Chmatákov online


Fórum – Jsme server nevychovaných spratků!

Fórum » Stížnosti a problémy s hráči » Jsme server nevychovaných spratků! [zamknuto]

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Omlouvám se za ten název, ale říkala jsem, že poněkud bulvární titulek donutí místní komunitu číst.

Zastavte se na chvíli, všeho nechte a podívejte se se mnou trochu kriticky na naše chování (myšleno na chování ch. komunity). Denně se tu plní témata na foru, které jsou plné stížností, výtek, urážek, pomluv, hádek, agresivity a nevím čeho všeho ještě.

Stěžujete si, že je málo akcí ve hře, že je moc peněz, že ten má skin, že ten ho zase nemá, že ta nebo ona organizace má práva, že ten nebo onen je v organizaci, že to není co bývalo, že jsou ve hře chyby atd. atd. Denně klidně x nových témat. Dnes Pixee psal, že mu není dobře (je nemocný), a že musí stejně makat v práci a co vy? Napíšete další témata!

To vám ani nedochází, jak nevděčné a hnusné vůči týmu, který se snaží to je? Pro ty z Vás, kdo do teď nevytáhli paty z domu a koukali celé roky na My little Pony, tak svět je nedokonalý. Ale právě v jeho nedokonalosti se ukrývá i ta dokonalost. Každý z Vás může přispět hře, aby byla lepší, ale ne stížností, ale dobrým skutkem.

Co takhle přestat si stěžovat a sami něco vykonat? Přispět na hru, pomoci nováčkovi, udělat soutěž, rozdat pár věcí lidem, co jich tolik nemají... Je to jen hra, tak ať si každý zamete před svým prahem a nevylévá si srdíčko zde na foru.
# 26.2.2014 22.39
 

Stránky: 1 2 3

Montik_obnova2
uživatel
SZ
Tak tak, jen co jsem začal s CHTS tak hned X lidí se začlo zajímat kdo LA4 je, hned pořad se ptali, jak to zjistili tak hned házeli klacky pod nohy samozřejmě. Když dám někomu NP nebo zařidím právem BAN podle pravidel + ještě fotím důkazy jak blbec abych byl krytej a lidi zas nebrečeli... tak stejně udělaj 10 témat o tom jak jsem špatnej a mužu 10x psát at' si přečtou pravidla.

Například hráč co tu má nick: Bengoro
Tak ten poslal Pixeemu vyfocenou historii (která se dá v poho přepsat) kde je jak mu nadavají. Jasně mu řekl, že to je nedostatečný důkaz. Ale né aby se spokojil hned to posílá i mě... Tak mu napíšu, že to musí vyfotit ve hře že se to dá zfalšovat... A Bengoro mě začne hned v PM nadávat... Nechápu... jinak to byl jen příklad, nadává mi dost lidí... zajímavý že když sem nebyl CHTS tak každej držel hubu a staral se o svý věci.


Už několikrát sem se na to chtěl v*srat páč mě to omezuje časově, ale takovou radost jim neudělám a ani se nedivím, že to Pixee chtěl vypnout, nic jinýho si totiž nezasloužíte (nemluvím na všechny).
# 26.2.2014 22.50
 
Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Když pominu váš tým, tak celkově chování hráčů ve hře i vůči sobě, je s prominutím příšerné. Taky proto jsem přestal hrát, protože na to číst ty neskutečné výplody co někteří vypustí ze své klávesnice, jsem asi už starej. Nejhorší je, že většina těch o kterých mluvím, už nejsou malé děcka jak tomu bylo před pár lety, jen z toho nejspíš nikdy nevyrostou. Škoda.
# 26.2.2014 23.01
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

amfetamin
uživatel
Obrázek
Ve hře: jj mam
SZ Mail Skype Web
Ano Graff, furt si stěžuji, skoro pořád, ale jen a jen na to chování hráčů, na nic jiného.

Většina lidí tě s tímto tématem pošle do ******, nebo budou vést chytré řeči, že máš pravdu, přitom se normálně chovají tak, jak zde píšeš.
Jiná doba, někdo to hraje tak moc dlouho, že už mu to přerůstá přes hlavu.

