Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmatákov userbar´s [zamknuto]
| Maniak10 moderátor Ve hře: Maniak10 | Zozbieral som Chmatákovské userbary(tie ktoré som našiel):![]() Fan userbar´s: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pre adminov,moderátorov... : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Userbary klanov a organizácií: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Userbary leaderov: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatné userbary: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osobné userbary: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stop tělíčkům: Neanimované: Animované: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Štatistiky: Fan userbar´s:27 userbarov Pre adminov,moderátorov... :4 userbari Userbary klanov a organizácií:13 userbarov Userbary leaderov:7 userbarov Ostatné userbary:23 userbarov Stop tělíčkům:6/4 Spolu:95 userbarov ![]() Video:Ako spraviť userbar Download linky: http://uloz.to/131653/ako-spravit-userbar.rar http://www.clubpenguin.wbl.sk/ako_spravit_userbar.rar ![]() Návod ako vložiť userbar do podpisu: (Pre MF) 1.Kliknite pravým tlačítkom na obrázok ktorý chcete mať v podpise a vyberte možnosť "Kopírovať adresu obrázka" 2.Kliknete na "Můj profil" 3.Doplňkové informace>Podpis 4.Kliknite na ![]() 5.Do kolónky Podpis sa Vám pridajú tagy IMG 6.Kliknite medzi ne a dajte CTRL+V 7.Kliknite na "Uložiť zmeny" Návod ako vložiť userbar do podpisu: (Pre IE6) 1.Kliknite na UB ktorý chcete mať v podpise a vyberte možnosť "Vlastnosti" 2.Nájdite kolónku "Adresa" a skopírujte jej obsah 3.Kliknite na "Můj profil" 4..Doplňkové informace>Podpis 5.Kliknite na ![]() 6.Do kolónky Podpis sa Vám pridajú tagy IMG 7.Kliknite medzi ne a dajte CTRL+V 8.Kliknite na "Uložiť zmeny ![]() Posledný pridaný userbar: ![]() ![]() Toto boli userbary ktoré som našiel keď máte ešte niake tak ich sem pošlite ![]() Keď chce nietko userbar nech napíše sem do fóra.Keď chcete userbar pre klan tak ma na to upozornite! História editov ![]() EDIT:Vyčistil som EDITi EDIT2: Pridal som userbar "Rapkiler" robený na požiadavku EDIT3: Pridané 2 fan userbari (mojej výroby) a userbar Chmatkomiksy S.R.O. EDIT4: Pridaný ďalší userbar EDIT5: Pridal som userbar "Chmatákov aukce member" EDIT6: Pridal som userbar "Chmatákov aukce leader" EDIT7: Odstránil som Quotovanie EDIT8: Vytvoril som userbar Starwars watcher EDIT9: Pridané 3 nové userbari a návod ako si dať userbar do podpisu pre IE6 EDIT10: Pridaný jeden nový userbar a "Posledný pridaný Userbar" EDIT12: Pridaný userbar Kat komisár EDIT 13: Pridaný userbar Chmakuzy a Gizmík fan EDIT 14: Aktualizované userbary:Big Daddy fan,Chmazka member a Chmazka leader EDIT15: Pridané dva nové userbary
|
|---|---|
| # 18.12.2007 19.27 |
Stránky: 1 2 3 4 5 … 17 18 19 20 21 22
| Jirekcz moderátor | Ano, typický vlezdoprdelka... |
|---|---|
| # 13.5.2008 20.24 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| Mernik uživatel Ve hře: nehraju kvuli killerum! | Jirekcz moje slova jinak já mám rád jen gizma a biga ale jejich fany nemam. |
| # 19.5.2008 19.16 | Vsechny normalni lidi mam rad ale mam tu vzkaz pro durdu a maka:STE ZASRANI ZMRDI A KUREVSKY ME SERETE VY ZMRDI ANI NEVITE CO PISETE TAK SI VYLIZTE PICU! |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | A kde je můj Userbar? ![]() |
| # 23.5.2008 20.54 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
| Mystics uživatel Ve hře: BaJ[i]ReK | ![]() ![]() Udělal sem novej userbar a tamten sem opravil!!
|
| # 23.5.2008 21.35 | |
| montik zablokován Ve hře: LEGRANDE,MOSKOMOR | me to nejde vlozit pod ten svuj obrazek nejde mi to nejak skopirovat poradte pls.. ![]() |
| # 14.6.2008 10.00 | ![]() MRTVEJ DEMENT DOBREJ DEMENT ![]() ![]() |
| Mystics uživatel Ve hře: BaJ[i]ReK |
Klikni na ten userbar parvím a dej zkopírovat adresu obrázku a pak to vlož do tvého profilu. ![]() Ještě sem udělal novej bárek userbárek tady je. ![]() ![]() |
| # 25.6.2008 14.38 | |
| łPłett uživatel | Kdybych měl počítat kolik je tam mích neodpočítal bych se,ale Maniakovi se nevtírám snima.Není to žádna prde*,to hlídat jeslti není nový. |
| # 25.6.2008 21.02 | Jackass The Lost Tapes ![]() http://www.youtube.com/cop15 |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Tak jsem udělal pro mé fanoušky userbar ![]() s názvem----Aspire fan ![]() ![]() img440.imageshack.us/img440/5917/aspirefanjo3.png |
| # 26.6.2008 20.01 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| hamster uživatel Ve hře: Hamster | GOOD |
| # 26.6.2008 20.55 | since 2007 |
| Ex-Matty uživatel Ve hře: Pietro,Vash The Stampede | Ja jich tu mam taky par...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| # 27.6.2008 9.24 | |
| montik zablokován Ve hře: LEGRANDE,MOSKOMOR | poslete mi prosím nekdo program na tvoreni usebaru nebo udelate pro me chtel bych tam nakyho pankaca kterej sprejuje po zdech pls jestli by bylo mozny ![]() |
| # 27.6.2008 9.35 | ![]() MRTVEJ DEMENT DOBREJ DEMENT ![]() ![]() |
| Ex-Matty uživatel Ve hře: Pietro,Vash The Stampede | Mozny by to bylo no ![]() |
| # 27.6.2008 10.13 | |
| hamster uživatel Ve hře: Hamster | kdo chce udelat userbar at mi napise na PM |
| # 29.6.2008 8.12 | since 2007 |
| montik zablokován Ve hře: LEGRANDE,MOSKOMOR | tady pridavam este jeden usebar pro fanoušky : ![]() ![]() |
| # 29.6.2008 8.16 | ![]() MRTVEJ DEMENT DOBREJ DEMENT ![]() ![]() |
| hamster uživatel Ve hře: Hamster | maniaku mel bys tu udelat neco pro kimixi apod. |
| # 29.6.2008 8.41 | since 2007 |
Stránky: 1 2 3 4 5 … 17 18 19 20 21 22
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmatákov userbar´s [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.