Chmatákov online


Fórum – CH–killing

Fórum » Diskuse o Chmatákově » CH-killing

The Blazik
uživatel
SZ
cs...ve chmatakově se skoro vubec nic neděje,lidi nerybaří,netěží,nevydělavají(ti,co už maj zakladni skilly což je otazka tydnu,měsíce..)

Jedině na co chodí lidi jsou příšery(Ani na ty už lidi moc nechodí) a na killingy ve 4 městě..což je DOST minimálni že tam někdo je,někdy 1-2 ale pak stejně odlognou protoźe lidi tam nečekaji než někdo tam za 3 hodiny dojde.Jednou za čas tam jsou třeba 5v5 a větší počty ale to už skoro VŮBEC je to MINIMÁLNÍ.(Na Q taky chodí ale to pak odlognou a žádna zábava:D)v chmatu prostě není co dělat.

Navrhuji:1,Dělat klanské TDM na nějaké body a pro vitěznej klan by bylo dost CHK.
Akorát že by to bylo třeba denně.To je zase problém správcu s časem..(+pro tuto killingskou akci by se mohl najat nějakej schopnej člověk.)

2,To samý,akorát by to bylo pod nějakým hráčem který by kontaktoval GM a podle toho by byla tabulka.(lidi by nosili svoje zbraně a leky) Lidi se mužou killit mezi sebou ale zadarmo nikdo nekilli. :-)

3, Nebo prostě něco vymyslet okolo killingu

Pište názory.
# 25.3.2014 16.50
 
  • Co na TO říkáte?
  • Plně souhlasím!10 hlasů, 67 %67 %
  • souhlas.1 hlas, 7 %7 %
  • může,ale bude to as.nanic0 hlasů, 0 %0 %
  • Zbytečná práce.4 hlasy, 27 %27 %
  • Celkem 15 odpovědí

Stránky: 1 2

panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Co si o tom myslíte..?

forum.chmatakov.cz/tema/12549-rozdeleni-mesta#p240903

..většina lidí napsala souhlas.
# 25.3.2014 20.07
 
Shinigami
zablokován
Obrázek
Ve hře: Nemám účty - all baned
SZ Skype
Ten nápad s klanovejma válkama se mi hodně zalíbil .
Byl by někdo proti kdybych si to zval na starost?
# 24.4.2014 16.10
 
MAK_obnova3
uživatel
SZ
Chtělo by to vymyslet nějakou motivaci pro tu klanovou válku. Třeba v Lineage II tým kterej vyhrál válku o město získával profit z prodeje v tom městě. Takhle lidi měli motivaci o to město bojovat. Bez motivace to nejde.
# 24.4.2014 20.17
 
The Blazik
uživatel
SZ
přesně.Kdyby to bylo třeba o ostrov=třeba každou sobotu o jeden klanovej ostrov,pokud by ten klan vyhrál a porazil všechny ostatní tak by měli ostrov,další sobotu zase o jinej ostrov,ale ten klan který ho má nemůže mít 2.Pak by se lidi jen v sobotu sešli a klan by vyzval jinej klan o ten ostrov..bylo by to např na 3-4 lidi .. pokud to klan odmítne prohraje ostrov,pokud to prohraje tak také přebírá jinej klan ostrov.Kdyby dorazili k ubránéni ostrovu jen 2 lidi,bylo by to 2v4 = smula početní převaze.:D

-bylo by to taky o taktice=jeden rotak,druhej blesk,třetí .............
výbava vlastní,to by bylo něco:D
# 24.4.2014 20.22
 
kubicek307
zablokován
SZ

The Blazik:-bylo by to taky o taktice=jeden rotak,druhej blesk,třetí .............
výbava vlastní,to by bylo něco:D



Mě to jako náká taktika nepřipadá. Taktiku si představuju trochu jinak :) Nevim, pvp v chmatu mi nepřípade jako něco super převážně je to o počtu a kdo má lepší věci (bony). Maximálně ještě o tom domluvit se do koho jít , to je tak vše. Nic jako counter playe - třeba že bleska ubírá méně, když má někdo tuto a tuto helmu, že blesk dává více dmg do toho kdo je zmražen atd.
# 24.4.2014 20.45
 
The Blazik
uživatel
SZ
2 mystici v 3 bojdove(lovci) = vyhrajou mystici,davaj 51 oba vcelku rychle + maj mut(nepočítam toto dmg takže mě na to prosim neupozornuj)..když si vemou 4 lidi rotaky a jen budou střílet? Not bad..

Je to o tom kdo má lepší bony atd? Ti lepší maji ostrov nemužou to mít lamy.

Neřeš to dál už jen sem řekl názor..:-)
# 24.4.2014 21.01
 
AviNci
zablokován
Ve hře: EmKo, EmkoTM
SZ Skype
Blazik ty vole. Furt se ti něco nelíbí, minulé si stěžuješ že se málo killi pak si stěžujete na málo damage a furt se vám to nelíbí. Vy nevíte co chcete. Furt si stěžujete na nějaké blbosti.
# 24.4.2014 22.18
Fast and Furios

EmKo (Řemeslník)
EmKo™ (Bojovník)
Montik_obnova2
uživatel
SZ

The Blazik:Fabosi,ale chápeš,že lidi ti zadarmo bojovat nebudou? Co pak s toho mají ? Odlog protivníka?


Ty vole tak to je moc :DDDD
Klany bojujou o uzemí a o čest a postavení na serveru a vydělavaj na sebe nákým způsobem sami, at už těžením atp. a nebo podělama. To, že ti někdo odlogne no.. tak sebereš partu a počkáte až logne a sejmete ho ne? My tak už podělali týpka o vánočku, tak mi neříkej, že to nejde.

Na serveru se toho děje dost a bývá i plný, takže je asi chyba ta, že moc killit do 4 nechodíte.

Každopádně akcí, questů je tu dost, kde můžete vydělat/ získat věci. Dokonce už je tu to hledaní pokladu, kterým když máte štěstí vyděláte. Já ted jako CHTS dělal soutěž otázkovou a celkem tam bylo cca 50k rozdělený do otázek.

Je tu dost příležitostí na to si vydělat a mít dobrý zbraně/pěkný věci, to že se někdo pořád na něco vymlouvá je druhá věc, holt jen tak ti nic do klína nespadne, jak tady v Chmatu tak v rýýýýýl lajfu.
# 25.4.2014 11.09
 

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse o Chmatákově » CH-killing

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.