Chmatákov online


Fórum – Skin Andree020

Fórum » Archiv » Skin Andree020 [zamknuto]

Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Dobrý večer

Skin ,,Kouř pravý

Píšu tu kvůli hodně dávno bohužel nedořešené věci se skinem.
Před asi 3.roky jsem si nechával kreslit DVA skiny ,jeden z nich (ID 26) je ve hře a je krásný a byl přidán do hry bez problémů ,za to opravdu moc administrátorskému týmu i grafikovi děkuju .. :)

Bohužel ale druhý skin ,byl pouze namalován ale do hry přidán nebyl. Nestěžuju si samozřejmě ,jenom prosím o vaší pomoc, chtěl bych a moc bych si přál kdybych skin mohl přidat do hry ,jsem možný za to rozhodně i peněžitě nebo jakkoliv přispět do hry neboli Programátorovi za práci s přidáním skinu do hry.

Mohu samozřejmě jakkoliv dosvědčit že jsem majitel obou skinů ,jak důkazy o domluvě s grafikem Flybojem ,doklad o zaplacení grafikovi,certifikát a podobné jiné věci.

Jestli bych mohl opravdu hodně poprosit někoho kdo,by namalovaný skin dokázal přidat do hry (správce,programátora) .O to aby se mi ozval buď jsem na forum nebo na email Andreas.Schuppler@firmagop.cz ,jelikož nemohu nikde sehnat jakej koliv kontakt na programátora hry.

Děkuji moc ,s pozdravem Andreas Schuppler ,,Andree020.
# 16.1.2013 23.18
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Díváš se na to že mě tu veřejně napadáš ?"Protože jsi méně chápy a sereš se do něčeho po čem ti nic néni ti to vysvětlím ještě trošku lépe a přibližněji ...

Skin ID 26 - Majitelem je Pietro ,Pietro před 3mi lety obědnával dva skiny ,jeden můj (ten který néni ve hře) a jeden jeho (id 26) .Pietro je člověk kterého znám celí život,pomalu jsem se vedle něho narodil v nemocnici a jsme nejlepší přátelé už 17 let.
Tenkrát když jsme skiny obědnávali tak já neměl bankovní konto a proto jsem peníze předal Pietrovi a ten vše domlouval s grafikem a zařídil nám oba ty skiny,akorát se stal problém ,grafik se spletl a omylem místo jednoho skinu napsal oba na mě.Já ani Pietro jsme to neřešili protože máme ústní dohodu ,já mohu mít kdekoliv jeho skin a on zase můj. Akorát se mě přihodila zdravotní potíže a dlouho jsem si pobyl v nemocnici a proto jsem nemohl Gizma kontaktovat o přidání skinu do hry a pak už jsme to neřešili protože ani já ani Pietro potom chmatákov už nehrál. Teď jsem ho začal hrát znovu a proto tu gizma prosím jestli by se šlo domluvit o tom jestli by mi ten skin nedal do hry,to že bych si zato aji zaplatil mě nedělá problém..

Důvod že se ani jeden skin z nich nedá prodat : Majitel obouch skinů podle bankovního konta je Pietro , majitel podle certifikace jsem já. ,při smlouvě by museli být doložený podpisy obouch dvou ,jinak je skin nemožný prodat. Aji sám gizmo ale už dávno uvedl že ho skiny moc nezajímají ,že jsou neprodejné!!

BTW : Moje gramatika může být jaká chce .. ,jestli nestojíš o to se tu semnou teda aspoň bavit tak jsem nepiš,je už celkem trapné jak se tu do mě hloupě narážíš ,a jestli mě míníš nasrat tím že tu budeš psát jak jsem hloupej,blbej a kdo ví co .. ,klidně mi nedělá problém a budu ti na to odpovídat v němčině,třeba už pak ta gramatika bude lepší ;) .

A PTAL JSEM SE TĚ NA OTÁZKU JAK MÍNÍM PODVÉST GIZMA ,ČÍM ? (pokuď nic nemáš tak prosím přestaň řešit něco do čeho nevidíš,a běž si prosím plakat jinam)
# 28.1.2013 7.43
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Ty tu chceš tvrdit že jsi tedy neviňátko? Proč si stále tedy protiřečíš?

Jednou tu napíšeš že je skin Tvůj, poté že je tvého nevlastního bratra.. a ejhle, teď je skin Tvého starého kamaráda. Dávej pozor, aby o dalších pár příspěvků nebyl skin mé prababičky (ať je jí zem lehká).

