Chmatákov online


Fórum – Diskuze na téma lockování

Fórum » Diskuse mimo mísu » Diskuze na téma lockování

MAK_obnova3
uživatel
SZ
Co myslíte, mělo smysl locknout tenhle topic?

http://forum.chmatakov.cz/tema/12905-verejny-acc#p247155

Ne ale já to fakt nechápu. Tak modi už nenechaj hráče si ani dělat prdel a radši to bezdůvodně locknou... kravina.

Zadnej posthunt (chmat forko si sice počítá počet příspěvků, ale nic neznamenaj, žádný ranky nejsou) tam neprobíhal nic, jen sranda. Ale sranda je dneska asi přežitek..

BTW toto není stížnost, jen diskuze.

Pro "méně chápavé" NESTEZUJI SI
# 21.4.2014 10.06
 

Stránky: 1 2

Burner
uživatel
Obrázek
Ve hře: Burner
SZ ICQ
Určite to malo zmysel locknúť to, pozri sa v akej sekcii to je, ak chcete mať srandu nech sa páči, ale na to máte iné sekcie.
# 21.4.2014 10.18
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Nevím, já to třeba nechávám trochu volnějši už jenom z důvodu, že se tu nic neděje. Kdybychom byli všici přísní, tak bude forum k ničemu.
# 21.4.2014 10.20
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Fejk
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nebula
SZ Skype
Přesně, někteří moderátoři to berou moc vážně, dělaj z chmatákova celosvětovou hru :D :D "zbytečný příspěvek warn" pěkně trapný. no nic můj názor.
# 21.4.2014 11.00
Hraju ale nic po mě nechtěj

kokosoj

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
BiJay
uživatel
Obrázek
SZ
Jak pravil Fejk
Stejně to je jedno. Nemělo to smysl zamykat, ale k čemu nechávat takovou kravinu otevřenou.

Děláš z komára velblouda a tohle se už řešilo a mám dojem, že si ten původní topic o lockování založil ty.
# 21.4.2014 11.09
 
DetoX™
uživatel
Obrázek
SZ
Ano , tak přiznávám , byl to celkem zbytečný příspěvek , jen jsem tím trochu reagoval na to téma internetových frájů , ale moda celkem chápu , nebylo to k topicu . Ale mohli by nám nechat malinko prostoru , dřív tu byla prostě sranda kam ses podíval a dneska je to to přísnější a přísnější , že se nemůžeš pomalu ani zasmát .
# 21.4.2014 11.38
Vždy když to budeš chtít vzdát , vzpoměň si na lidi , kteří by tě rádi viděli na kolenou - tu radost jim přece neuděláš ...
Klinak9
uživatel
SZ Mail
Hlavně nechápu moderátora v tom, že směřuje warn jen k detoxovi.. fredy taky napsal zbytečný téma, montík zbytečnej příspěvek(nemyslím to zle) a upozorněn je jen Detox, wtf?
# 21.4.2014 11.41
 
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Dlhé roky tu panuje tento trend „všetko zamykať“. Občas mi to tu ani nepripadá ako na DISKUSNOM FÓRE ale ako niekde, kde dá človek otázku, dajú mu odpoveď a tým to končí. Nevyjadrujem sa konkrétne k téme, ktorú spomenul Mak ale ku viacerým prípadom na tomto fóre. Áno, treba mazať sračky a držať diskusiu na uzde ale brániť by sa jej nemalo zamykaním aj keď sa jedná o akýkoľvek starý topic, radšej dávajte do popredia funkciu vyhľadávania a nech si nový ľudia dohľadajú, čo potrebujú a ak budú chcieť, nech sa k tej téme ďalej vyjadrujú a nemusia hneď zakladať nové témy, ktoré sa vzápäti hneď zamknú. Pochopím lockovanie a mazanie blbostí, ktoré tu taktiež bývajú dosť často ale niezamykať každú tému s už zodpovedanou otázkou.
# 21.4.2014 12.12
 
