Chmatákov online


Fórum – Vyhadzovanie účtov

Fórum » Bugy ve hře » Vyhadzovanie účtov [zamknuto]

Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
V hre je bug, ktorým sa dá vyhodiť celá lokácia, neviem aký je to bug, vedia to Cumel(rizz a spol), dneska nás 2x vyhodili počas zabíjania príšery, príšera 200hp on vyhodí celú lokáciu a príšeru dorazí.
Je to celkom trápne že aj napriek početnej presile (ráno 5v3 potrebujú zneužívať takéto bugy a ešte k tomu ich nevedia nahlásiť)
# 9.7.2014 16.25
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.

Stránky: 1 2 3 4 5

schio
zablokován
SZ

pixEe:

schio: když jsem na to přišel :D



a je to tady, všichni POZOR! přišel pan schio pán bugerů kterej na všechno přišel a je z něj velkej hacker.. (takovejch už tu bylo..)

ten bug je celkem dost starej - jen jsme čekali, až na to příjdete, fredy na něj přišel už tak před rokem, možná dýl, napíšu Gizmovi jestli si udělá čas na to, to opravit..


schio:ban na mě :D



jak je libo ;) i účty kde máš VIP ti mám zabanovat? a jestli si myslíš, že se dostaneš do hry přes proxy (i vy ostatní) tak jste na omylu, o víkendu si udělám čas a nechám blokovat všechny rozsahy IP adres mimo CZ/SK... sice je to práce na X hodin ale koninu ze sebe dělat nenechám..



edit: nějakej Rizzuv acc? potřebuju jeho IP


mi to banni ste mi už ukradení ;-) a ty vip acc děláš jak kdyby nich prodal auto můžeš být vůbec rád že ti někdo tuhle ubohost podpořil -_- stojí to za hovno jako obyč hráč už si jen hledím jak je hra kvalitní komunita mě nezajímá "ale když na ni beru ohled tak stojí taky za hovno" je to hra s 8401294091284091284 bugy. Čas jít o dům dál a nehledět zpátky ban IP na mě jinak ať to máš snažší tak moje acc Schio, Schioo, Scubadiver. nech sa páčí -_- a zabanuj mi i fórko než ti tu udělám cirkus protože mám 100 chutí říct jak je to na p´´´u před vipe byl ještě důvod hrát po vipe se stoho stal shit. Jinak se všemi se loučím jak s vámi kteří mě v lásce moc neměli a i s vámi kteří ve mě našli rozumného člověka. Zvláš´t se chci rozloučit s burnerem, oldou a profesorem ten jediný mi bude chybět... a pane prezidente PixEe něco tu pro tebe mám !!! a nezapomeń to smazat aby ses náhodou nezostudil!!

Obrázek

Jak je libo.
btw. jestli tenhle nekonečný proslov měl někoho zesměšnit, tak se povedlo. Zasměšnil si sebe, gratuluji. Ale to se ti povedlo už mnohem dřív, řekl bych.
Adios. #Lístek
# 9.7.2014 20.07
 
The Blazik
uživatel
SZ
No však jo groku,bajo zjistil,že nás je v klanu dost tak hned na nas hází špínu,přitom co sam dělá..

To kickováni využívá tak 20% chmatu, bajo tu napíše jména,které ve hře nepotřebuje a hned Banned?
# 9.7.2014 20.11
 
kubicek307
zablokován
SZ
Tak to byl blaze, já neznám ty vaše acc., sry



Naposledy upraveno: 9.7.2014 20.14

# 9.7.2014 20.13
 
Novotnak#26
uživatel
Ve hře: Novotnak
SZ Skype
jak psal grok též jsem rybařil ve lhotce a nejméně 2x jsem viděl acc weaver jak toto dělá a kickoval to , aby se mohl dostat do hry.
# 9.7.2014 20.14
<3 HOCKEY <3
Front
uživatel
SZ
Lol ? Náš klan s tým začal?.. Pokiaľ viem tak chmat parta to vypája v jednom kuse a na p. sa ani neoplatilo k vôli tomu chodiť a teraz píšete tieto sračky?!.. Prečo nie však my sme všetko začali..
# 9.7.2014 20.15
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Tady je taky jasný důkaz, ale ban dostal náš klan a bez důkazu ..

http://forum.chmatakov.cz/tema/13042-zbytecny-spam
# 9.7.2014 20.16
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
kubicek307
zablokován
SZ
Ale prosimvás obhajovat patase že nebuguje :-D Kdo vám to bude věřit? Dostal taka bilion banů za bugování. Hold má takovou image a má smůlu, může si za ní sám. I kdyby to bajo dělal tak ste si mohli zastěžovat na foru a stačilo by to.
# 9.7.2014 20.16
 
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web

kubicek307:Ale prosimvás obhajovat patase že nebuguje :-D Kdo vám to bude věřit? Dostal taka bilion banů za bugování. Hold má takovou image a má smůlu, může si za ní sám. I kdyby to bajo dělal tak ste si mohli zastěžovat na foru a stačilo by to.