Každý třetí příspěvek tu píšeš něco jiného a to nám tu chceš tvrdit že je normální a že to prostě není jen jedna velká bouda jako tomu bylo vždycky?
Mimochodem kdopak tě tu napadá? Mě vůbec nezajímá Tvá zakomplexovaná újma, a i kdybych tě tu urážel tak co ty stím jako uděláš? Jsi jen další INTERNET HERO, co si nevidí do huby a lže jak jen to jde. Kdyby jsi alespoň od začátku lhal všem stejně. Jenže ty jednomu povíš to, druhému to a tu, na fóru zase něco jiného. A přitom opak je pravdou. Jak napsal John, vys..t se na Tebe.

Si nepamatuješ ty podvody na Jabku? Kdopak ti je kryl?
Byl jsem to já.., pro ty co nevědí, jednalo se právě o podvody se skiny.
# 28.1.2013 8.34
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Andree, nikdo se do tebe nenaváží, ale jde o princip. V úvodním příspěvku jsi napsal, že jsi majitel OBOU skinů (i ID 26), v dalším napíšeš, že majitel ID 26 nejsi, ale je to PIETRO, v dalším napíšeš, že je to TVŮJ NEVLASTNÍ BRATR a v dalším, že TVŮJ NEJLEPŠÍ KÁMOŠ. Ať je to třeba Svatej Petr, tak TY majitel minimálně toho ID 26 nejsi.

Před několika lety jsi mohl přijít do hry a říct nějakýmu GMku: hele vole, nastav mi ten nebo ten skin a dostal jsi ho, protože se to tak dělalo. Pak po hře běhalo x myší, zajíců atd. Proto bylo rozhodnuto, že nárok na skin má POUZE majitel a ten si ho může nechat dát jen na 3 účty (jestli ho někomu povolí nebo ne, to už je jeho věc).

Budeš muset Gizimu dát důkaz, že jsi právoplatný majitel toho druhého skinu, protože v těch příspěvcích, co píšeš, to tak jednoznačně nevypadá..
# 28.1.2013 10.51
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Santea a ty si jako kdo ze tu rozhodujes za gizma? ..dukaz nemam problem .. tvrdim vam celou dobu ze k tomu vsechny podklady mam tak misto navazeni radeji lepe ctete co tu pisu at se taky nekam dostanem .. lhat? nelzu :-D skin je obouch dvouch ..a gizmo ma dukaz poslanej v emailu.. takze nevim jake vy tady mate pravo to resit ? A uz po nekolikate se te Nexousku ptam VCEM CHCU PODVEST GIZMA?
# 28.1.2013 11.18
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Jsem uživatel, jako každej druhej tady a reaguju slušně na to, co ty tady píšeš. Vysvětluju ti pouze podstatu skinů, nic víc.

Edit: pokud si to řešíš s Gizmem přes mejl a nechceš, aby na tento tvůj topic kdokoliv jakkoliv reagoval, stačí, aby jsi požádal o lock
# 28.1.2013 11.22
 
Gizmo
autor hry
SZ
Pokud někdo skin prodal, porušil tím pravidla a tím pádem to nijak dál řešit nebudu. Prodej skinů byl zakázán, je to součást hry a nikdo nemá právo jej přeprodávat - "majitel" je hráč pouze ve smyslu užívání, protože za přidání do hry zaplatil. Ale tím se skin stal součástí hry.

Pokud se Flyboj vůbec ozve, dá mi vědět kdo mu platil, to je jediné směrodatné.
# 28.1.2013 14.34
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
Pokud doloží certifikát tak v čem je problém? Já si myslím, že pokud někomu ušel certifikát, je to jeho chyba.

BTW. Gizi, psal že ten skin daroval nebo co.. :) takže to vlastně neprodal.
# 28.1.2013 14.42
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Santea : Já jsem také jenom hráč ..který se snaží bránit se Nexovému napadávání a nesmyslnému obviňování které je neřešitelné a bez užitečného důkazu.

Gizmo : Skiny se oba platily z jednoho bankovního konta ,certifikát jsem posílal na emailovou adresu Chmatakov@chmatakov.cz .

Empty : děkuju ..
# 28.1.2013 15.08
 
Gizmo
autor hry
SZ
Empty: je úplně jedno jestli to prodal nebo daroval, princip je úplně stejný a navíc je to zakázáno v pravidlech.
V čem je problém pokud doloží certifikát? A napadlo tě třeba, že certifikát je narozdíl od bankovního převodu kopírovatelný...? Najednou by to měla být chyba toho, co mu "ušel" certifikát, ale když jde o hesla, což je vaše chyba, můžete se podělat a žebráte změnu. Ano, mohl bych říct je to chyba, ale pokud to jde, tak je tu alespoň nějaká spravedlnost.


Pošli kdy jsi platil skin a na jaký účet, Flyboj to zkusí (snad) dohledat. Toto info mi pošli na mail. Až se grafik ozve, ověří to + zjistí, jestli mu tenkrát nepsal někdo něco jiného.

Lock.
# 28.1.2013 15.28
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Archiv » Skin Andree020 [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.