Chmatákov online


Fórum – Chmázka!

Fórum » Archiv » Chmázka! [zamknuto]

Řezník
uživatel
SZ Mail
Čus.. Jak v poslední době pozoruji,tak na CH se moc věcí neděje,jen se killí příšery a podobně.. Mám návrch co obnovit znova chmázka. Stačila by jedna chmázka,např určuji sebe. Nejde u práva ani o skin,jde o to,vydělat chk,napsat systémovku a udělat nějakou tu akci pro hráče,aby byla zábava a nebyla pořád nuda. Peníze a věci bych si podctivě scháněl a vydělával a pak za moje chk a věci dělal soutěže,hledačky a různé akce,aby hráči měli alespoň něco z hry a mohli vyhrát nějaké dobré ceny. Co by bylo potřeba: Tak hlavně by to chtělo,abych mohl psát systémovku,potom by to chtělo buď,aby šli nastavit nějaký HP,aby mě na soutěži,hledačce nezabijeli a nepřišel o věci,které mám pro výtěze,skin nezáleží,třeba si nechám ten základní co mám,to je fuk a pak by to chtělo nějakou domluvu nebo něco,když by někdo killil při akci,abych to pak mohl dát na forko ze screenem,kde je ten,co porušil pravidla při Q a gizmo nebo gm jak tu bude by dotyčného uvěznil. Jinak vše ostatní jsem už napsal,nejdi mi o práva o nic,chci jen aby byla ve hře zábava a nováčci by něco mohli vyhrát.. Chtěl bych vidět váš názor a hlavně názor gizma.. Děkuji všem za pochopení a doufám,že budete pro.. ;-)
# 22.7.2013 19.15
 

Stránky: 1 2

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ne! Já chci být chmazka. Vždy jsem toužil po tom, dělat soutěže pro lidi, dávat mé věci a chk někomu jinému, kdo mi potom bude krásně nadávat, že ta soutěž je na pi..
# 27.7.2013 1.56
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Když jsem začínal, tak byl každý rád za ceny typu velblouda, kladivo a podobné kravinky. Teď je náročnost soutěží min. kulas a tři VIPčka. Nikomu ani nezáleží na kvalitě nebo originálním nápadu soutěže..
# 27.7.2013 8.16
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Řezník
uživatel
SZ Mail
Amfetamin: Já se směju spíš tobě,nexoušek ti řekl ať si deš taky zarejpat do mě?
Jdi si hrát tu tvoji hružku a neotravuj xD
# 28.7.2013 9.32
 
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Viz. http://forum.chmatakov.cz/tema/12473-zacatek/str-3

Nemá cenu něco řešit.

Lock
# 29.7.2013 8.43
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Chmázka! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.