Chmatákov online


Fórum – Komunikace se správci

Fórum » Komunikace se správci » Komunikace se správci [zamknuto]

Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Ahoj,
jelikož se mně i Pixeemu množí v poště totálně nesmyslné PMka a pak si stěžujete, že jsme vám neudělali to či ono, rozhodl jsem se sepsat tohle téma. Bohužel Pixee ani já nejsme schopni sedět tady celé dny a vyřizovat vaše problémy či přání ve hře. Tak si to všichni zjednodušíme pár "pravidly", které vyřízení vašich přání značně uspíší.

- Předmět: Do něj napíšete pár slovy co potřebujete (např. změna hesla, skin a pod.). Předměty jako je "Ahoj", "pls" a pod. budu ignorovat.

- Text zprávy: V pár větách napíšete co potřebujete. Pokud jde například o změnu hesla, tak mi pošlete jméno účtu, staré heslo a nové heslo. Pokuste se psát rovnou k věci. Když napíšete "ahoj" a já než vám odepíšu (jelikož prvně vyřizuji zprávy s konkrétní prosbou), tak uběhne zase nějaký ten den.

- A v neposlední řadě, pokud vám hned neodepíšeme, tak se nás pokuste nespamovat dalšíma a dalšíma zprávama a hlavně kvůli tomu nezakládejte nové vlákna. Ke všemu se průběžně dostaneme tak mějte prosím trpělivost.

- No a pokud nás chcete jen pozdravit nebo pokecat tak si pište co chcete. :))

Jestli vám přijde, že je to moc přísné tak věřte, že probírat se denně 50 PMkama, kde z toho 90% je plsování a nekonkrétní prosby, není nic moc příjemného. Pak se nemůžete divit, že se některé vaše zprávy ztratí.

Je mi jasné, že se tím pravděpodobně téměř nikdo řídit nebude, ale za každého člověka co nám usnadní práci, budeme rádi.
# 5.8.2014 10.58
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

K tomuto tématu zatím nejsou žádné odpovědi.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.