Kdyby se tu zavedli přísnější pravidla, co se týče toho stěžování si, apod., byl by tu klid, jináč to nejde, hráče tímto tématem nezměníš, BOHUŽEL.
# 27.2.2014 5.14
Alešku, nemáš nějak drobáček prosim tě. - Bramborak
Já sem tvůj tata. - Liboros
Aleši ty víš že ti nelžu - Monča
Aleši, já tě miluju ! - Jirka
Určitě bysme chtěli poděkovat, ... - Likvouš
Strojek na tetování mám u kámoše - Bruce Lee
Já nejsem Dano - Marcel
Já nejsem Marcel - Dano


tomas a patrik = laska

Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
na toto téma jsme se bavili včera s pixeem :D (asi náhoda) ale... já sice nemám moc právo do tohoto žvatlat protože já chmat už dlouhou dobu vidím pouze jako chat :D a jelikož mě nezajímá kdo z kama je a kolik mu je a co dělá a proč, tak tam chodím provokovat lidi, at jsou chlamky :D bo fakt někteří lidi tam umí vymyslet brutal comba xD

no ale... my jsme se bavili o tom, že (zas budu mluvit o starém a novém ofiku, no co už..) kdysi tady nechtěli jabkaře, ti byli zvyklí si na všechno stěžovat jak na jejich forku tak i tady... tady je ale nikdo netoleroval a tak se na ofík prostě vykákli :D takže komunita byla rozdělená na pár ofíkařů a jabkaře... (hružkaři apod.. byla pouze rozdělena jabkařská komunita takže se to nepočítá) ale ted když je tady víc jabkařů a nikdo je nevyhání, tak oni ví, že pixee má total u zadku to co si myslí, tím že mu napíšou nic nezmění, (tak jak tomu bylo třeba u intela kterej by zabil vlastní sloní mámu aby byl stále admin a děcka mu lezli do škvíry) zatím co ti, kteří sem nehodlali pustit jakbaře, maj ted plnou hubu keců a většinou všichni ban :D je to náhoda?
mluvím o ryssovi, terce, mak, grok(dostal druhou šanci) a na řadě je greywolf... pak jsou tu retardi jako třeba bengoro a emko... (emko není tak vylízanej ale ke všemu napíše totální sračku seskládanou tak, že si to musím přečíst ještě 4x, abych to pochopil)

tím chci říct, že ted jsou ti, co si stěžují bejvalí análníci... stačí zabanovat greywolfa a věřím, že tu hodně dlouh ožádná stížnost nebude :D
# 27.2.2014 8.19
Burner
uživatel
Obrázek
Ve hře: Burner
SZ ICQ
Áno, ono je to síce všetko pravda, ale zakladať témy o tom ti predopkladám že asi veľmi nepomôže.

Ja by som navrhoval tvrdšie tresty za neoprávnené sťažnosti, respektíve sťažnosti bez relevantných dôkazov a tie, ktoré majú za úlohu len pošpiniť CH.T.S, GM... atď. Hlavne treba ukázať ľudom to, že ak si budú vymýšlať, non-stop sa sťažovať bez dôkazov, nikto sa na to nebude len pozerať a zamykať témy.
Pixee má toho určite až nadhlavu dosť, ale ja toto vidím ako jediné možné riešenie, sprísniť pravidlá.

Riešiť kto čo má a nemá sa ani neoplatí, to bolo, je a bude vždy, hráči sa do toho tak či tak starať budú , aj keď o tom nevedia absolútne nič.
# 27.2.2014 8.47
 
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Fredy to napsal krásně, lidi z jabka nedělají problémy ale ty co tu hrají již dlouho mají problém snad úplně se vším. Proste už nevím o co těm lidem porad jde... Nějakej čas jsem jabkare taky odsuzoval ale to protože jsem neměl vlastní názor. Teď ty lidi co tu jabkare nechtěli dělají strašný věci. Plný forko sra*ek co se vám nelíbí.. Sklopte hlavu a buďte rádi že to jede.. Bez Pixeeka by to možná furt stalo.

# 27.2.2014 11.10
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
blacku: nesouhlasím s tebou. Tady se vždy nadávalo, spamovalo, forko bylo plný vulgarit a urážek a bylo úplně jedno, kde ten dotyčnej hrál nebo nehrál. Bohužel se na to už zapomnělo...Podívej se do starších příspěvků, jaký slátaniny a výplody se tu řešily..

Nadávalo se tu sprostě na Gize, jak na hru se.e, že nedělá updaty, i když 1000x psal, že nemá čas. Když je udělal, nadávalo se, že to je na h... atd.

Nadávalo se na všechny GM, kteří měli s touto hrou cokoliv společnýho.

Nadávalo se na všechny CHTS, kteří se o tuto hru nějakým způsobem starali a věty typu: ,,proč mám np, nic jsem neudělal,, se tu množily jak blechy.

Nadávalo se na Chmazku, že dává málo věcí do soutěží. Ta to nakonec zabalila a když se po letech nyní obnovila, už se tu začíná psát, že Chmazka dává do hry drahý věci.