DetoX™
uživatel
Obrázek
SZ
Udělal bych funkci , že by se v názvu threadu nějak automaticky kontrolovalo , jestli slovo , které tam je , není v názvu jiné diskuze a pak by jí to vyhledalo , ale byl by to problém , obzvláště s tím , že by to nesmělo chytat slova jako předložky , zájmena atd. Nejsem PHP tak znalý , takže nevím jestli by to šlo udělat. Same , ono jde o to , že lidé jsou prostě líní si to hledat a radši založí 464564tý topic s tímto tématem ..
# 21.4.2014 12.19
Vždy když to budeš chtít vzdát , vzpoměň si na lidi , kteří by tě rádi viděli na kolenou - tu radost jim přece neuděláš ...
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
k mému tématu :D byla to stížnost, veřejný acc banujou správci, monty napsal že by mu dal np ale stejně by se z tama dostal takže nemuže nic :D to bylo k tématu, at už odemčené nebo zamknuté je to téma pro vladise nebo pixeeho, není co řešit :D

ale celkově: moderátoři to moc prožívaj :D co se týče zamykání, ale zas si nemužu stěžovat na warnování, že by nebylo volnější, podívejme se třeba na emka a podobné retardy, kteří sem napsali už tolik sraček aniž by dostali warn :D
# 21.4.2014 12.20
DetoX™
uživatel
Obrázek
SZ
Burner : Ona to nebyla sranda - byla to normální stížnost na veřejný acc , pouze můj příspěvek byla sranda ...
# 21.4.2014 12.27
Vždy když to budeš chtít vzdát , vzpoměň si na lidi , kteří by tě rádi viděli na kolenou - tu radost jim přece neuděláš ...
Harimau
uživatel
SZ Mail
DeToX, to upozornění, které bylo směřováno na tebe, nemyslel jsem to natolik vážně.
Co se týče uzamčeného tématu, uzamkl jsem ho, neboť se tam již osoba, která ho může potrestat, vyjadřila.
Možná mám zvyk kvůli tomu, že ještě moderuji fórum celosvětové hry.

Diskutovat? Tak diskutujte, nezamykám tolik témata, vytvořte si témata o Chmatu nebo o něčem mimo mísu, ale co se týče stížností, pokud jsou vyřešené, není potřeba, aby byli i nadále otevřené.

Nebojte, toto téma vám neuzavřu :twisted:
# 21.4.2014 12.29
 
DetoX™
uživatel
Obrázek
SZ
No když k té diskuzi , býval tu chat - klidně bych mohl nějaký udělat i se systémem register/login aby nebylo podělávání s nickama . Jen si řekněte a klidně ho začnu hned kódit :)
# 21.4.2014 12.33
Vždy když to budeš chtít vzdát , vzpoměň si na lidi , kteří by tě rádi viděli na kolenou - tu radost jim přece neuděláš ...
schio
zablokován
SZ
Nevím někdy je to locknuto celkom bezdůvodně aniž by se někdo stihl vyjádřit a nikdy nemůžete vědět jestli by to nebyl nějaký opravdu dobrý příspěvek. Ale jelikož se topic lockne tak už to nikdo nezjistí. Můj názor na toto je takový, že by se o fórum neměli starat lidi kteří mohou být zaujatí ale kdyby to byl nový topic tak by se do něj mohlo psát třeba jen nějakou časovou dobu a ti co by se chtěli vyjádřit by měli možnost to stihnout než to uvidí někdo komu se to prostě nezalíbí, jsme v demokratickým státě a je tu právo svobodného projevu nedělejte tu diktatůru a nelockujte témata jen proto, že je to trušku odlišný přispěvek. Samozřejmě chápu že ty sekce jsou od toho aby se to nějak zaškatulkovalo, ale nechápu naco na tom fórku jsou třeba 6 let staré blbiny které nikdo nečte minulostí se nezabýváme žijeme přítomností tak rači smažte staré přízpěvky a novým nechte volnější průběh. Už tak je tu málo aktivních lidí a můžeme být rádi za to, že si občas někdo najde chvilku aby tu napsal nějakou zajímavost, popřípadě potěšíl nebo pobavil idi nejakým vtípkem či zábavným videem.
# 21.4.2014 12.41
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ

Burner:Určite to malo zmysel locknúť to, pozri sa v akej sekcii to je, ak chcete mať srandu nech sa páči, ale na to máte iné sekcie.



Za celé 4 roky jsem se ani jednou nepodíval v jaké sekci je téma, které právě čtu.
95% témat se tu vůbec nemusí lockovat..Komu to vadí, že téma na např. na zodpovězený dotaz není locknutý? V budoucnu tam může připsat jiný na stejnou problematiku s trošku jiným dotazem jak už teda bylo řečeno.
Příliš nechápu logiku toho lockování? Aby se zabránilo diskuzi na diskuzním foru, nebo nevím prostě.
# 21.4.2014 14.59
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
schio
zablokován
SZ
Je zbytečné to rozebírat mělo by to být automatizované a člověk by do toho měl zasahovat pouze v ojedinělých případech např. hádka, nadávky, ponižování lidí atp.
# 21.4.2014 15.43
 

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse mimo mísu » Diskuze na téma lockování

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.