Chmatákov online


Fórum – chobot

Fórum » Archiv » chobot

ShockWaveCZ
uživatel
Obrázek
SZ
Čau,
nezdá se mi, že je chování chobotů ve hře v pořádku
Jednou jsem prošel kolem hnědého chobota ve lhotce a šel po mě jako slepice po flusu, když jsem ochočoval chmatopýry v kobce a poté vylezl, pořád tam čekal. I po relogu. Několikrát jsem se nechal zabít, relognul, šel do jiné lokace, pokusil se přebrat aggro jiným účtem, nic nepomohlo, pořád jde jenom po mém účtě (nick: Banshee)

Prvně jsem si myslel že se mi to zdá, ale chobot mě také zabíjel na mnohem větší dálku, například tohle je screen pořízený OKAMŽITĚ po smrti
ctrlv.cz/xiXR

EDIT: Problém jsem vyřešil přendáním mrkve na druhý účet a následkný pokus o ochočení, minutu potom jsem v kobce dostal kick a lognul mrtvej ._.
# 15.7.2014 16.37
 
Quatroo
uživatel
Obrázek
Ve hře: Stylishátko
SZ Jabber Skype Web
Je to hodně Op mno :) Já lognu u slimáka hledám poklad přejedu ho kopne mě to a mrtvy ..
# 15.7.2014 16.57
Valentino Rossi <3
ShockWaveCZ
uživatel
Obrázek
SZ
když zanedbám že mě chobot zabíjí na dálku, stejně by měli mít menší damage
to DPS co mají teď je hrozný, navíc se zavádělo protože hodně lidí vydělávalo spalováním chobotů, což už nejde
# 15.7.2014 17.03
 
Quatroo
uživatel
Obrázek
Ve hře: Stylishátko
SZ Jabber Skype Web
Hlavně jak se bugne a valí tě na dálku neuděláš nic .. musíš odlognout a druhým acc ho zabít :)
# 15.7.2014 17.08
Valentino Rossi <3
kubicek307
zablokován
SZ
já bych prostě u normal chobotů agresivitu zrušil, a nechal ji jen u draka, mamuta , big pýra, sliza. Z těch něco padá , takže je odměna za jejich zabití. Normal třeba hnědej ( nejen že killí na dálku, už umí i plavat) , ale leze po celé lhotce a jsou takový lidi co ho prostě vodí za řemdama do lhotky a odlognou. A co takovej řemda udělá bude utíkat, bud by normal choboti neměli bejt agresivní, nebo aspon, aspon aby se vraceli na místo spawnu po chvíli.
# 15.7.2014 17.15
 
Quatroo
uživatel
Obrázek
Ve hře: Stylishátko
SZ Jabber Skype Web

kubicek307:já bych prostě u normal chobotů agresivitu zrušil, a nechal ji jen u draka, mamuta , big pýra, sliza. Z těch něco padá , takže je odměna za jejich zabití. Normal třeba hnědej ( nejen že killí na dálku, už umí i plavat) , ale leze po celé lhotce a jsou takový lidi co ho prostě vodí za řemdama do lhotky a odlognou. A co takovej řemda udělá bude utíkat, bud by normal choboti neměli bejt agresivní, nebo aspon, aspon aby se vraceli na místo spawnu po chvíli.



Souhlasím s tebou .. třeba jsem u hnědeho a frajer 3x natáhne na mě hnědého chobota a já udělám co nic a ještě mi vezme za polovinu..
# 15.7.2014 17.35
Valentino Rossi <3
Mario
uživatel
Obrázek
SZ

kubicek307:já bych prostě u normal chobotů agresivitu zrušil, a nechal ji jen u draka, mamuta , big pýra, sliza. Z těch něco padá



Zrovna z toho velkýho pejra nepadá nic a řekl bych že je nejhorší ze všech, protože jakmile stojí u portu a ty do něj vlezeš s např. 3/4 hp, zabije tě, aniž by ses vůbec mohl nějak bránit..U toho bych snížil dmg ..Alespon po dobu, než z něj bude opravdu něco padat.
# 15.7.2014 19.32
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
kubicek307
zablokován
SZ
jasně, to je ale problém u všech těhle npc že stojí u portu ( mamut, drak) akorát pýr tam stojí hold furt a je to dost neštastný a měl by se přesunout za 2. těžbu
# 15.7.2014 20.01
 

Fórum » Archiv » chobot

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.