Nadávalo se na bugery, protože kvůli nim se několikrát dělal rollback a odešlo plno lidí. Pár bugerům chtěli jet hráči dokonce za to rozbít hu.u.

Když tu nebyla aspoň 1 stížnost týdně, už se psalo, že je mrtvý forum.

Další věc např. příšera. Jaký bylo nadšení, když se přidala do hry. Pak byla stížnost, že nic nepadá. Ok, přidal se big. Jak to dopadlo? Špatně. Už delší dobu se píše, že je ve hře moc peněz. A teď, (po 3 měsících fungování ofiku), se tu píše o tom, že by mělo být wipe. Když se pytel odebere, bude se tu psát, že drop stojí za prd a že nemá smysl ji killit.
Úplně stejný to je se shopem na rudým ostrově. Někteří chtěli obchod hned tam, protože byl moooc velkej problém chodit k Otomarovi. Ok, shop se přidal, mají to hned pod nosem a kdo tam kope? Nikdo.

Když se bude dělat málo soutěží, bude se psát, že je ve hře nuda. Když se budou dělat denně, bude se psát, že jich je zbytečně moc, tím pádem i plno věcí ve hře.

Je to nevděčná práce, protože kdokoliv, kdo se o hru stará, bude propíranej tady na forku, ať už dělá práci dobře nebo špatně a vůbec to nesouvisí s tím, kdy hrál, kde hrál a kdo byl nebo je ve vedení tohoto serveru.

Věř tomu, že kdyby někdo přišel po Pixovi, bude se psát úplně stejně, jako se píše teď. Bude se nadávat, srovnávat atd. Je to o lidech a ne o tom, jestli hrál tam nebo jinde..Bylo to tak vždycky, ale už se na to zapomnělo..
# 27.2.2014 12.28
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
bylo to tak vždycky :D mě jde jen o to, že jabkaři, ti byli zvyklí na update jednou za dva roky, na tisíc questů denně, jsou ted rádi za každej update, že je na ofíku více questů než bejvalo, že maj prostor k tomu, aby se hra řídila podle nich, což se taky děje :D zatím co ofíkaři, kteří měli server jen pro sebe, si ted stěžují že už není jen 5 lidí co má víc jak 200k... každé pixeeho rozhodnutí je špatné, a každej novej člen teamu je špatnej :D zatím co jabkaři drží huby, protože zažili několikanásobnou nadvládu retardů ;) (intel, wočko a jiní vylízanci) čím víc ofíkařů má ban, tím větší je klid... hned jak to převzal pixee měli se vším problém :D proč by měl něco dělat pro ně? nová místní komunita bude seskládaná pouze z jabkařů a nových hráčů, ještě pár banů a je klid :D
# 27.2.2014 13.13
amfetamin
uživatel
Obrázek
Ve hře: jj mam
SZ Mail Skype Web
Ty kráááso, zírám a mlčim.

Fredy, ty si to prostě totálně a pravdivě rozsekal a pohřbil jsi tím úplně všechny, kteří si stěžují, na tohle už nejde nic napsat. :D + Jsem se zasmál jak nikdy :D

protože zažili několikanásobnou nadvládu retardů ;) (intel, wočko a jiní vylízanci)


(tak jak tomu bylo třeba u intela kterej by zabil vlastní sloní mámu aby byl stále admin a děcka mu lezli do škvíry)


(emko není tak vylízanej ale ke všemu napíše totální sračku seskládanou tak, že si to musím přečíst ještě 4x, abych to pochopil)


:D :D


Santeo, do písmene sepsaný, nádhera.

Když to ale tady takto stále chodí, je třeba s tím něco dělat.
Viz. co psal Burner.
# 27.2.2014 14.18
Alešku, nemáš nějak drobáček prosim tě. - Bramborak
Já sem tvůj tata. - Liboros
Aleši ty víš že ti nelžu - Monča
Aleši, já tě miluju ! - Jirka
Určitě bysme chtěli poděkovat, ... - Likvouš
Strojek na tetování mám u kámoše - Bruce Lee
Já nejsem Dano - Marcel
Já nejsem Marcel - Dano


tomas a patrik = laska

Wočko_obnova
uživatel
SZ
Chmatákov nehraju,ale vím co se tady děje,čtu a čtu...