Kde ho obhajujem? Nevíme jestli to dělal ale to jak jste to udělali tu, že jen podle jména smazat všechny učty tak to je teda hodně špatný vedení.
# 9.7.2014 20.20
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Coze? Dneska jsem jeste ve hre nebyl, ale nevim o tom, ze by to nekdo od vas, nebo od nas pouzival... Jen jsem jednou od rizze slysel, ze vi jak shodit server- prislo me to jako blbost, tak jsem to neresil.
Abych ale rekl celou pravdu, toto jsem take jednou nedavno udelal, ale z duvodu, abych na*ral Fíka u rybka, protoze "nekdo napsal tvé jméno". (nekdo tu v jinem tematu hodil screen- acc durum kebab)
Zda se me jako blbost, nekomu za to davat ban, kdyz zabanujete pulku hracu z nepratelskeho klanu, tak potom bude ve hre nuda a nebudou zadne valky na prisere.
Navrhovane reseni: Od teto chvile kdo to udela tak ban.
# 9.7.2014 20.21
 
Novotnak#26
uživatel
Ve hře: Novotnak
SZ Skype
taky mi to jako příde trošičku nespravedlivý že bajoo jsi napíše ten a ten to dělal atd .. a hned ten dotyčný dostane ban , příde mi to trošičku divné toto řešení .. lepší řešení by bylo hodit NP na danej acc co to dělal .. nebo na jeho hlavní acc hodit NP a ať si to těží celej den .. než dávat ban .. pak tady zase bude mrtvo ..
# 9.7.2014 20.26
<3 HOCKEY <3
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
mohl si to napsat jako první... hned by se to opravilo a ted by sis nestěžoval... jak se za bugování banuje :D
# 9.7.2014 20.30
kubicek307
zablokován
SZ

Fredyho_Matka:mohl si to napsat jako první... hned by se to opravilo a ted by sis nestěžoval... jak se za bugování banuje :D


Jo, pokud to dělal tak ste si měli stěžovat hned a ne až pak tu když si stěžuje on na vás.
# 9.7.2014 20.34
 
Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Ľudia, to že sem teraz napíše celý váš klan že bugujeme my a hlavne tu očierňujete mňa? Na mňa hádžete špinu? spamätajte sa, ja neviem ani ako sa ten bug robí a nie ešte aby som ho zneužíval. Dneska som to zistil keď som písal z rizzom v hre na príšere viz historia :

(16:20) Cumel.: možná se nás budou snažit kopnout
(16:20) vrrrr: to se da? :d
(16:20) Cumel.: jo
(16:20) vrrrr: udelat schvalne
(16:20) vrrrr: ?

Ja som ani nevedel že to vôbec ide a nie ešte to aby som to zneužíval, prakticky hneď po tom čo som to zistil som to sem napísal, tak nehádžte tu na mňa špinu, čo sa snažím hrať túto hru fair play už dosť dlhý čas, nikdy som nikomu z vás neklamal ani nič podobné, nezabíjam vám remeselníkov ako to robí rizz ani sa vám nijak nesnažím uškodiť.
Ten acc 159159 ako som mohol vedieť že je to blazik? Ja nemám prístup k jeho účtom, je to proste acc ktorý je určený na kickovanie, nikdy zaňho v hre nehral, keď som to sem postoval, postoval som to s rizikom že to môže byť niekto z mojich kamarátov...

A ešte k tomu, zaujimavé že to využívate už asi 3dni? prvý krát som si to všimol asi keď bola santea v hre na rybárne, takže určite 3 dni dozadu ale to že to robia hráči naschval som zistil až dnes, myslel som že je preťažený srv alebo čo..
# 9.7.2014 20.36
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web
Ty se divíš že tě očerňujem, když sis jen tak založil téma, kde sis napsal nějaké jména a už maj 2 hráči z kmene ban?
# 9.7.2014 20.42
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Grok : čítaš celý môj post alebo si idiot? 159159 Ako som mohol vedieť že je to BLazik? AKO?
Klinec mi dnes napísal že ho videl v hre zhadzovať server, thats all..


A rizz to robil dnes na príšere, takže tak.

+10% //Burner
# 9.7.2014 20.43
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Bugy ve hře » Vyhadzovanie účtov [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.