! |
| Onkuty uživatel | Já mám na svém počítači všechny itemy čepky všechno ! co je veře od krajiny chmatáky až po věci čepice zbraně a prostě vše. ´Dělám sněmy animace do chmatu už jich mám 57 až jich budu mít 100 pošlu je mikymu jestli je nedá na web mezi animace ! |
| # 19.1.2008 16.53 | 1. Černí baroni: "Jestlipak si myslíte, soudruzi, že to přežil? No přežil, protože mu to politicky myslelo, vy šmejdi!" 2.Černí baroni: "Čo bolo, to bolo, v pätnáctém století jsem též nebyl majorom a terazky hej!" 3.Černí baroni: "...samopal má kadenci: ta ta ta ta ta, a někdy i mnohem rychlejší..." 4. Černý Petr: "Ahój - hoj, slyšíš to jo?" 5. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Šak je to sladké jak hovno z nutrie." 6. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Děláte machry a hajzl máte na chodbě!" 7. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Já mám takový hlad, že nemám s kým spat." 8. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Jak se to ty kur.. šikmooké dozvěděli, že mám cihelňu?" 9. Dobrý voják Švejk: "Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande. (Celý český národ je banda simulantů)" 10. Dobrý voják Švejk: "A přece jdu do Budějovic!" 11. Dobrý voják Švejk: "Vy znáte paní baronku? Je to moje nevlastní matka, v outlým věku mě pohodila." 12. Dobrý voják Švejk: "Co blbnete, dyť jsou tady lidi!" 13. Ecce Homo Homolka: "Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž." 14. Hogo fogo Homolka: "Já jsem si ty prsa musel holit, dokud si mě nevzala, ovšem pak jsem se na to vyfláknul.".. 15. Hogo fogo Homolka: Vy povídejte, vy jste z Prahy! 16. Hogo fogo Homolka: "Ten se chechtal jako blázen: Ha ha ha!" 17. Homolka a Tobolka: "Až budeme nahoře, to teprv budou panoramata!" 18. Hoří, má panenko: "On se tam stejně dívá. No nedivte se, dyť mu hoří barák..." 19. Hoří, má panenko: "Kdo si nenakrad, musí to brát, jako že nevyhrál." 20. Kulový blesk: "Nemáte někdo zájem o dobrou brazilskou kávu?" 21. Kulový blesk: "To je ale pěkná půdička... ta se vám povedla pane Knotek, to jsem sama ráda." 22. Kulový blesk: "To mělo všechno čistě umělecký platonický ráz. Anička, ta měla na zadečku takovou velkou roztomilou pihu." 23. Kulový blesk: "Máňa říkala, že to není směroplatný." 24. Jak básníci přicházejí o iluze: "Nejradši mám takový, co nenosej prsenky." 25. Jak svět přichází o básníky: "Doporučuji studenou sprchu a tření končetin a celého těla froté ručníky." 26. Jako jed: "Zítra mám stání. Když já mám stání dneska..." 27. Jáchyme, hoď ho do stroje: "Neber úplatky, neber úplatky..." 28. Jáchyme, hoď ho do stroje: "Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje pivo?" 29. Knoflíkáři: "Neřeš, nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej." 30. Kolja: "Nikam neuběgáj a normálně zůstaň v metró... konec hlášení v ruském jazyce." 31. Kolja: "Manželka je Radek..." 32.Léto s kovbojem: "Já znám široko daleko všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl." 33. Limonádový Joe: "Kakaová skvrna velikosti Mexického dolaru!" 34. Limonádový Joe: "Já se vrátím a nebudu sám Dougu Badmane, se mnou přijde zákon." 35. Marečku, podejte mi pero: "Hliník se vodstěhoval do Humpolce." 36. Marečku, podejte mi pero: "Metelesku blesku!" 37. Marečku, podejte mi pero: "Nepotěšil jste mě, ani já vás nepotěším." 38. Marečku, podejte mi pero: "Sem si dovolil... na ukázku ze své zahrádky pár švestiček." 