Prostě z toho začiná být Jabko
# 27.2.2014 14.54
 
amfetamin
uživatel
Obrázek
Ve hře: jj mam
SZ Mail Skype Web
Wočko, nepiš zbytečný sra*ky, mrkni na Santey koment a pak něco piš .. :(

Když už z toho začíná být jabko, nechceš být wočko spráfce ?
# 27.2.2014 15.14
Alešku, nemáš nějak drobáček prosim tě. - Bramborak
Já sem tvůj tata. - Liboros
Aleši ty víš že ti nelžu - Monča
Aleši, já tě miluju ! - Jirka
Určitě bysme chtěli poděkovat, ... - Likvouš
Strojek na tetování mám u kámoše - Bruce Lee
Já nejsem Dano - Marcel
Já nejsem Marcel - Dano


tomas a patrik = laska

Gizmo
autor hry
SZ
Ale s tím se prostě musíte smířit (i Pixee). Každý si myslel, že vést server je zábava a kdo ví co a když jsem psal, že na to nemám nervy, většina mi nadávala, že sem slabej, že to přece nic není :)
No, vydržel jsem to 9-10 let a jsem si celkem jistý, že by to vydržel málokdo.

Dementi byli, jsou a budou. Nikdy se lidem nezavděčíte a většina z těch, co se jich to týká, tohle téma stejně nepochopí a rozhodně se nad sebou nezamyslí. Kdyby to uměli, tak vůbec tento topic nevznikl.

Stejně jako teď Pixeeho, hra mě stála moře času a co z toho - lidi mě pomlouvají, ačkoli k tomu nemají sebemenší důvod, naopak stejně dál hrajou.
# 27.2.2014 15.24
 
BiJay
uživatel
Obrázek
SZ

Gizmo:
Dementi byli, jsou a budou. Nikdy se lidem nezavděčíte a většina z těch, co se jich to týká, tohle téma stejně nepochopí a rozhodně se nad sebou nezamyslí. Kdyby to uměli, tak vůbec tento topic nevznikl.

# 27.2.2014 15.42
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Kdyby každý kdo napsal kdy na foru stížnost/příspěvek, nejdřív popřemýšlel nad sebou, tak je tu o hodně míň stížností a pokrytectví (z více stran co si budem povídat). Nejhoršímm příkladem toho je všeobecně přítomná závist, od které se odvíjí většina stížností (ať už odpodstatněných či ne).

"V hře je moc peněz a VIP itemů" = Nejsem nejbohatší, udělejte wipe, ať mám novou šanci mít více věcí než ostatní.
"
Player_name
znužívá chts práva" = Já hraju tuhle hru déle, měl jsem mít práva místo něj a tak by o ně teď měl přijít.
"Ty jsi z __vložte_jméno_serveru__, jsi blbec!" = Projevuji svoji samozřejmou nadřazenost i když poukazuju na fakt, který je celkem irelevantní (a celkem i agresivní, pokud místo serveru dosadíme národnost :-O)

Ne, že by se to vztahovalo jen na hráčskou komunitu, mezi správci (sebe nevyjímám) se málokdy (asi spíš nikdy) najde někdo dostatečně zodpovědný, kdo by se mohl o hru naprosto objektivně starat, zvlášť když to žádné potěšení není, jak si myslí ostatní. Přesto si nemyslím že by byla chyba jen na straně komunity, ale z velké části na těch, kdo ji vychovávají a starají se o ni. - Když někdo napíše stížnost na oprávněnou osobu ve hře tak ani nevím komu mám stranit, jelikož je mi jasný, že stížnost není úplně neopodstatněná, ale ten kdo ji podá spíš zní jako dítě, kterému vzali lízátko a často je v ní víc nadávk než konstruktivních poznámek.

A ještě k tomu přirovnávání - jaká hra kdysi bývala lepší a zábavnější - konec toho prosím, zníte jak důchodci.
# 27.2.2014 15.45
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
BiJay
uživatel
Obrázek
SZ
Ti malý parchanti jsou všude.
Stačí se kouknout třeba na člověka jako je Nejfake, nebo zadat do googlu Minecraft.
Minecraft jsem viděl poprvé v Game Page. Tehdy to byla raná stavba hry.
A koukněte teď. Vydělala spoustu peněz, ale stala se z ní (alespoň pro mě) blbost, protože kdybych jí teď zapl, tak bych si připadal, jako pitomec.


Takže bych tu to moc nerozebíral. Může to být mnohem horší, než to je.
Koukněte se na to z té pozitivní stránky... Máme tu správce, autora a chts, chmazky, mody. Prostě schopný tým, který (i když jim to jen žere čas) to nějakým způsobem kočíruje.
# 27.2.2014 21.46
 

Stránky: 1 2 3

Fórum » Stížnosti a problémy s hráči » Jsme server nevychovaných spratků! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.