Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vector diss [zamknuto]
| Mont!k uživatel Ve hře: Montik | Po večeru jsem se nudil, a tak sem složil básničku o Chmatu a Disslajknul tím VECTOR. Nic proti Matomi je to jen diss a ty si tu asi největší vektorový magnát a dělej výtvory dál, ale tak... snad chápeš. No nic užíjte si to. Možná bych to časem i zhudeblnil. Nikomu nepovoluji tento text kopírovat! Chmat byla skvělá hra zabil jsem tě jedna dva. Pak jí ale pohltil VECTOR a slavný buger Hector. Vektory sou všude nejde uniknout, ale my PXA nenecháme zaniknout! Řekl sem si ne a sestavil bandu aby sme zachranili pxa a užili si srandu. Uděláme kampan' kámo. Nechcete náš letáček dámo? Jestli máte rádi PXA jako my, přidejte se k nám, nenecháme kazit grafiku dobrým hrám Bude to velký jako 11ctý září, už budu mít na CHO 200 staří. Vector mě pohlcuje ale pořád PXA těžba tu je. Snad budeme mít uspěch a zas uvidíme na monitorech PXA úsměv. Vector je moc jednoduchý až z toho budete hluchý. Začněte s tím honem něco dělat, jinak vás budem muset na VECTOR poušti hledat. Vector vypadá jako dětské omalovánky to se mužete jít klidně dívat na Zpívánky. Chmat ve vectoru?! To snad někomu ruplo v motoru?! Ale PIXEL ART ten je fakt hard stejně jako to malé auto Smart. PXA má víc možností, je tam i plno blbostí, ale vector je fakt k zlosti. Pokud to tak pujde dál z PXA zbydou jenom kosti. Vector se hodí tak do KidsClubu, asi brzo skočím hlavu do dubu. Chmat byl super do té chvíle, kdy nepodlehl Vectorové síle a kam ted přišla Spiderova píle? Ano, ted přichází ta smysluplná chvíle, kdy si nasadím PXA brýle. Pixely mužeme rozdělit mužeme se podělit, avšak Vector nejde oddělit. Hlavním průkopníkem Vectoru je Matomi, ten by nedokázal nakreslit ani atomy. Jeho vectorove skiny jsou něco jako kid přehlídka, na hroby vectoru nepadne ani kytka. Jo tak Matomi už se ti zapalujou lejtka, jo, myslím tím ted’ka. Vydělal sis čmaráním těch tvých skinů, kdybych u tebe stál řekl bych: ,,Žer hlínu‘‘ ! Ano, ano, ted na mě všici házejte špínu, já si kvůli vám du vyměnit plýnu. Pixel art je best, no tak nechte ho kvést! Kdyby nebyl PXA chmat by vubec nebyl, nekoukejte na mě tak, nejsem debil. Vzpomen’te si na hýbací se PXA ústa.. jo tak to bylo ME GUSTA. Co všechno se dá s PXA dokázat, jen pojd za námi můžeme ti to ukázat. Nesmíte nám to zakázat, jen my vám to můžeme přikázat. Spidere prosím vrat‘ se a pomoc nám, aby jsme mohli konkurovat kvalitním hrám. Nebudu se hádat každý má svůj vkus, ale VECTOR to je fakt hnus! Vector se stahuje, PXA na vítězství bubnuje. PXA Chmat je jistej, tak šampan’ský chystej! Autor: Montik (Martin Březa) Zhudebněno. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Je to trapné, upozorn'ujeme, že mužete mít po poslechnutí psychickou jmu. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c5abtdb8HFI
|
|---|---|
| # 5.2.2012 1.00 | Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. ![]() ![]() Usebar by Montik |
| amazonka uživatel Ve hře: lady, XXXL | Tak tohle mě už fakt vytočilo. Nechtěla jsem do tohoto tématu psát, protože je ten výplod pod mou inteligenční úrovní a snažila jsem se přes to přenést bez komentů. Ale po té co jsi označil Santeu za krysu, jen proto že prní řekla "nelíbí se mi to" to je už vrchol. Všichni tu "báseň" obdivujete, ale co je to pro Boha za dílo? Ani se to pořádnně nerýmuje, je to slátanina několika typů básní. A urážkami se to v ní jenom hemží. Vůbec se divím, že to zde na fóru ještě visí. Škoda, že to jistý aktivní mód už nesmáznul a nedal ti k tomu varování. Tak jak to dělá u mnohem méně závažných témat. áááááá škoda nervů mých |
|---|---|
| # 8.2.2012 16.37 | |
| lukas999 uživatel Ve hře: Buky007 | Kdo říká že označuju santeu za krysu prosímtě ? ta krysa platí na montíka![]() |
| # 8.2.2012 17.26 | |
| VladdiS moderátor Ve hře: WarrioR FoR VY | Předpokládám, že to bylo na mě.
V kategorii "Vaše tvorba" nechávám větší rozmezí diskuse, jestli jde např. o nějaké rady, názory na zlepšení nebo naopak. To neplatí u témat s BUGy nebo tak, jelikož se způsobem vyjádřování, který používá momentální komunita je to "příšerné. Přes ty spamy, co vytvářite, by se Gizmo ani nedočetl o co vlastně jde. |
| # 8.2.2012 17.27 | |
| Mont!k uživatel Ve hře: Montik | Začíná to tu vřít a tvořit se flame, to co jsem chtěl vzkázat jsem vzkázal. Prosím o LOCK, děkuji. Lock // VladdiS |
| # 8.2.2012 17.30 | Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. ![]() ![]() Usebar by Montik |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vector diss [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.