Chmatákov online


Fórum – Skin Andree020

Fórum » Archiv » Skin Andree020 [zamknuto]

Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Dobrý večer

Skin ,,Kouř pravý

Píšu tu kvůli hodně dávno bohužel nedořešené věci se skinem.
Před asi 3.roky jsem si nechával kreslit DVA skiny ,jeden z nich (ID 26) je ve hře a je krásný a byl přidán do hry bez problémů ,za to opravdu moc administrátorskému týmu i grafikovi děkuju .. :)

Bohužel ale druhý skin ,byl pouze namalován ale do hry přidán nebyl. Nestěžuju si samozřejmě ,jenom prosím o vaší pomoc, chtěl bych a moc bych si přál kdybych skin mohl přidat do hry ,jsem možný za to rozhodně i peněžitě nebo jakkoliv přispět do hry neboli Programátorovi za práci s přidáním skinu do hry.

Mohu samozřejmě jakkoliv dosvědčit že jsem majitel obou skinů ,jak důkazy o domluvě s grafikem Flybojem ,doklad o zaplacení grafikovi,certifikát a podobné jiné věci.

Jestli bych mohl opravdu hodně poprosit někoho kdo,by namalovaný skin dokázal přidat do hry (správce,programátora) .O to aby se mi ozval buď jsem na forum nebo na email Andreas.Schuppler@firmagop.cz ,jelikož nemohu nikde sehnat jakej koliv kontakt na programátora hry.

Děkuji moc ,s pozdravem Andreas Schuppler ,,Andree020.
# 16.1.2013 23.18
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
K ID 26 ,nejsem majitel skinu . Majitel skinu je Pietro ,,Kuba Hájek ,, . Nejsem právoplatný prodávat jeho skin a podpis na smlouvě je cizí osoby(né můj). ,a nejednalo se o prodání ale o darování. Flyboy udělal tenkrát chybu u přepisu skinu ,takže Pastelka tím pádem nemá žádný právo na skin stejně jako já ..

Protože je majitel Pietro a je kamarád tak si skin mohu nastavovat jak chci a mám sním ústní dohodu kterou nepotřebuje nikdo jinej vědět. Takže kdybych skin chtěl komukoliv prodat nebo darovat tak u přepisu skinu by musel být Podpis a smlouva jak o Pietrovi ,,Kuba Hájek ,, tak i mého Andree020 ,,Andreas Schuppler ,, .

A ve smlouvě je napsáno pár věcí které Pastelka porušuje ..takže je aji celkem zbytečné to řešit ,místo toho aby byla ráda že skin mohla využívat jak chtěla tak místo toho mě akorát zneužila a pak mi skin dokonce začla i zakazovat .. a tomuhle se čestnost neříká .

-Kopie mého občanského průkazu je nemožné aby někde byla ,mám Německé občanství.

UČET : Mám nově vytvořený účet z důvodu toho že nick Andree020 už je založen a oficiální server chmatakov.cz nehrávám ,a nemám už přístup na email kvůli ztrátě hesla ( na email na kterým je založen učet Andree020 na forku )
# 27.1.2013 18.31
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Nemám tvou kopii OP? Sám jsi mě jí poslal, kde je jasně tvá fotografie, celé jméno, bydliště, podpis..

Hraješ tu na špatnou stranu. :)
Posílal jsi mě to mimo kauzu skiny, ale kvůli tomu když jsem ti nevěřil že ti je 16. Jsem si myslel že ti je více. Tak jsi mě poslal naskenovaný OP. :)

Ve smlouvě nejsou žádné podmínky ohledně užívání skinu a tak je to vlastně jen darovací listina. Ale i to stačí k tomu že jsi se tu sám přiznal že jsi pastelku podvedl. A budu to řešit já dále, protože jsem podvedný i já. :)

Neuvědomuješ si spoustu faktorů.

//EDIT: A co jak jsi ukradl Stylishe o 500 ? Nebyl myslím jediný. :)
# 27.1.2013 18.41
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Ano ,občanský český průkaz mít naskenovaný možná můžeš .,ale nezapomínej že jakékoliv zneužití je trestné ..+ mám dvoje občanství. ,další věc je že se nepřiznávám jenom se pouze obhajuju že vlastně příklad : můj soused udělal tu darovací listinu a npsal na ní jenom moje jméno a bydliště .. ,což znamená že smlouva ani nemůže být uzavřená protože informací je velmi málo . ,Další věc je že podpis na smlouvě néni můj ,takže já s tou smlouvou nemám nic dotyčného ,a Pastelka smlouvu ani neuzavřela protože nepodepsala originál smlouvy .. ,takže můžeš řešit co chceš .

