Chmatákov online


Fórum – Skiny na nelegálnom server

Fórum » Diskuse mimo mísu » Skiny na nelegálnom server

Hueyowich
uživatel
SZ
Zdravím na nelegálnom servery http://www.ulozto.sk/xvqpnEye/826-old-server-rar si nastavujú všemožne skiny pár screenov tu :

http://prntscr.com/4hfqq7
http://prntscr.com/4hfrac

účty ktoré spamujú odkaz na ten server tu na offíku : Vousek a Dede

Peace.
# 28.8.2014 23.05
 

Stránky: 1 2

Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
je to BUM :D zase se snaží bejt hustej... ale nic moc :D
# 28.8.2014 23.11
Hueyowich
uživatel
SZ
Dela to Index neviem či Bum je Index ale poriadne som ich potrolil a menia si mená na 1 písmenné aby sa nedalo nabug práva. :D
# 29.8.2014 1.23
 
Vousek
zablokován
SZ
Vousek? Si sprostý jak nekoho jen tak obvinujes,zamysli se nad sebou.Peace boy;-)
# 29.8.2014 2.21
 
sensi2k9
uživatel
Obrázek
Ve hře: sensiok, Royal
SZ
Můžu potvrdit, acc dede tohle spamoval.
# 29.8.2014 4.18
Born with nothing, die with everything
Vibuf
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vibuf
SZ Mail Skype
Alespon někde kde si mužu zahrát a nebudu se nudit :)
# 29.8.2014 13.48
MY NAME IS ANNA PAVLOVA!
Pixee_obnova3
uživatel
SZ
Dede a kdo ještě teda?
# 29.8.2014 19.14
 
Hueyowich
uživatel
SZ
Já som videl len účty Dede a Vousek.
# 29.8.2014 19.25
 
Pixee_obnova3
uživatel
SZ
Dede a Vousek - stejná ip. (i na fóru měl stejnou ip :D)
Smazal jsem mu všechny účty, dostal ban ip a ještě mu dám ban tady + jim to tam budu shazovat :D.
# 29.8.2014 19.41
 
Hueyowich
uživatel
SZ
Já jsem hledal ten program na shazovaní jen ste to odstranili linky na stažení ... :D ..tak sem to tam aspoň trochu zabugoval ale dali si 1 pismenné jména a byl sem nahranej :D ...
# 29.8.2014 19.58
 
Vibuf
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vibuf
SZ Mail Skype
Pixee je vidět, že neuneseš lepší server( i když nelegální). Chodí tam více lidí a je tam více zábavy. Když už jsme u toho shazování, kdyby tobě někdo shodil server, řešíš to přes soudy nebo co jste psali. Taky mi příjde smutné, že někomu mažeš acc + banuješ ip. Prostě je vidět, že jsi asi nevyrostl a furt máš takové nutkání, že když je někdo v něčem lepší, musíš ho potopit. Pokud vím hraje tam i Sonny a to je co říct( pokuď je pravý ). Taky bych nebyl rád kdyby mi někdo nosil skin. Myslím si že by se to dalo pořešit rozumě a ne jako děti. Tímto příspěvkem nechci vyvolávat hádky a nebudu odpovídat na urážlivé odpovědi .
PS: Pixee zamysli se 3-( + jeto můj názor a je smutné, že za svuj názor asi dostanu taky BAN IP
# 30.8.2014 9.53
MY NAME IS ANNA PAVLOVA!
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Lepsi?:D jak dlouho ten server jede?:) urcite to nebude vic, nez mesic .. za ten mesic udelate miliardu q, rozdate tunu veci a co pak? Myslis, ze to bude nekoho bavit?:D rekni mi, proc si neumite zajit zabavu sami? Jit s bandou drtit druhou bandu jen tak pro zabavu .. a je furt q a cekat, az ti gm donesou veci az pod nos .. kdysi byly kill q, kde si utratit 30k a dostal si odmenu 40k, ale neremcal si, pac si byl rad, ze neco bylo :) .. ale hrajte si na tom super zabavnem serveru :))
# 30.8.2014 10.01
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Vibuf
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vibuf
SZ Mail Skype
Nejde mi vůbec o chk nebo tak. Ve čtvrtém je milion lidí a na ofíku? pffff max 2, 3 a to je co říct. Lidem se líbí, že mají dost chk a nebojí se o své věci. Hele ty qesty ty jsou super( Na ofíku jsem neviděl ani nepamatuji PVP ) Taky kdo by chtěl chytat miliardu hodin, jen aby mohl chytit lahvičku :D Zase chápu, že někoho to baví, ale já u toho nebudu trávit tolik hodin promrhaného času. Taky když už chytáš a odejdeš( je to asi 2 měsíce do zadu) Dostal jsem Np nikdo mi nesundal rybaření. Já se mezitím vytěžil a doskillil rybaření na 100% ejhle a oni mi ho teprve po třech dnech sundali. Dále jsem to řešil na forum co se stalo. Když jsem podal stížnost Pixee mi to smazal a dostal jsem 50% + mi napsal do PM neco ve smyslu: Já tě naučím. Toto jsem mu nikdy nezapomenul , takové nerovnocené chování. Chci tím říct, že tu nemá smysl hrát, když pixee nadržuje CHTS a neuzná jejich chybu.
# 30.8.2014 10.20
MY NAME IS ANNA PAVLOVA!
Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Lol jasně že by to řešil soudem, protože tohle je jeho server. On ho má legálně a když mu ho někdo shazuje, tak tím škodí nejen jemu, ale i celé komunitě. Vy ho využíváte nelegálně, nemáte ani tolik poctivosti, aby jste si ho koupili, když už chcete svůj server. Bez svolení stáhnete něčí hru, využíváte ji a pak tu argumentujete tím, že Pixee neunese lepší server. Wtf? Zamysli se nad tím, co děláte vy, než zase začnete napadat někoho jiného.
btw. takových serverů už tu bylo a kde jsou teď? A ofik jede pořád dále. :)
# 30.8.2014 10.29
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

Vibuf
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vibuf
SZ Mail Skype
Jasně lístku, ale proč to nepořešíte nějak normálně. Musíte to shazovat. prostě se mi to zdá dětinské řešení :D Chápu jednu i druhou stranu, ale myslím že najdete nějaké rozumné řešení.
# 30.8.2014 10.33
MY NAME IS ANNA PAVLOVA!
Pixee_obnova3
uživatel
SZ
Vibuf, píšeš sračky, ani to nečtu, stačilo prvních pár vět :D 826, lepší.. jseš jen další 15ti letej kid co ví hovno, NEOFIK PROSTĚ NIKDY NEBUDE, už se s tim smiřte, jasně jsme to s Gizmem psali, NIKDY! a pokud jo, tak se to bude prostě pořád shazovat - opět není problém aby se udělal program, kterej když spustíte tak to hned spadne, koupim doménu, zase to zveřejním jako tenkrát - anti-jabko.eu a budete mít po, komunita se prostě nebude dělit a nehodlám to víckrát psát.

a btw, za ty tvoje hlody tě jdu zabanovat, ahoj
a btw2, 15ti letej zmrd co si v životě ani na rohlík nevydělal mě bude řikat že jsem děcko? celkem mě tihle kluci bavěj..



Naposledy upraveno: 30.8.2014 10.53

# 30.8.2014 10.33
 

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse mimo mísu » Skiny na nelegálnom server

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.