39. Na samotě u lesa: "To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou." 40. Na samotě u lesa: "Týý..týý.. ti vypadají." 41. Na samotě u lesa: "Děda je hodný, ale překáží nám." 42. Obecná škola: "Slovan jsem a Slovan budu! Až jindy Lakatoši." 43. Obecná škola: "A jiný kruhy nemáte? Kreténi!" 44. Obecná škola: "Je-li ruka nastřelena, tak v žádném případě." 45. Pelíšky: "Šukání je pro děcka. Chlapi si vypijou..." 46. Pelíšky: "Kde udělali soudruzi z NDR chybu?" 47. Pelíšky: "Jsou tady Rusové! Tak jim řekni, že hned přijdeme. To je vůl, ten Boris." 48. Postřižiny: "Nudíte se? Kupte si medvídka mývala." 49. Pupendo: "Tak z toho nedělejme aféru, onanoval každý..." 50. Pupendo: "Repráky here, dráty here, kazeťák here... I am going, I am playing.. a to je zakázaný, jo." 51. S čerty nejsou žerty: "Tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil." 52. S tebou mě baví svět: "Prdí taky hadi?" 53. Samotáři: "Co to je za muziku? To je státní hymna, ty vole." 54. Samotáři: "Tys nás zapálil? Nezapálil. Dyť hoříme!" 55. Samotáři: "To je Dubrovník?" 56. Slavnosti sněženek: "To zas bude v álejích nablito." 57. Slunce, seno a pár facek: "Inženýrka, to je něco, auto má z Tuzexu, peněz jako šlupek..." 58. Slunce, seno, jahody: "Tu přední nohu budeš jíst, že se budeš divit." 59. Tajemství hradu v Karpatech: "Čórtův hrád? Tam strašá!" 60. Tajemství hradu v Karpatech: "Bitvu jsem presrál, ale dobro sa vyspál!" 61. Vesničko má středisková: "Jeď do Pelhřimova a prohlédni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš." 62. Vesničko má středisková: "Na funkci to vliv mít nebude. To jako na funkci rostlináře?" 63. Vrchní, prchni: "Stěrače, stírají, klakson troubí..." 64. Vrchní, prchni: Já jsem inženýr Králík... Ježiš to je hrozný, takhle se střískat za bílého dne." 65. Vrať se do hrobu: "Vrať se do hrobu!" |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | a co jako? |
| # 19.1.2008 16.53 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| LUS uživatel Ve hře: SpideR-X2,Imrer | Nice!Pěkně ořezané!! |
| # 19.1.2008 17.52 | Elita je již uzavřená! |
| big smoke uživatel | LUS: Normálně. ![]() |
| # 19.1.2008 18.04 | ![]() ![]() ![]() |
| Mernik uživatel Ve hře: nehraju kvuli killerum! | Onkuty tak to všecho dej do bílého pozadí a uveřejni to na foru ne? |
| # 19.1.2008 18.07 | Vsechny normalni lidi mam rad ale mam tu vzkaz pro durdu a maka:STE ZASRANI ZMRDI A KUREVSKY ME SERETE VY ZMRDI ANI NEVITE CO PISETE TAK SI VYLIZTE PICU! |
| ING uživatel Ve hře: Dříve CAMEL ted nic =) | blacku jak se tak koukám a vyprd ses na komixi (to je dobře bez urážky) a začal dělat kroniky a náké věci které umíš u tohodle se drž seš v tom dobrej |
| # 19.1.2008 18.12 | |
| honza44 uživatel Ve hře: Už nehraju.. | ![]() Nějací choboti, kulas a mé 2 skiny |
| # 19.1.2008 18.25 | ![]() |
| Fumaster zablokován | Ale jo f poho akorát by jsi to mohl dávat do jednoho topicu a ne dělat furt novej... |
| # 19.1.2008 18.28 | |
| Mernik uživatel Ve hře: nehraju kvuli killerum! | jak si chtel fotbalistu davidoff tak tady sem udelal ronaldina ale jeste ne zepredu ani zezadu ![]() |
| # 19.1.2008 18.53 | Vsechny normalni lidi mam rad ale mam tu vzkaz pro durdu a maka:STE ZASRANI ZMRDI A KUREVSKY ME SERETE VY ZMRDI ANI NEVITE CO PISETE TAK SI VYLIZTE PICU! |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » čepice z chmatu [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.