Stylishe bych neřešil už vůbec ,skrz to že ten nemá vůbec nic.,a jestli bych vás mohl poprosit tohle řešte prosím jinde ,založte třeba jiný téma v sekci,děkuju .
# 27.1.2013 18.52
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

Andreas020: ID 26 ,nejsem majitel skinu . Majitel skinu je Pietro ... tak si skin mohu nastavovat jak chci

Omyl, nemůžeš. Na skin má nárok pouze majitel, nikdo jiný. A pokud je to stejné i se skinem, který žádáš nastavit do hry, nemáš na něj nárok taky
# 27.1.2013 18.55
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Takže podvod ,jak vyšitej ,skin andreho neni tvuj a jen tu placaš a ojebaváš Giziho,at ti,do hry přidá další skin(podvodem),a ještě ke všemu na jinej server. Vys...l bych se na tebe z vysoka, být gizim

a to nekoukam ...(raději) na IP, ze který píšeš a máš založený tenhle acc,andre který hrál dříve má uplně jinou IP a nevymlouvej se na zapomenutý heslo xD
# 27.1.2013 18.57
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Lidi co tady šílíte ? :D :D ,Ten skin který se přidává do hry je můj . a ten skin o kterým se tady bavíte je Pietra ,a to je nevlastní bratr ,néni to jedno to co tady plácáte ? :D ,proč bych měl giziho tady šulit ,já jsem vložil peníze za to že jsem chtěl mít skin místo toho mám jenom certifikát a skin nemám ve hře .. ,co je na tom že žádám jako majitel toho skinu o přidání do hry když mám k tomu veškeré podklady a důkazy o tom že jsem majitel ,mám aji histirii bankovního konta o převodu peněz takže nevím co mě tu napadáte ..
# 27.1.2013 19.09
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
takže si ho na ofiku užij,když hraješ na jaPku xD xD xD

btw: docela si dost protiřečíš:tvrdíš ,že skin je tvuj a pak pišeš,že je bráchy(někoho jinýho) 3-(

btw další : No však bude na ofíku a jabko bude určitě kupovat upgread pokuď ho gizmo prodá .. Kdyby na jabku chtěli kupovat verzi,tak už ji mají dávno a ne že mají verzi 930:-P



Naposledy upraveno: 27.1.2013 19.21

# 27.1.2013 19.15
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
No však bude na ofíku a jabko bude určitě kupovat upgread pokuď ho gizmo prodá ..
# 27.1.2013 19.17
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Pietro není tvůj nevlastní bratr, nezkoušej to tady.
BTW. Kdo píše že hodlám kopii tvého OP zneužít ve svůj prospěch? Já nejsem děcko z Jabka, které zneužívá údajů.
# 27.1.2013 20.08
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Co semka furt pletete ID 26 ? ,tahle sekce na forku se jedná jiného skinu né skin ID 26 ,s ID 26 nemám nic společného tak už semka nic nepiš a piš stížnosti jinde prosím .

Jabko by koupit novou verzi určitě chtěla ,a v nejbližší době snad určitě bude ,pokuď Gizmo svolí
# 27.1.2013 20.08
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Se řešej tvé podvody, ne ID26 hlupáčku.
# 27.1.2013 20.12
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Gizmo sám už několikrát psal že skiny sou neprodejné ,takže je neřešitelné se tu svámy dohadovat .. ,Pastelka nemá proč brečet ,když zato nic neutratila .. a její to nebylo ..
# 27.1.2013 21.02
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Jenže ty jsi neměl komu co DAROVAT / PRODÁVAT + teď se tu snažíš odrbávat Gize. Meleš tu páté přes deváté že je Pietro tvůj bratr apod. Jenže každej druhej kdo tě trochu lépe zná ví že to žádný Tvůj bratr není apod. A není to první podvod, už jsi to zkoušel i na Jabku se skinem Pepise. Stylishe jsi odrbal o peníze prodejem skinu který není Tvůj, jak jsi sám napsal. A když skin ID26 není Tvůj, tak proč se sním promenáduješ po hře na Jabku?

Šíleně si tu kálíš do huby, jak už tu někdo napsal.
# 27.1.2013 21.11
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Nexi co tu furt brečíš ? :D :D .. vysvětli mi jak tu teďka odrbávám gizma .. ,zbitek mě nezajímá protože to jsou neřešitelné věci ..
# 27.1.2013 22.04
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Tvá nízká inteligence se koukám netýká jen zlé gramatiky, ale i krátkodobé paměti že? O pár příspěvků zpět tu bylo jasně napsáno co tu nacvičuješ. Nejdříve tu tvrdíš Gizimu jak jsou skiny Tvé a když Santea něco napíše tak jsou rychle skiny Tvého nevlastního bratra Pietra, který Tvůj nevlastní ani vlastní bratr není?!

Stále ti to připadá jako normální?
Mě osobně tedy ne a kálíš si tu akorát na hlavu, dneska prolezu skype a nepřej si aby se ukládala dlouhodobá historie. Pak uvidíme kdo je vlastně Pietro a kdo je právoplatným majitelem těch skinů.

BTW. Já nemám důvod brečet, jediný jsi mě brečel včera ty na skypu po mojich příspěvcích. Mě se akorát nelíbí, to co tu rozjíždíš.. a co ti doufám neprojde.
# 28.1.2013 7.03
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Archiv » Skin Andree020 [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.